אירוח בפורום

• פותח הנושא syair
  • פורסם בתאריך

syair

New member
אירוח בפורום

לא יודע למה תפוז לא פירסמו את האירוח שיהיה פה מחר של מנכ"ל למטייל. לפרטים תסתכלו בקישור המצורף

שרשור שאלות ליובל לימון../images/Emo183.gif../images/Emo39.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות למנכ"ל למטייל! היום ב-15:00 הוא יבוא לשוחח איתנו.

syair

New member
תיקון מוצרים בלמטייל

עד לפני כשנתיים לא היה בעיה להביא למטייל כל מוצר שנמכר בחנות שלכם, אפילו קניתי אותו בחנות אחרת לשם תיקון, אבל נדמה לי שזה היה ב-2000 שקניתי את התרמיל יום החדש שלי, נאמר לי שאני צריך לשמור על הקבלה, כי אם אזדקק יום אחר לאחריות לא אוכל לקבל אותה אצלכם ללא הקבלה. לאחרונה החלפתי את הכיס שניתן לשמור בו מסמכים ממים, אבל הייתה לי קבלה, אבל שניסיתי לתקן את המאג-לייט שלי, ואני מודע לא קניתי אותו אצלכם, היו כמה מוכרים נחמדים שאמרו לי שקודם אנסה לתקן אותו לבד, ואם לא הם ישלחו אותו לתיקון, אבל פעם שנייה שבאתי אמרו שללא קבלה אי אפשר לקחת את זה. מבירור עם היבואן הם אמרו לי להשאיר את זה בריקושט ששם לא שואלים אותך לפחות לגבי מוצר זה היכן קנית את המוצר. בתור אחד שהשאיר אלפי שקלים בלמטייל (2 תרמילים, תרמיל יום, אוהל, בנזיניה ועוד), לפי דעתי דבר זה מקלקל את השם שלכם, מכיוון שאם יחייכו אליי יותר בריקושט פעם הבאה אקנה שם, ודרך אגב החנות שלהם בגרנד קניון בחיפה אני חושב מתחרה יפה מאד בחנות שלכם בלב המפרץ מבחינת גודל (לא השוותי מחירים), וגם בעלת מיקום טוב יותר. האם יש לך תשובה לשאלתי הארוכה?

syair

New member
עדכון השאלה ליובל

אני מצטער אם משתמע משאלתי, שאני מנסה לפגוע בחנות שלכם, שמבחינתי משמשת כדגל לשאר החנויות. החנות שלכם הרי הרימה את ז´אנר חנויות הטיולים לרמה של החנויות היום. באופן כללי חנויות למטייל מציעות מבחר גדול יותר של מוצרים. רק ציינתי שאשמח לראות שלמטייל חוזרים למדיניות הישנה, ןלא ידרשו מאיתנו המטיילים לשמור קבלה על כל מוצר שקנינו בחנות. אולי ניתן יהיה להשתמש בכרטיס המועדון שלכם, ואז תרשמו במחשב אצלכם אילו פריטים כל אחד קנה?

syair

New member
רציתי להוסיף

מה שאני אוהב בלמטייל זה שאתם לא מנסים לדחוף סתם ציוד, ובאמת מנסים להתאים את מה שקניתי למה שאני צריך לטיול.

למטייל ורק בלמטייל

למטייל הינו הגוף הגדול והמקצועי ביותר לטיולים הקיים היום בישראל. אני חושב שכל אותם אלפי הלקוחות המגיעים אלינו מוכיחים שאכן זה כך. הלוואי וכל העסקים בארץ היו מעניקים ללקוחות את רמת השירות שאנו מנסים להעניק ללקוחות שלנו הן בכסף והן שלא בתמורה לכסף. אם שאלת על המחירים- המחירים שלנו בלמטייל הינם הטובים ביותר בשוק ואחוז גדול של המוצרים נימכר אצלינו באופן בלעדי.. וגם במחיר מצחיק. כמעט מידי יום מגיעים אלינו הורים עם "רשימת קניות" שהילדים מחו"ל מבקשים מהם פשוט .. כי אצלינו יותר זול. אנחנו מעניקים שירות מושלם ומלא למוצרים הנמכרים אצלינו ולקוחותינו מאושרים!!! ואם אתה מעוניין לקנות בחנות אחרת .. בבקשה , אבל שתדע שאתה מפסיד ובגדול. !!!

goonda

New member
תפסיק לבלבל תמח לאנשים פה!

חברים וחברות... למטייל יש נסיון ויש ציוד... מוצרים בלעדיים זה שטויות... פשוט מחלקים דגמים שונים בין חנויות שונות או שתיק מסוג זה בלמטייל נקרא ככה ובחנות אחרת נקרא ככה זה יענו הבלעדיות.. המחירים שלכם רחוקים מלהיות זולים!... אז אל תתמסד לנו פה.. חמוד החנות שלכם היא לעשירים בלבד.. ולמי שאין כח לעשות סקר שוק.. אם תעשה סקר קטן תגלה שכל מי שעשה סקר שוק ובדק מחירים... קנה דווקא לא אצלכם... למטייל יש חברות מובילות אבל את חברות אלו אפשר למצוא כמעט בכל חנות... ושלא תהיי לכם טעות אופטית למטייל היא חנות גדולה .. וזהו.. אז אין להם נעליים במחזן אלא כל המידות נמצאות על המדף זה פשוט טעות אופטית... לגבי מקצועיות.. תשמע והנה כאן אני מטיל בספק את רמת המיקצועיות שלכם נ-ק-ו-ד-ה-!!! אתם לא כאלו מקצועים... אתם פשוט מרכזים המון דברים... האגב מי שהולך להרצאות של החנות ריקושט בעזריאלי... מקבל 500 שח נתנה על קנייה של 1000 ש"ח... החנות מסלול,תופעת טבע, לכל הרוחות, אזימוט, סטיב, הם חנויות מיקצועיות לא פחות.. שיש להם ראש פשוט של מטיילים.. נקודה.. החנות למטייל ממש הפכה למרכז מטיילים ולהם ישנה חשיבה עסקית מה הגם הופך הותם למאוד פדאנטים.. תשמור את הקבלה וכו´... תשמע יובל שאני קונה תיק שיש לי אחריות לכל החיים עליו.. אני לא צרי ךלשמור את הקבלה מספיק שיש לי את הלוגו על התיק.. אז חלאס לשטוף פה לאנשים את המח..ותהיה אוביקטיבי כי זוהי מטרת הפורום, לספק מידע רחב למטיילים כי לא לכולם יש כסף לקנות במטייל .. ודיי לדחוף לאנשים כל מיני דברים לא נחוצים!

CAmtl

New member
שאלה לי

למה אנשים בכלל נוסעים למקומות האלה? הרי המצב יותר גרוע שם. לבוא מרע אל עוד יותר רע ?

על אחת כמה וכמה

על מה אתה מדבר??? חובה לעזוב את סיר הלחץ ששמו ישראל ולצאת קצת , לחוות חוויות, לפגוש אנשים ועשות חיים . וחוץ מזה-כרגע בעולם אין כמעט מקום יותר מסוכן וגרוע למחיה יותר מישראל אז בהשוואה למזרח הרחוק , לדרום אמריקה או ניו זילנד ... שם מה הנושא המענייןאת האזרחים - השפעת הפלצות הכבשים על האוזון.. על מה אתה מדבר.. בטח ובטח חייבים לצאת לטייל לשם. כאן ועכשיו. והלוואי עלי שוב ושוב.

הרצאות...

מתי נערכות הרצאות על צפון אמריקה וקנדה כולל אלסקה, אם בכלל, ואם לא, למה לא?????????

סיינפלד

New member
תבדוק באתר המטייל

יש שם את כל התשובות לכל השאלות וגם להרצאות (וזה אבסורד שאין קישור מכאן לאתר המטייל)

יש מידי יום הרצאות בסניפים

כחלק מהשירות שאנו נותנים למטיילים אנו עורכים את ההרצאות בסניפים. המרצים הינם אנשים שחזרו לאחרונה מטיול עומק ממושך באזור עליו הם מרצים ונותנים מידע ממקור ראשון למטיילים על איך ולמה, מה כדאי לעשות ומה לא ועוד הרבה מידע שלא מופיע בשום מדריך טיולים. כמו כן בכל הרצאה אנו דואגים שידברו על נושא ה"שגרירות הטובה של הישראלים בחו"ל" - -שיפור דמותנו בעולם. נשא חשוב שאין כמותו. ישהרצאות למעשה בכל הסניפים הגדולים ועל לוח ההרצאות את יכולה ללמוד באם תעייני באתר של למטייל www.lametayel.com בעמוד השער בצד שמאל למטה... תעשי חיים

עוד דבר ששכחתי

בכניסה לחנויות ניתן לקבל פרוספקט ובו רשימת ההרצאות והתאריכים של היעוצים מחולקת לפי סניפים לחודש הקרוב.. אז אם את מזדמנת לאחת החנויות-תקחי את הפרוספקט (מן קרטו מאורך) ותהיי חכמה יותר.. תעשי חיים ומקווה נוכל לעזור לך בעצות

שאלה בקשר לויזה

מקווה שזה קשור, אבל בטח הוא מבין יותר ממני בעניין: אם אני רוצה להשיג ויזה לארה"ב, ואין לי עבודה קבועה, אמרו לי שרוב הסיכויים שיפסלו לי את הבקשה. אני לא מתכננת לשהות בארה"ב אלא רק לטייל שם, ויש לי שם קרובי משפחה. מהי האופציה הטובה ביותר שלי להשיג ויזה?

סיינפלד

New member
מה זה קשור לכאן ??? אבל אנסה לעזור

ויזה לארה"ב זה בעייתי כי אחרי אירועי ה - 11 בספטמבר האמריקאים יותר נוקשים למי הם מאשרים להיכנס למדינה. הדבר הנכון ביותר מבחינתך זה לעשות ויזה דרך משרד נסיעות, כלומר, לרכוש כרטיס טיסה ולתת למשרד עצמו את הדרכון ושם ינסו לארגן לך ויזה. לפעמים צריך להציג אישור ממעסיק שאת נוסעת לחופשה וחוזרת אחרי כמה זמן לעבודה או להציג מסמכים פיננסיים כאלו או אחרים על מנת להוכיח שיש ברשותך מספיק כסף ושאת לא נוסעת לעבוד שם.

syair

New member
מקומות מעניינים

מעניין אותי לדעת באלה במקומות הכי אהבת לטייל בעולם? והאם יש לך איזה סיפור תרמילאי מעניין, למשל מפתח פה שרשור לפני כמה ימים על מפגשים מעניינים בדרך, כמו מישהי שפגשה קנדית באוטובוס בתילנד שהיא דודה של חברה שלה מהתיכון. האם בתור מנכ"ל אתה מסתובב הרבה בעולם או צריך לשמור שהעסקים ירוצו בארץ?

אז הנה קצת תשובות

את למטייל התחלתי מאהבה אמיתי ולאחר טיול ממושך.. בכלל אם הייתי סופר את כלל הטיולים שלי הייתי חושב שהייתי עובר את שלוש השנים בחו"ל. כצעיר לאחר צבא - התחלתי את הכל בטיולאופניים מצפון דנמרק ועד דרום איטליה, הייתי בין התרמילאים הראשונים שטיילו במזרח... מאז הייתי שם עוד 4 פעמים, טיילתי באמריקה באירופה באפריקה בסיני ואפילו בלבנון (עם מדים אבל מה זה משנה). היום אני גם משתדל לטייל ובארגון שאני עומד בראשו יש כל כך הרבה אנשים מדהימים שמחזיקים את העניינים כך שהעדרי כמעט ואינו מורגש...

syair

New member
שאלה נוספת

לגבי אופניים, האם באחת מהחנויות שלכם יש ציוד לטיולי אופניים (כולל האופניים)?

ועוד משהו בקשר לויזה:

אמרו לי להביא צילומים של חשבון הבנק שלי, להוכיח שיש לי כסף ושאני לא מהגרת. אם אני אביא מסמכים רפואיים של אבא שלי, שהוא לא איש בריא ואני לא יכולה לעזוב אותו סתם ככה, זה יעזור גם?

למעלה