אירוח בפורום ? רעיונות ?

antidot

New member
אירוח בפורום ? רעיונות ?

במסגרת העלאת המודעות, הזרמת דם חדש ועניין לפורום חושב אנוכי בכיוון של אירגון אירוח בפורום. השאלה המתבקשת היא: מהם התחומים שלדעתכם יכולים להיות מספיק מקיפים בשביל לעניין את מירב חברי הפורום ואת מי הייתם רוצים לראות כאן ? אופציה אחרת אולי יכולה להיות אירגון פאנל "דו-קרב" שיאורגן במתכונת דו-שיח מתורבת (!) אשר בו כל צד בין היריבים מציג פתרונות מהמחנה שלו ומנסה לשכנע למה הוא עדיף על השני... בקיצר: מה הייתם רוצים לראות כאן ? רעיונות יתקבלו בברכה, גיא

H N 1

New member
מציע משהו משולב

אולי לארגן מישהו שמייצג את אחד מפתרונות ה"קופסה שחורה" ל FW ומולו לשים מישהו שמייצג פתרון "פתוח"? ננצל את המומנט שנוצר עם השרשור של ה FW...

antidot

New member
הםםם...

נקרא לזה "הכה את המומחה" ?
יש מתנדבים להצגת עמדות או אנשים שהייתם רוצים לראות ?

Teo Toriatt

New member
אני לא בטוח

דו קרב הוא הרבה פעמים משהו בעייתי שנבנה אחרי תקופה של גיבוש נורמות בלתי כתובות והכירות עם אנשים וחברים בפורום - האם הגענו לשלב הזה? אני בספק. מה הנושאים? כמובן שאותי מעניינת האבטחה אבל בתור "מומחי IT" ישנם עוד כמה גורמים לרשת אם ככה כמה רעיונות: שו"ת מול מנהל/ת רשת גדולה (ברמה של אלפי מחשבים) לגבי מתודולוגיות שלדעתו נכונות לבניה תחזוקה ושיפור רשת. שו"ת עם אינטגרטורים מהשטח לגבי כיוונים שהם רואים או מזהים בשוק ועוד על העקרון אח"כ - קצת דם ודו קרב זה לא רע בכלל לגבי הכה את המומחה אני בעד ! (שימו לב שאני גם פעיל בפורום אומנויות לחימה...)

H N 1

New member
הממממ

אני לא ראיתי דווקא "דו-קרב", אלא דיון פתוח עם ייצוג טוב של - SO CALLED - שני הצדדים. הרעיון של אירוח מנהל של רשת גדולה (מאד) הוא רעיון מצויין בעיניי... הערה - מכיוון שהפורום הזה לא "רץ" מאד אולי כדאי להודיע על האירוח והנושאים קצת מראש ולהכין שאלות כדי שלא יהיה מצב בו האורח מגיע ואין מי שישאל אותו שאלות....

antidot

New member
קורבן מס' 1 ../images/Emo70.gif

יש לנו קורבן
את מי אתה מביא בתור יריבים ?

למעלה