אירוח בגדול..

סליפ

New member
אירוח בגדול..

(כל פעם אני לוקחת על עצמי פרוייקט גדול יותר, ותמיד נהנית) אז ככה- אמורים להיות אצלנו בבית כ-25 איש, ישיבה מסביב לשולחנות בשרי/ פרווה (ולא חלבי) מאיפה מתחילים לתכנן? למישהו יש הצעות יעול? תודה! (כותבת בפורומים נוספים, לשם היעילות)

דורי56

New member
אצלי

כשהזמנו את המשפחה של החתן שלי בפעם הראשונה(היו כ30 אנשים) קודם ישבתי ורשמתי מה אני מכינה. סלטים איזה סוגים וכמה, מנות ראשונות מנות בשריות, תוספות וקינוח כשהחלטתי מה אני מכינה הכל הלך בסדר. עבדתי עם רשימה. מספר ימים לפני הכנתי דברים שניתן להקפיא. אם את רוצה הצעות אני יכולה לרשום לך מה הכנתי.

השאלה הראשונה../images/Emo13.gif

האם הכי נכון לך ישיבה סביב שולחן עריכה ל 25 אינה קלה. אני הייתי עורכת מזנון. בשישי האחרון הכנתי יומולדת 40 לגיסי (50 איש) האוכל והסלטים היו על מזנון יפיפה ענק לא היו מנות ואנשים לקחו לפי טעם על הטבון עשינו פיצות ופוקצ'ות טריות בתחילת האירוח. (על הדשא במושב) אני סבורה שבעיקר בקיץ נעים יותר ופתוח (לא רק פיזי) לארח ללא מנות. מנות סביב שולחן ומול צלחת הופכים את הארוע לרשמי (לטעמי כמובן) שלבי סלטים ותבשלים מסוגים שונים.

סליפ

New member
אגיד לך מה,

מזנון הוא אכן צורת הגשה נוחה אבל נראה לי שלא ממש נוח לאכול שניצל/ כרעי עוף עם צלחת על הברכיים, והיות ואני רוצה שיהיה אירוח בשרי,אני צריכה שאנשים ישבו סביב לשולחן..

rubber duckit

New member
מכינים שניצלונים שנוח לאחוז אותם ביד, אפשר

להכין את הפולקעס של העוף למשל אפוי בפרורים ופעם היה ניתן לקנות מין "קישוט" מנייר שהיית מלבישה על הרגל למטה וזה נוח לאחיזה, אפשר להכין כדורי בשר מבושלים בגודל קטן - כך שכל קציצה נאכלת בביס אחד. נורית

למעלה