אירוחים ב
אנשים

אירוחים ב../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר גיא גוטמן, מומחה במיילדות וגינקולוגיה בביה"ח "ליס" ליולדות, יתארח במהלך היום בפורום לקראת הריון וישיב לשאלות בנושאים רפואיים הקשורים להריון (בדיקות לפני ההריון ובמהלכו, פריון, כניסה להריון, אולטרה-סאונד וכו') אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=721&msgid=101452469
ד"ר רונלה מרום מומחית לרפואת ילדים ומתמחה ברפואת פגים וילודים בבי"ח ליס תתארח במהלך היום בפורום הורים לפגים ותשיב לשאלות בתחום רפואת הפגים, תינוקות וילדים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=444&msgid=101448802
הערב ב-20:00 תתארח בפורום זירת הפשע- CSI דמותו של הסוכן המיוחד הורישיו קיין ותענה לשאלותיכם בכל נושא שרק תרצו. הכנו עכשיו לשרשור והפגיזו אותו בשאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1455&msgid=101510971

yotamn9

New member
Dream Theater - The Mirror

אבלום נחמד ביותר ה-awake הזה
משלב בצורה טובה דברים כבדים ורכים. פטרוצ'י נותן אחלה נגינה, ופורטנוי מפציץ בדאבל באס כמו שאני אוהב
רק לאברי לא ממש מבריק, אבל הוא גם עושה את העבודה בסופו של דבר.

Pipe Dreamer

New member
שיר גאוני

גם החיבור עם lie פשוט מעולה. הסולו בסוף של lie... חבל שכבר לא שומעים דברים כאלה מפטרוצ'י. ובכלל אלבום ענק, ארוטומניה זאת פיסת גאונות

slallum

New member
ג'טרו טול - בואו כבר P:

אפילו הזמנתי כרטיסים, תראו >>> תזמינו לידי בבקשה? ;]

lihi50

New member
../images/Emo6.gif משחק ממכר ביותר ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

jonXD

New member
לאיזה הופעה שלהם אתה הולך?

רכבת/קיסריה/בינימינה

lihi50

New member
מה דעתכם על המילים?../images/Emo42.gif

לא שלי, אבל אני אהבתי. לא יודעת למה אבל אותו אחד ששר (דרייק בל) אמנם הוא נורא צעיר (21), אבל הוא שר רוקנרול שנורא מזכיר לי את ג'ון לנון.. אני הרצתי כמה חיפושים אחריו בגוגל, ומצאתי שהוא ממש מוכשר...הוא מנגן גם על גיטרה וגם על פסנתר.. הנה מילים לשיר אחד שלו.. You were so clever, You kept it together today, By the way, I'll no longer ignore you, I wanted to show you again, I'm your friend, Sometimes we just pretend. And all I can say is you save me, Changed all the things that have made me, Entertaining, Thoughts are raining, Down We Fall, It's all ok, When I say, You and I, Take your time, I can't wait, To see you fly. You don't have to wonder, I've finally discovered tonight, You were right, This is just the beginning, It's all that I'm tryin' to say, If I may You're never in my way And all I can say is you save me, Changed all the things that have made me, Entertaining, Thoughts are raining, Down We Fall, It's all ok, When I say, You and I, Take your time, I can't wait, To see you fly. ואם אתם לא אוהבים, או לא לטעמכם, אל תגיבו. פשוט.

Cherub Rock

New member
וואו אני ממש לא אוהבת אותו ../images/Emo122.gif

לדעתי המילים שלו ממש בנאליות, הקול שלו לא מיוחד בכלל, והוא ממש לא עושה רוקנרול, הוא עושה סוג של פופ-רוק עכשיוי כזה, ובנות בנות 12 מתות עליו. הוא ממש לא מזכיר לי את ג'ון לנון

MilkShack

New member
מה סליחהההה מה?!

זה פורום! כל העניין פה הוא ליצור דיונים ולהביע דעות - ואם את לא אוהבת משהו זכותך להביע דעה. ומה זה "אם אתם לא אוהבים אל תגיבו פשוט" - מה הדבר הזה?

Anuerysm

New member
צודק! *בועט בפחית*

דרייק בל הוא סתם חרא מסריח למה את שומעת אותו בכלל

Cherub Rock

New member
אתה צודק 100%, אבל

פעם קודמת שאמרתי משהו פה, התנפלו עלי, ולא רציתי שיקרה עוד פעם.. נו אבל כן, ברור, זה פורום צריך להביע דעה ולא להיצטער, ועכשיו אני מרגישה מטומטמת

למעלה