אירוויזיון!!

TrigATUSA

New member
אירוויזיון!!

ישראל לא באירוויזיון! שמתם לב שבחצי הגמר מתוך 28 המתמודדות כל 10 העולות לגמר הן ממזרח אירופה? האומנם שוב קונספירציה? והאם אני האחרון ששם לב לשיר האנגלי? היש משהו יותר הומואי מזה?!?!

bulllli

New member
אוף היה מבאס ומשעמם.

28 שירים ברצף.. אחרי 20 נמאס לי וחזרתי לסוף רק לשמוע בשורות משעממות עוד יותר. אני מוחה!

TrigATUSA

New member
והגמר היה עוד יותר ביזיון

מדינות מערב אירופה צריכות לדעתי לפרוש מהאירוויזיון, ממילא הן סתם ממנות את כל העניין בזמן שמדינות המזרח בוחרות אחת את השנייה אבסורד

bulllli

New member
עזוב את זה

גם אותי זה מעצבן אבל בסוף מי שזכתה היתה בהחלט לא רעה. ושמעתי שהיא לסבית אז כבוד למיגזר

bulllli

New member
טוב קראתי שהיא באמת לסבית

לא סתם נראית כזאת
אז בכלל מגניב וכבוד! ואגב, נכון שמלא מדינות מצביעות אחת לשניה, אבל גם ייון וקפריסין מצביעות תמיד יחד וכל מדינות סקנדינביה. אני בטוח שימצאו פתרון מתי שהוא. או שפשוט יבטלו - הפואנטה כבר מיצתה את עצמה...

Noile

New member
באמת תהיתי אם היא לסבית

ולא ידעתי שעוד יש אנשים בעולם שלוקחים את הארויזיון ברצינות כזאת.

ז י ק ו

New member
אל תרחיק לכת..

וזה שישראל נתנה את המקומות הראשונים לבלארוס - אוקריינה - רוסיה ?! היתה עליה רוסית לאחרונה שלא שמענו עליה ?! מי שישמע.. כאילו רק רוסים ישראלים שלחו SMS (וחלילה, אין לי בעיה עם רוסים בכלל !!!!)

TrigATUSA

New member
אי אפשר להתווכח עם התוצאות

מ 28 המתחרות בחצי הגמר, 9 מעשר העולות היו ממזרח אירופה (העשירית: טורקיה) מ 24 המתחרות בגמר, המדינה המערב אירופאית במקום הגבוה ביותר הייתה במקום ה 17 איפלו בלי לשמוע אף שיר איפשר לראות שמדובר בפארסה לא ממש הגיוני שלאף ארץ לא היה שיר מוצלח הסיבה היחידה לכך שבשנה שבאה תשתתף מדינה מערב אירופאית כלשהיא היא שאנגליה, גרמניה צרפת משוריינות בתוקף מעמדן כמממנות של אירגון השידור האירופאי תמיד הצביעו קצת בקבוצות, הבעייה היא שלא היו קבוצות כל כך גדולות. השיר הזוכה לדעתי היה במקרה הטוב אחד הבינוניים, עם או בלי לסבית

Noile

New member
השיר שזכה קיבל

12 נקודות מכמה וכמה מדינות מערביות גם. באמת היתה הצבעה של רוסיה ולטביה וליטה ואסטוניה ואולי גם גרוזיה של אחת לשניה אבל לא נראה לי שזה השפיע על הזכיה. למי אתה היית נותן 12?

TrigATUSA

New member
בלי קשר לשיר המנצח

רוב השירים הם תמיד Silly פחות או יותר באותה מידה אבל הסטטיסטיקה נותנת תוצאה אבסורדית: הרי לא ייתכן שמ 52 מדינות משתתפות, לאף מדינה ממערב לדנובה לא היה "שיר מספיק טוב" להיכנס בין 15 השירים הטובים (כאמור, פינלנד במקום ה 17, גם כן לא בדיוק במערב...) כל ניתוח סטטיסטי פשוט של ההצבעה של המדינות ה"חדשות" יראה הטייה גיאוגרפית ענקית, בעוד שאר המדינות הצביעו באופן מפוזר פחות או יותר צוות השופטים במסיבת האירוויזיון שלנו היה חלוק בין יוון, אנגליה ואוקראינה, ועל כן אנחנו מוחים! יפורק ה EU לאלתר!

ciccio

New member
לשיפוטך

צוות השופטים המקומי היה חלוק בין סרביה לאוקראינה... אני חושב שדי קלענו, העולות ברובן הגיוניות. הכל כמעט היה הרבה יותר טוב מהזבל של בריטניה, ולא ברור לי גם מה יוון או בלרוס עשו בטופ 10, אבל מה לעשות העם נקעה רגלו.

TrigATUSA

New member
סרביה? סרביה? אני מ-ז-ו-ע-ז-ע

זה היה השיר הכי לא אירוויזיוני שאפשר בקצב הזה אפשר לקחת את ההיא ששרה ג'אז מהונגריי, גם כן היה שיר יפה, אבל מה, לא קליט לא לחינם ב'קיצור תולדות האירוויזיון' באתר הרשמי, האירוע שנבחר לייצג את שנות התשעים היה דנה אינטרנשייונל. עם הבחירות כמו שהיו בתחרות הזאת דנה בטח הייתה מגיעה מקום שלישי מהסוף

למעלה