אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

jtm

New member
כמה מכורים אפשר להיות?

ה"שמנה" שרה מצויין. היה לה קול מצוין, והיא ניצלה אותו בצורה מצויינת.

שלומית16

New member
לא יותר מצויין משירי

וזה מה שמעצבן אותי שירי שרה פי 100 יותר יפה ממנה והיה לה גם שיר יותר יפה ממנה

שלומית16

New member
אני מאוד אובייקטיבית

כי זה ברור שהיא הייתה יותר מצויינת , השיר היה יותר יפה ,ההופעה הייתה יותר יפה וכל מי שתשאל יגיד לך את זה זה בכלל לא ניתן לוויכוח פה שירי הייתה יותר טובה ממלטה

jtm

New member
לא - את לא אובייקטיבית!

אם היא הייתה יותר "מצויינת" או לא, זה סובייקטיבי! אם השיר היה יותר "יפה" או לא, זה סובייקטיבי! "וכל מי שתשאל יגיד לך את זה"... בת כמה את?! תתבגרי! "זה בכלל לא ניתן לוויכוח"... בת כמה את?! תתבגרי!

שלומית16

New member
...

תתבגר אתה אל תגיד לי אם אני אובייקטיבית או לא אני יודעת מה אני ואני לא צריכה לשמוע את השטויות שלך ואם לא נראה לך מה שאני אומרת אתה יכול פשוט לא להגיב אני לא מבינה מה הקשר ל" תתבגרי" אני עדיין חושבת שזה נכון ואתה יכול ...

jtm

New member
ילדה

תקראי את התגובות כאן. הרבה מאוד אנשים אהבו את השיר של מלטה. את יודעת מה זה "אובייקטיביות" בכלל? למרות שעם התגובות שלך הייתי אומר שאת יותר אובייקטית (מינית) מאשר אובייקטיבית.

שלומית16

New member
אוקיי

אני ממש לא אמרתי שהשיר של מלטה היה מכוער ,הוא דווקא היה יפה אבל הוא לא היה צריך לעבור את שירי ושוב אתה יכול ...עם ההערות המטומטמות שלך מי הילד פה

שלומית16

New member
ועוד משהו

אני בחיים לא היללתי את השירים של ישראל בארווזיון אני בחיים לא הייתי מעריצה של שירי אבל השיר וההופעה היו פשוט מדהימים , ובחיים לא התלהבתי מאף שיר שהיה בארווזיון כמו עכשיו כי אני באמת חושבת שזה שיר והופעה של מקום ראשון אתה לא צריך להתעצבן ממה שאני אומרת, אני חושבת ככה ובשבילי זאת עובדה אני בחיים לא אמרתי שאני מבינה יותר מאחרים , אם כבר אתה חושב שאתה מבין יותר מאחרים, ולא מוכן לקבל דעה של אחרים

jtm

New member
אם היא שרה יותר או פחות טוב משירי

זה כבר כל אחד וטעמו. מה שכן, היכולות הווקאליות שלה היו ממש יפות, והיא לא איכזבה. להגיד ש"היא לא ברמה", להשוות יופי בתחרות שירים, ולהגיד שהשיר של שירי היה יותר יפה זה כבר משהו שלא מצדיק התייחסות ממני.

שלומית16

New member
אני לא צריכה את ההתייחסות שלך

תאמיני לי , אמרתי שמנה מתוך כעס,אני לא אומרת דברים כאלו בד"כ(בעצם תמיד) אני לא מדברת רק על המראה פשוט לשירי יש כריזמה,יש לה הופעה מדהימה והיה לה שיר יותר יפה אין מה להגיד

jtm

New member
דיי כבר!

יש מה להגיד! למה את, על סמך דעתך האישית, חושבת שאת מבינה יותר טוב מכל השאר? לא היה לה שיר יותר יפה, זה כן נתון לוויכוח, כי שני השירים היו מצויינים! זה שאהבת יותר את זה של שירי (כי את סובייקטיבית... יודעת מה? גם אם לא) לא אומר שהוא באמת יותר טוב.

moshavnikit

New member
אני חושבת ש..

השיר שלה היה נורא משעמם. את השיר שהיה לה באירוויזיון של דנה אהבתי. עכשיו לא.

miamor18

New member
חשבתי שהיא בלעה את שירי מתישהו...

אבל היא דוקא סבבה לגמרי. אהבתי את השיר שלהם.

charmed guy

New member
תפסיקו לחפש פוליטיקה כל הזמן

המופע היה מעולה, וליוון היה שיר יפה מאוד.... (אבל לקפריסין יותר) וחוץ מזה, מקום רביעי זה מקום מכובד מאוד.... וגם קיבלנו הרבה מחמאות בזמן ההצבעה (הא... סליחה... אתם לא מבינים אנגלית) = = = (אופס... טעות שלי)

צודק/ת...

נכון נכון, יש צדק בדבריך. אבל כמה שאת/ה חושב שזה מגיע לה, וזה באמת היה מגיע לשירי המחודה שלנו. גם מלטה לא קיבלהאת כל הנקודות סתם, הכל פוליטיקה. ואפילו ישראל קיבלה נקודות מפוליטיקה ועניינים מדיניים למה שצרפת תתן לנו נקודות??? כי יש להם סיבות! זה לא שהם אוהבים אותנו, להפיך, הם רוצים שנחשוב ככה ניצור מצב תיאורטי: ירדן נצאת בתחרות גם, ומדינת ישראל רוצה איתה שלום. זה ברור שניתן לירדן נקודות כי העם רוצה שלום וזה יקרב אותם אלינו תלמד*י

Duvdevan Girl

New member
כןןן הייתי בשוקק

היא דחפה את כולם סביבה וצרחה צרחות בהמתיות , פרוצה מגעילה!! שיר דבילי כבר שנה 3 שאיזה פרחה עם ציצי גדול זוכה מקום ראשון. זה הכל מכור!!!

amor0

New member
שרמוטה אמיתית נתנה מכות לאנשים

לפני שעלתה לבמה איזה שרלילה

שלומית16

New member
תרשו לי לקלל היום

שרמוטה מזדיינת ,בהמה ,לא יודעת לשיר,לא נתנה הופעה טובה בכלל, בקושי היו מילים בשיר הזה ,מילים כאלו סתמיות ומטומטמות!!!!!!!

moshavnikit

New member
לא להגזים

השירים של טורקיה ואוקראינה היו דווקא ממש יפים. על שניהם חרשנו במכונית

למעלה