אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

mont

New member
במקומות שהשופטים הכריעו

אנחנו מקום ראשון!!!!!!!!

רק שתדע שסקעת החתיכת פרימדונה

הזה,הציע גם לו וגם למויאל ללכת לקדם אירוזיון ,(ודיי ברור שאחד מהם היה זוכה) והם כמובן,סירבו. לא בסטייל שלהם לצאת ממעגל ההופעות אפסים!

moshavnikit

New member
אל תלכלך

סקעת אמר שהשנה הוא לא רוצה אבל יכול מאוד להיות ששנה הבאה הוא ישתתף בקדם

הוא חתיכת בן אדם אפסון קטן בשבילי

אדם שלא רוצה לייצג תמדינה עכשיו כי "לא בא לו" ופעם אחרת "בא לו" לא שווה בעייני פעם זה היה ה-דבר לייצג תמדינה כולם היו רבים על זה היום פרימדונות כמו כל הסקעתונים למיניהם מתוכנית מטומטת כמו כוכב נולד ואנשים כמו מאיה בוסקילה חושבים שהם סופרסטארים שלא בסטייל שלהם האירוזיון

moshavnikit

New member
מה נסגר איתך?

אסור לו לבחור מתי לעשות את זה? הוא רק יצא מהכוכב נולד הזה. הוא רוצה את האירוויזיון והוא עוד יעשה את זה.. אתה תראה אני מגנה עליו פה ואני בכלל לא מתה עליו..

נכון, ועדיף שבאמת יהיה בשל לזה

כי אם ימצאו לו שיר שישתלב בול עם האיכויות קול שלו אנחנו זוכים כמעט על בטוח, יש לו קול מרטיט שיהמם את אירופה

יש בזה משהו

כי נגיד השנה ישראל עומדת להחזיר שטחים, ותראה לאיזה מקום הגענו.. אבל עדיין החלק העיקרי זה הכשרון של מי שנשלח לשם, והפעם שירי מימון באמת הביאה ייצוג מעולה עבור ישראל

y a n i v 20

New member
סקעת לא מתאים../images/Emo2.gif

לאירוויזיון, עם כל האיכות שלו. מחפשים שם משהו קיצבי, לפחות במידה מסויימת. הקול של סקעת תפור רק על שירים שקטים...

moshavnikit

New member
אני גם חושבת

לא קשור כ"כ לקצבי. קודם כל לבנות יותר הולך באירווזיון, ואם זאת בת עם קול ממש מיוחד.. אז אין על זה. אני חשבתי ששירי לא מתאימה לאירוויזיון עם השיר הזה כי הוא שקט. אני שמחה שטעיתי :0)

קליספרה

New member
שטויות במיץ

סקעת צודק במאה אחוז לייצג מדינה צריך בכבוד ובשביל זה צריך להיות בטוח בעצמך ומשופשף הופעה בניצנים פסטיגל ובר מצוות לא בדיוק מכינים אותך למעמד כזה. שירי הרגישה כנראה שהיא מוכנה בצדק ושיחקה אותה בענק לעומת זאת ראה מה קרה לכל מיני גילי וגלית - ואפילו לריטה הגדולה שפישלה בענק - למרות שגם לה לא חסר..חזון. כל הכבוד לשירי - היית גדולה - לדעתי נתת את ההופעה הטובה ביותר הערב. השיר של מלטה היה נפלא וכך גם הביצוע. השיר של יוון סתם שיר - אבל זה מה יש. ולא לשכוח שכבר 50 שנה קפריסין מקבלת מיוון 12 נקודות ויוון מקבלת מקפריסין 12 נקודות ובכל זאת הארוויזיון לא הגיע לשם אף פעם עד השנה - והמדינה המג'נונה שלנו, עד כמה שזכור לי, זכתה כבר 3 פעמים, פעמיים הביאה מקום שני (חי, והורה) פעם שלישי (כאן) ופעמיים רביעי (שירי, ואילנית עם אי שם) ממש אין סיבה לקטר.

למעלה