אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

שירי מימון הייתה ענקית כנסו זה חשוב

שירי מיימון זכתה הערב במקום 4 כולם יודעים שזה בגלל הפוליטיקה והיא התגברה על הפוליטיקה כולה הכבוד על המקום הרביעי אני גאה בך מכול הלב אהבתי את הביצוע שלה מאוד לא רק יפה גם שרה יפה אם לא היה מפריע הפוליטיקה או מדינות שחוברות אחת לשנייה ישראל הייתה היום מקום ראשון!! וזה ידוע וברור לכולם כול הכבוד לך שירי תחי מדינת ישראל לעד

ישראל מקום 1

איזה פדיחות עשו הלילה ממש כולם שונאים אותנו בושה לשיר כמו שירלי זה מקום ראשון ולא היווניה ששרה כמו שוק הפישפישיפ

nmaymon

New member
תוצאות האמת (כשמורדים פוליטיקה):

כל השכנות של יוון נתנו לה 12 נקודות. זה באמת נורא נחמד שקפריסין, שזה בעצם שכונה של יוון מצביעה לה. אולי בשנה הבאה נחליט שכפר סבא זה מדינה עצמאית ונרוויח כמה נקודות לא? בכל אופן אם מורידים את הפוליטיקה יוצא שהשמנה עם הבלדה (מלטה) לקחה, ושירי מקום שני (2 בלדות...) כל הבום טראח והאפקטים של הקרקס שהיו, עפים למקומות הראויים להם: אחרונים

מישהו נתן לישראל 12 נקודות??

מישהו יודע איזו מדינה קיבלה הכי פחות נקודות?
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לצרפת הנפלאה שהקפיצה אותנו מהמקום השני למקום הרביעי ברגע האחרון. תודה צרפת!!!!

הנסיך ט

New member
קבלו את תוצאות חצי הגמר הרשמיות

כמו שהן התפרסמו לפני מספר דקות... שימו לב ! ישראל היגיעה שם למקום 7 !

gayel

New member
הנסיכה שאת כולנו ריגשה

שירי באחת ההופעות המדהימות שלה, בחורה קולית ,והגיעה לה לזכות למרות הדילים והאנטישמים היא סיימה במקום רביעי אך בשבילינו היא הנסיכה החלום של כל עם שרוצה ייצוג. שימו לב חברים אין כמעט שירים שהיו בארוויזיון שהיה תאימות מדהימה בין כל הזמר למוזיקה, כולל השיר של היוונים שזכה מקום ראשון הכל צעקות שמתחברות למנגינה של פולסים אך לא נגינה שמתחברת לכל של הזמר כפי שהנסיכה שירי מימון הגדולה והמתוקה שנגעה בעדינות שאופינית לה וברכות בכל מילה ומילה ולא חשוב באיזה שפה. לכן אסיים את דברי בהצדעה ואומר לך נסיכה בשבילי הוכתרת היום למלכה ואת הכבוד שהבאת למדינה על זה מגיעות לך נשיקות מאלפות בזרוע נטויה וללא הפסקה , וזאת עוד לא מילתך האחרונה כי כל מי שרואה ומביט בך יודע שלפניו עומדת בובה. ממני וממשפחתי מחבקים ושולחים לך זרים של חיבוקים נשיקות והרבה אהבה, אהבה, אהבה ..................

הנוסחה המנצחת זה תימני והומו = סקעת

תמיד תימנים הביאו המקום הראשון לישראל, ובעיקר ההומואים... אין ספק לגבי הראל סקעת שיש לו את זה בענק! עכשיו זה הזמן להריץ אותו ישר לגמר בזכות שירי, ולהחזיר את הארוויזיון לירושלים!!!

מישהו פה הצביע לאורטל ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

אני מכל הקו התפוס שהיה הצלחתי להצביע פעמיים וכמובן להצביע לאקס ישראלית!! (גם אנחנו התקמבנו עם צרפת אל תגידו שלא.. הם בגלל הקהילה היהודית,אנחנו בגלל שאורטל ישראלית) מה לעשות הכל קומבינות

roony4u

New member
כיום האירוויזיון

הוא משהו פוליטי ומחוותי לא משנה איך השיר מדינות הבלקן אם שירי הקאקא שלהם באופן אוביקטיבי לא היו מגיעים לשום מקום

amor0

New member
מכון יווניה כמו פרחה מציוה צעקנית א

ראיתם איך היא דחפה משהו לפני שעלתה לבמה בהמ ה חבל על הזמן

שלומית16

New member
ובקשר לשמנה הזאת

אתם רוצים להגיד לי שהיא נתנה ביצוע יותר טוב משירי!?!??!היא לא מתקרבת לרמה של שירי בכלללל אוףףףףף שיתביישו להם

למעלה