אירוויזיון 2003 - הסיכום.

עמיתוש

New member
אירוויזיון 2003 - הסיכום.

אוקיי, זאת הייתה בדיחה גדולה, אם לא הכי גדולה בתולדות האירוויזיון. אתן לכם נתונים מעניינים, אני מניח שאנשים כאן מספיק אינטיליגנטים להבין למה מדינה נתנה לשנייה נקודות, וגם אם לא הצלחתם להבין, אני ארמוז לכם קצת
- יוון לטורקיה - 7 נק' טורקיה ליוון - 12 נק' הערת המחבר: הממ.. מעניין. *שיעול* מדינות שכנות *שיעול* Peace and love! איזה יופי, פעם נלחמו והיום כדי להראות שהם בשלום נותנים אחד לשני נקודות על שירים שאין להם מושג על מה הם מדברים
. קפריסין ליוון - 12 נק' יוון לקפריסין 12 נק' הערת המחבר: היי, זו לא אותה מדינה?. בריטניה - 0 נק', מכל המדינות. הערת המחבר: זה מה שקורה, כשאתה לא פוליטיקלי קורקט, ופולש למדינות עם שלטון דיקטטורי מדכא. בריטניה לאירלנד - 12 נק' אירלנד לבריטניה - 0 נק' הערת המחבר: איזה מזעזע זה שבריטניה נותנת לשכנה שלה בתור התחייבות 12 נק' בשביל אגו יותר טוב, ואירלנד ה******* לא נתנה כלום לשכנה שלה כי אם הייתה נותנת הייתה נחשבת מעודדת מלחמה בעיראק והייתה מוחרמת באירופה *לוקח נשימה*. לא יפה אירלנד, לא יפה. בוסניה הרסגובינה לטורקיה - 12 נק' טורקיה לבוסניה הרסגובינה - 12 נק' הערת המחבר: איזה כיף שיש לך ארץ יחידה באירוויזיון מאותה דת? ככה אפשר לחלק דוז פוואה אחד לשני, ועוד בחינם!. חבל, חבל שאין מדינה יהודית אחרת, המצב שלנו באירוויזיון היה נראה הרבה יותר טוב (נו טוב, לפחות ב12 נק' טוב יותר). פולין לגרמניה - 7 נק' גרמניה לפולין - 12 נק' הערת המחבר: פולין, גרמניה. מה זה משנה? מרכז אירופה מחלקים אחד לשני דוז פוואה ללא הרף. איזה גיבוש, הא?. נורבגיה לאיסלנד - 12 נק' איסלנד לנורבגיה - 12 נק' הערת המחבר: היי, גם צפון אירופה מגובשים! איזה יופי, אירופה שלנו מתחלקת לגושים מגובשים והם מוכיחים את זה בבחירת השירים "האהובים" שלהם באירוויזיון. איי איי איי. צרפת לישראל - 8 נק'. הערת המחבר: לא, צרפת לא התחילה לחבב את ישראל, במיוחד עם כל המוסלמים שבתוכה עכשיו. לא, צרפת גם לא אהבה מאוד את השיר שלנו, עם כמה שקשה להודות. וכן, יהודי צרפת עשו את העבודה שלהם. מה לעשות, גם אנחנו צריכים להודות, שלמרות שאנחנו קוראים לזה נקמה על הקומבינטריות של מדינות אחרות, גם אנחנו - מכורים. זה לא משנה אם היינו שולחים שילוב של הקול של אביב גפן וסגנון הכתיבה של אפרת מישורי ביום רע, הקהילות היהודיות ברחבי העולם (ובצרפת בעיקר, כי שם יש יחסית הרבה) היו משתלטות על הטלפונים להצביע: ישראל. גם אנחנו משתתפים במשחק האגו. כל מה שבאתי להראות לכם בכל הדברים שכתבתי עד עכשיו, רק כמה, אבל כמה האירוויזיון ושיטת ה televote הפכו לדבר מגוחך, שאפילו לא מתקרב לקמצוץ של "תחרות שירים". בגלל זה, אין לנו בכלל מה להעלב או להרגיש מושפלים ביחס למקום ה19 הזה. להפך, יחסית למצב ולאהדה אלינו בעולם אנחנו צריכים לנשק את הרגליים של כל מדינה שנתנה לנו 2 קולות ומעלה. ותחשבו על זה
.

צודק בכל מילה!

גם אני ואמא שלי ניתחנו את כל הנקודות מבחינה פוליטית (המתכונת בהסטוריה מתחילה להשפיע...) בריטניה, שלא היו לה בכלל נקודות, צרפת שכל שנה נותנים לנו נקודות.. האירויזיון היה מעפן ביותר, כל השירים היו ממש ממש אותו דבר, והיה כל כך משעמם שאפילו ניצלתי את הזמן ללמוד ת'מושגים בהסטוריה...כן כן... שורה תחתונה- היה גרוע... והאמת שדווקא התפלאתי לטובה מליאור נרקיס...זה היה חביב...יותר ממה שציפתי ובניגוד לשרית שנה שעברה, הוא לא נראה ממש לחוץ..... נכון שהתורכיה היה ממש ממש פוסטמה? "הלו הלו" *נפנוף ביד של איזה חצי שעה וחיוך מטומטם* ולא הבנתי למה לעשות את האירויזיון פעמיים בשנה? בשביל מה? כאילו שלמישהו איכפת היום מאירויזיון אז עוד להכפיל את זה? היה טוב, טוב שהיה. יש לי מחר את המתכונת הראשונה, היסטורי היר איי קאם..! אמאל'ה, ואתם יכולים לאחל לי הצלחה בהזדמנות חגיגית זו.. אני כמעט בטוחה שהיה לי עוד משהו שנון וחכם להגיד על האירויזיון, אבל אני כל כ ךסנילית בזמן האחרון שה כבר נהיה מפחיד.. לילה טוב שיהיה לכם!

Natalie 16

New member
גם לי הייתה מתכונת בהיסטוריה היום..

היה קשה..... אבל לא נורא, העיקר מילאתי את המחברת (2!!!)

דיתוּש

New member
חחח, עמיתוש, 'תה מה זה צודק!

האירוויזיון זה כבר מזמן נהפך לאירוע פוליטי לחלוטין. חבל, חבל שאי-אפשר לעשות תחרות נורמלית... שירים חביבים, והצבעה רק בגלל סוגם וסגנונם... אבל הכל אינטרסים בעולם של ימינו... יקום האדם שישנה את זה!
ועוד משהו - הקטע עם ה*שיעול* _____ *שיעול* גנוב ממני! איזו חוצפה, באמת נו כתבתי לך פעם משהו עם זה באיסיקיו...
זכויות יוצרים, שמעת על זה??? הא??? חחח, סתם!
יום יפה לכולנו

QuEeN oF mE

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

אתה באמת צודק! לא ראיתי את הכל,וגם בחלק נרדמתי,אז אולי בגלל זה אני לא זוכרת הכל,סלחו לי
בכל מקרה..את השיר של טורקיה,לא הכי אהבתי..נחמד כזה..אבל ידעתי שהם ינצחו בגלל התלבושת הזאת..עם הסרטים האלו שיצאו ממנה או משהו..כמו שנה שעברה שהיה קטע עם הבגד-הם פשוט אוהבים דברים כאלו.
אוסטריה היה מצחיק,מפחיד ועצוב-עצוב שזה קצת משקף את האורויזיון,מצחיק כי..נו ראיתם. ומפחיד..היוכמה קטעים שקצת הפחידו אותי. בריטניה-מוזר שהם לא קיבלו נקודות! אוקראינה-חביב.. רוסיה-אוי נו באמת,האמת שגם קראתי עליהן ב7 לילות שהם בכלל לא עושות חזרות ומה שיהיה יהיה..אז ראו שהן לא תיכננו כלום וזה דיי דוחה,כי היו אנשים שהשקיעו והן זוכות עם שיר לא יפה לדעתי במקום שלישי-טוב נו,ידוע למה. פולין-דווקא היה נחמד לדעתי! חח..
גרמניה-שיר אופטימי כזה! חמוד.. והשיר שלנו-דווקא הופתעתי לטובה למען האמת! הקטע עם הריקוד היה חמוד מאוד! והשיר היה נחמד!
חבל לי שככה זה..פוליטי,כן במידה מסוימת..אבל לא משנה למה-פשוט חבל. את השאר אני לא ממש זוכרת,ואילו שאני כן זוכרת היו דיי פשוטים כאלו,לא משהו מיוחד.. נקווה שהשיפוט ישתפר..אחרת חבל על המאמץ..

למעלה