אירוויזיון 2003 - הסיכום.
אוקיי, זאת הייתה בדיחה גדולה, אם לא הכי גדולה בתולדות האירוויזיון. אתן לכם נתונים מעניינים, אני מניח שאנשים כאן מספיק אינטיליגנטים להבין למה מדינה נתנה לשנייה נקודות, וגם אם לא הצלחתם להבין, אני ארמוז לכם קצת
- יוון לטורקיה - 7 נק' טורקיה ליוון - 12 נק' הערת המחבר: הממ.. מעניין. *שיעול* מדינות שכנות *שיעול* Peace and love! איזה יופי, פעם נלחמו והיום כדי להראות שהם בשלום נותנים אחד לשני נקודות על שירים שאין להם מושג על מה הם מדברים
. קפריסין ליוון - 12 נק' יוון לקפריסין 12 נק' הערת המחבר: היי, זו לא אותה מדינה?. בריטניה - 0 נק', מכל המדינות. הערת המחבר: זה מה שקורה, כשאתה לא פוליטיקלי קורקט, ופולש למדינות עם שלטון דיקטטורי מדכא. בריטניה לאירלנד - 12 נק' אירלנד לבריטניה - 0 נק' הערת המחבר: איזה מזעזע זה שבריטניה נותנת לשכנה שלה בתור התחייבות 12 נק' בשביל אגו יותר טוב, ואירלנד ה******* לא נתנה כלום לשכנה שלה כי אם הייתה נותנת הייתה נחשבת מעודדת מלחמה בעיראק והייתה מוחרמת באירופה *לוקח נשימה*. לא יפה אירלנד, לא יפה. בוסניה הרסגובינה לטורקיה - 12 נק' טורקיה לבוסניה הרסגובינה - 12 נק' הערת המחבר: איזה כיף שיש לך ארץ יחידה באירוויזיון מאותה דת? ככה אפשר לחלק דוז פוואה אחד לשני, ועוד בחינם!. חבל, חבל שאין מדינה יהודית אחרת, המצב שלנו באירוויזיון היה נראה הרבה יותר טוב (נו טוב, לפחות ב12 נק' טוב יותר). פולין לגרמניה - 7 נק' גרמניה לפולין - 12 נק' הערת המחבר: פולין, גרמניה. מה זה משנה? מרכז אירופה מחלקים אחד לשני דוז פוואה ללא הרף. איזה גיבוש, הא?. נורבגיה לאיסלנד - 12 נק' איסלנד לנורבגיה - 12 נק' הערת המחבר: היי, גם צפון אירופה מגובשים! איזה יופי, אירופה שלנו מתחלקת לגושים מגובשים והם מוכיחים את זה בבחירת השירים "האהובים" שלהם באירוויזיון. איי איי איי. צרפת לישראל - 8 נק'. הערת המחבר: לא, צרפת לא התחילה לחבב את ישראל, במיוחד עם כל המוסלמים שבתוכה עכשיו. לא, צרפת גם לא אהבה מאוד את השיר שלנו, עם כמה שקשה להודות. וכן, יהודי צרפת עשו את העבודה שלהם. מה לעשות, גם אנחנו צריכים להודות, שלמרות שאנחנו קוראים לזה נקמה על הקומבינטריות של מדינות אחרות, גם אנחנו - מכורים. זה לא משנה אם היינו שולחים שילוב של הקול של אביב גפן וסגנון הכתיבה של אפרת מישורי ביום רע, הקהילות היהודיות ברחבי העולם (ובצרפת בעיקר, כי שם יש יחסית הרבה) היו משתלטות על הטלפונים להצביע: ישראל. גם אנחנו משתתפים במשחק האגו. כל מה שבאתי להראות לכם בכל הדברים שכתבתי עד עכשיו, רק כמה, אבל כמה האירוויזיון ושיטת ה televote הפכו לדבר מגוחך, שאפילו לא מתקרב לקמצוץ של "תחרות שירים". בגלל זה, אין לנו בכלל מה להעלב או להרגיש מושפלים ביחס למקום ה19 הזה. להפך, יחסית למצב ולאהדה אלינו בעולם אנחנו צריכים לנשק את הרגליים של כל מדינה שנתנה לנו 2 קולות ומעלה. ותחשבו על זה
.
אוקיי, זאת הייתה בדיחה גדולה, אם לא הכי גדולה בתולדות האירוויזיון. אתן לכם נתונים מעניינים, אני מניח שאנשים כאן מספיק אינטיליגנטים להבין למה מדינה נתנה לשנייה נקודות, וגם אם לא הצלחתם להבין, אני ארמוז לכם קצת