אירודרום-הזדמנות?

rinmat

Active member
טוב, בתחילת הפוסט כתבתי שאירודרום יכולה להגיע ל200, והשבוע זה קרה... לא לפני שהייתי במינוס 40 אחוז על ההשקעה, ברמת המחירים הזאת הסיכון כבר גדול מהסיכוי אז יצאתי מרוב ההחזקה ברווח של 240 אחוזים, אגב, היא עשתה פי 10 מהנמוך שלה לפני כמה חודשים, כל הכבוד למנכ''ל החדש כי כבר ראיתי את ההשקעה הזאת כמחוקה, תראו מה החלפת מנכ''ל כושל יכולה לעשות

משקיע88

Well-known member
קניתי את המניה לפני כשנה וציינתי שאני מצפה לקבל לפחות פי עשרה אם ההשקעה אכן תוצדק. קיבלתי כמובן תגובה מאוויל משריש המכנה עצמו fortunes שהעלה את הרף לפי מיליון. אני ממש נהנה לראות איך הוא טועה שוב ושוב. אולי יש כאן שיטת זיהוי הזדמנויות, להשקיע נגד דעותיו וסגנונו. לאחרונה יש לו ממש מקבץ של טעויות מזעזעות.

משקיע88

Well-known member
תנשום עמוק, נראה שנפגעת |4U|
אם אנחנו בקטע של מתן עצות, כדאי שתפעיל קצת בקרה עצמית ותבדוק את אחוזי ההצלחה של התחזיות שלך. למשל, אני מפקפק בסיכוייה העתידיים של חברת אירודרום, אבל אינני מתיימר לקבוע בביטחון את התחזיות שאתה שולף מכובעך. אתה יודע בוודאות שמכפיל 15 ראוי לחברה בטחונית ומרגיש חובה לעצמך להטעות אחרים שהתבלבלו וקראו את השטויות שלך. אתה צודק בכך שנפגעתי שכינית אותי חזיר אבל הייתי נפגע יותר אם הייתי נחשב בעל אטימות ויומרה ריקה כמוך.

fortunes

Member
אביא לך חיבוק שלא תהיה עצוב.
אם אנחנו בקטע של מתן עצות, כדאי שתפעיל קצת בקרה עצמית ותבדוק את אחוזי ההצלחה של התחזיות שלך. למשל, אני מפקפק בסיכוייה העתידיים של חברת אירודרום, אבל אינני מתיימר לקבוע בביטחון את התחזיות שאתה שולף מכובעך. אתה יודע בוודאות שמכפיל 15 ראוי לחברה בטחונית ומרגיש חובה לעצמך להטעות אחרים שהתבלבלו וקראו את השטויות שלך. אתה צודק בכך שנפגעתי שכינית אותי חזיר אבל הייתי נפגע יותר אם הייתי נחשב בעל אטימות ויומרה ריקה כמוך.
אביא לך חיבוק שלא תהיה עצוב

Reem88

Well-known member

הכתבה הזאת הורידה את המניה מפלוס 20 למינוס 40 :)
מניות ת"א

נערך לאחרונה ב:

fortunes

Member
סתם הרצה.
שום דבר מהתיזה העסקית שכביכול דיברתה עליה לא קרה כאן.
אחת התופעות שהכי מבלבלות משקיעים בתפיסה העצמית שלהם.

משקיע88

Well-known member
סתם הרצה.
שום דבר מהתיזה העסקית שכביכול דיברתה עליה לא קרה כאן.
אחת התופעות שהכי מבלבלות משקיעים בתפיסה העצמית שלהם.
גילוי נאות, השקעתי בחברה כ 20K ש"ח בתאריך 20/3/25 ודיווחתי בזמן אמת באתר הזה. לא מכרתי מאז שקניתי בשער 40 נקודות. בניגוד אליך שיודע הכול בוודאות וללא שום ספק, אני פועל על פי השערותי להסתברויות של תסריטים שונים. אין לי מושג כלשהו אם דווקא התסריט החיובי ביותר יתגשם. אבל יש בעיני הסתברות קטנה וזעירה שתחום העיסוק של החברה יביא אותה להיסחר בשווי מיליארדי דולרים. גם אם סתם תמחוק עוד 70% ממחירה הנוכחי אהיה ברווח גדול. ההימור שעשיתי כמו רבים אחרים הצליח, לצד כאלה שכשלו. בשורה התחתונה הצלחה גדולה.

fortunes

Member
בדיוק ההפך, קטונתי. ואתה ההפך, טענתה (הסתברותית) שיקרו דברים לעסק. *לעסק* לא קרה כלום.
סתם הרצה.
ועכשיו אתה מעופף כאן כאילו סחבק וורן באפט. מביך.

משקיע88

Well-known member
בדיוק ההפך, קטונתי. ואתה ההפך, טענתה (הסתברותית) שיקרו דברים לעסק. *לעסק* לא קרה כלום.
סתם הרצה.
ועכשיו אתה מעופף כאן כאילו סחבק וורן באפט. מביך.
תלמד לכתוב עברית. "טענת" ולא "טענתה". לא דיברתי על "עסק" אלא על ערך החברה בבורסה. "תחום עיסוק" איננו עסק, אלא הענף בו פועלת החברה, בור ועם הארץ שכמוך.אתה מדבר בבטחון על "הרצה" אבל אני כנראה בניגוד אליך אינני מתעסק בעבירות פליליות. סחבק תקרא לאסירים השכנים שלך.

נערך לאחרונה ב:

dw

Well-known member
מנהל
ווליום יומי של 200 מלשח? נו נו, נראה כמו שהרבה טריידרים יומיים משחקים היום עם הנייר הזה.
זו חברה די קטנה בסה"כ. גם ווליום של 2 מלשח ביום היה יפה בשבילה.

משקיע88

Well-known member
ווליום יומי של 200 מלשח? נו נו, נראה כמו שהרבה טריידרים יומיים משחקים היום עם הנייר הזה.
זו חברה די קטנה בסה"כ. גם ווליום של 2 מלשח ביום היה יפה בשבילה.
אתה צודק, אבל כדאי לשים לב שההשקעות החדשות בחברה נעשו לפי שער 80 נקודות, שזה בדיוק כפול מהשער שמשך אותי להיכנס להימור הפרוע אחרי פרישת המנכ"ל הקודם. השמות יוסי כהן והשולטים בישראל קנדה אינם בדיוק חדשים. אזכיר את חברת קנדה גלובל שם ביצעו החברים מהלך דומה שסופו מיזוג עם ישראל קנדה. ברור שמי שמצטרף לטירוף הספקולטיבי לוקח סיכונים גדולים, ולדעתי צפוי כנראה להפסד. אבל מי שנכנס לפני שנה, מי יודע?

Reem88

Well-known member

למעלה