אירובי...

אירובי...

איפה אני יכולה למצוא (לא ברשת, בסופרמרקטים וכו´...) קלטות כדי לעשות אירובי בבית (אתם יודעים, נו, כמו הסינדי קרופורד, ג´יין פונדה וכו´...) ומה הקלטת הכי טובה? מה טווח המחירים?

okok4

New member
יש לך כל בוקר את גלעד בערוץ

5. בחינם. אני הולך לישון בשעות שזה משודר ולכן אין ביכולתי להתחייב לאיכות התרגילים. אז לא להאשים אותי.

sabresit

New member
גלעד

דווקא עשיתי את גלעד פעם פעמיים והוא לא רע. כל סט הוא משהו כמו 25 דקות, הוא אומנם לא יכול להספיק לכסות את כל חלקי הגוף בזמן הזה אבל אם עושים 2 סטים רצוף זה יוצא אחלה. בתור התחלה הוא לא קורע אז המלצה שלי תתחילי ממנו , תראי איך הולך ואז תלכי לקנות קלטות.

Sharon_1

New member
אני קניתי פעם -

את סינדי קרופורד הראשון והשני (השני הרבה יותר מוצלח לדעתי) במבצע בסטימצקי. אני מניחה שבכל חנויות ספרים יש. שתיהן יחד עלו לי לפני שנתיים בערך 70 ש"ח. קלטת אחת נדמה לי עולה 40-50 ש"ח. ג´יין פונדה גם היה לי פעם ומאד לא אהבתי, הן מאד מיושנות (רואים לפי המוזיקה והבגדים). את גלעד לא אהבתי - גם מיושן וגם לא התחברתי אליו. אני ממליצה על סינדי - הקלטת השניה - נדמה לי שקוראים לה האתגר הבא. בהצלחה!!

ShirShir

New member
יש את זה גם ב..

כל ספריית וידאו ממוצעת.. "בלוקבאסטר", "ענק הוידאו" וכו´.. גם בחנויות ספרים.. "סטימצקי", "סיפרי" וכו´..
בהצלחה!

למעלה