אירובי LOW IMPACT

behappy

New member
אירובי LOW IMPACT

היי אני סובלת מכאבי גב ולא יכולה לרוץ או לעשות מחול אירובי רגיל.עומת זאת אני מסתדרת עם הליכה וקפיצות במקום. רציתי לשאול כמה יעיל וכמה שורפת פעילות של מחול אירובי עם קפיצות קטנות+מדרגה לעומת אירובי רגיל ברמה דיי גבוהה<החוגים למתקדמים בחדרי כושר> תודה שיר

ronen222

New member
השאלה היא למה...

קודם כל חשוב למה כואב איפה ואיך כואב בדרך כלל הכאבים אצל מתאמנים עצלים או חדשים זה שרירי זוקפי הגב חלשים ואם זה המצב עבודה על האיזור תחזק את שרירי האזור ותעלים את הכאב זו דעתי כך זה בהרבה מקרים

behappy

New member
אהההההההמ...

SORRY זה לא המקרה אצלי..... הייתי שנים בנבחרות ריצה למיניהן ורצתי למרחקים ארוכים בסדרי גודל של מרתון או חצי מרתון,התאמנתי באופן קבוע ושילבתי גם שחייה,אופניים ומחול אירובי ככה שאני לא בדיון מתחילה...... הכאבים הם בעייה בחוליות הגב התחתון שלצערי יעברו רק אחרי טיפולי פיסיותרפיה ממושכים וארוכים ובינתיים כדי לא לאבד את הכושר אני מחפשת חלופות שוות ערך לריצה<המכשיר האליפטי נמאס אחרי שחורשים עליו כ"כ הרבה......> בכל אופן אם יש לך איזו הצעה אשמח לשמוע תודה משיר

behappy

New member
בכל מקרה לגבי זוקפי הגב...

חיזוק שלהם יכול להביא לשיפור במצב שלי<עם ה"חוליות החלשות"
וכל זה>??

שאקל

New member
6:30 בבוקר

תפתחי ערוץ 5. יש 2 תוכניות של גוף בתנועה עם גלעד. זה בדרך כלל low impact. שבע דקות של אירובי ואת שורפת קלוריות ועוד איך. הורדתי ככה יותר מ15 קילו. היית מאמינה? זה עובד וזה כיף. ממליץ.

behappy

New member
תודה!!אני אנסה לחזור לאימוני גלעד..

למרות שאני דיי פוחדת שזה יזיק.......
תודה בכל אופן!!

למעלה