אירגון תכני הקהילה

e-magine

New member
אירגון תכני הקהילה

אני רוצה לארגן מחדש את תכני הקהילה "אנשים ואינטרנט". את הקישורים, את המאמרים, (ואת הגלריה רק התחלתי). התכנים מאורגנים (ויש מי שאמר בלתי מאורגנים
לפי המבנה של הפורום הקודם (התמכרות לאינטרנט). למעשה כאשר התחלתי את פורום "התמכרות" הצבתי לפני כמה יעדים: א´ לאסוף כל קישור אפשרי לחומר כתוב בעברית על התמכרות, ולא משנה מה איכותו ורמתו. ב´ לקבץ את עדויות חברי הפורום במאמרים על התמכרות. ג´ לקבץ דעות מקוריות של גולשים על ההתמכרות וההתמודדות איתה. ד´ למצוא ולהעלות את הקישורים הטובים ביותר באנגלית, כדי לאפשר התעמקות בנושא למי שמוכן. כל זאת מתוך מתרה להעלות את המודעות לבעית ההתמכרות לאינטרנט ולעזור לגולשים ללמוד מהידע והניסיון של אחרים. ההפרדה בין חומר בעברית וחומר באנגלית נעשתה מתוך הנחה שחלק נכבד מהגולשים לא שולטים בשפה זו או מתקשים לקרוא מאמרים ארוכים בשפה מקצועית ויש להפריד חומר זה מהחומר בעברית ולהשאירו כמעין רמה שניה מעבר ל"רמת הכניסה" לנושא. בפורום החדש אנחנו כמובן רוצים להרחיב את הדיון אך אני רוצה לשמר את התכנים שנאספו בחומר הקודם, הן מפני שהם רלוונטיים והן מפני שהם חשובים. יחד עם זאת, אני לא רוצה שמי שנכנס לתכנים האלה יתקל בכל פינה רק בתכנים על התמכרות, שכן אנחנו כזכור רוצים לעסוק גם בהשפעות אחרות של האינטרנט, החל בהשפעות בריאותיות וכלה בהשפעות על סגנון החיים, על הרגלי התריכה שלנו וכד´. לדעתי צריך היום לעשות קטגוריה של קישורים שעוסקים בהתמכרות ולהוסיף קטגוריות נוספות כגון: תולדות האינטרנט, השפעת האינטרנט על בריאותנו, השפעת האינטרנט על תרבות הבילוי, על תרבות הדייטינג, על חינוך הילדים וכד´. אנא תציעו קטגוריות שנראות לכם הולמות

למעלה