אירגון "הלל"

המאהב7

New member
אירגון "הלל"

שלום לכולם!! כמעט שנה לא נכנסתי אל הפורום. אני מקוה שיש לכם המון על מה להתכתב. בכל אופן לי אישית אין הרבה זמן לכל זה. אבל יש דבר אחד שפגע בי וקצת מציק לי. אני מעוניין לשתף בו את חברי האירגון. אין לי חס ושלום כוונות לפגוע באירגון או בפועלו. אני יודע שכל מה שהם עושים זה לטובתינו ולמענינו. אבל דעו לכם שיש ולפעמים הדברים שנראים כלטובתינו הם יכולים לשמש גם נגדינו. דעו לכם שלא לראשונה נתקלתי באנשים מתוך האירגון. ואני מדגיש. אין זה מקרב היוצאים אלא מקרב המתנדבים. שיוצא לפעמים במידה ואת/ה מספר/ת להם על משהו שאתה עובר. הם מעבירים את זה ביניהם, וחולקים את המידע הזה. אולי בשוגג ואולי במזיד. מהרכילות הזו נפגעתי קצת לאחרונה. ולכן אני פשוט אומר לאנשים כאן מקרב "הלל" שיזהרו בדבריהם אל מול המתנדבים. "כי באפם הרגו איש" פעם מזמן למדתי את המשפט הזה. הם יכולים לרסק אותך נפשית לפעמים ואפילו בטעות. ואני מדגיש. אני לא מעליב ולא פוגע אני רק מסביר שיזהרו. הפעם נפגעתי אבל החיים ממשיכים, וכמו"כ גם עכשיו אמשיך בחיי כרגיל. ואם הייתי כותב ספר תורה של אגודת "הלל" (ע"ע אגדה של פסח) הייתי כותב שם: "מתנדבים, הזהרו בדבריכם" מקווה שחברי האירגון יקחו רק תועלת מדברי אוהב אותכם!!! וקשה בלעדיכם!!! שבוע טוב לכולם וחג שמח!!!

שבתאי

New member
תגובה אישית

היי המאהב. אני יוצא מתוך הנחה שאתה איש מוכר כאן בפורום ותולה את חוסר ההיכרות שלנו בהיעדרות הממושכת שלי מהפורום. לכן אני מתייחס ברצינות להודעתך. אם נפגעת ומישהו השתמש לרעה באמון שנתת בו, והוציא דיבתך רעה, אל לך לכתוב הודעות בפורום ולחשוב שבכך יצאת ידי חובתך, עליך לפנות להנהלה בה.ל.ל, לספר את שמו ואת פרטי המקרה ולגרום להרחקתו של הפוגע מה.ל.ל – דיבורים "מופשטים" על "איש" פוגע רק מצטרפים למעשיו וממשיכים שרשרת מיותרת של פגיעה – נפגעת ואתה חושש שאחרים ייפגעו, דאג שהפוגע יורחק. ההנהלה בה.ל.ל ערוכה וקשובה, ואם אתה צריך מתווך אתה בהחלט יכול לפנות לבני ילד רע, ואם הוא כבר לא בעניין אתה יכול להשתמש בי כדי שאקשר אותך עם האנשים שיכולים להביא לבירור העניין ובמידת הצורך להדחתו של המתנדב הפוגע. אלא שמהודעתך נודף ריח של ביקורת. כאילו המתנדבים אינם רואים אותך באופן "אישי" אלא ממלא את "משבצת היוצא בשאלה", "המטופלים" ולכן אין להם בעיה לשטוח בינם לבין עצמם את סודותיהם של היוצאים באופן כללי. זה אינו נכון! לא יורי, המלווה הרשמי שלי, ולא אירית שסייעה לי ולא האחרים שבאתי אתם במגע נהגו בי כך. אם ידוע לך על מפגשים בהם מספרים המתנדבים זה לרעהו, תוך נקיטת שמות, על הקורות את ה"מלווה" שלהם, זה חמור בעיניי מאוד. אך זה נשמע לי מופרך מהיסוד. סביר לי להניח שמישהו פשוט מעל באמון ועל כן מוטב שהוא יפסיק לאייש עמדות רגישות. בכל אופן, אני מבקש מאוד שתיקח ברצינות את המלצתי ובאם באמת חשובה לך טובתם של היוצאים, אל תפטור את עצמך בכתיבת הודעה בפורום, אלא דאג למגר את הנגע. שבתאי

גם אני נפגעתי ממתנדב

יש לי כאן ניק אבל אני מעדיף שלא ידעו מי אני אז אני כותב בניק לא שימושי. היה איזה מתנדב הומו (לא המלווה שלי) ובתור יוצא טרי בגיל ודי צעיר הוא הטריד אותי עד שהתרחקתי ממנו וניתקתי את הקשר. עד היום לפעמים הוא מטריד אותי.

למעלה