איראן מאיימת !!

RoyG NJ

New member
איראן מאיימת !!

איכשהו הם מצליחים לראות את המילה ZION בסמל של LONDON 2012 ומאיימים לא להשתתף .... יותר טוב...

RoyG NJ

New member
שכחתי שיש פרס למוצא הישר...

אבל מצאת כבר ... אז אין פרס ...

mayush63

New member
לפה!!

אבל לא קרמבו כי העוגיה לא טריה איזה עוד פרסים יש? אפשר פסק זמן וסלט יווני?!

RoyG NJ

New member
פסק זמן ... יש מליון סוגים...

סלט יווני יש ב UNO ... אולי אפתח עסק של משלוחי קרמבו ופסק זמן לישראלים בחו״ל .

mayush63

New member
אני לא מכירה את רוב הסוגים

לא נעים לי לגלות כמה שנים אני לא בארץ עם כל השליחים הסמויים פה (כי מזמן כבר נגמר התואר שנסעתי בשבילו וגם אחרים..) אניווי- העניין העיקרי בגזרת הממתקים ששמתי לב אליו כל פעם שבאתי לבקר הוא שיצאו מליון סוגים חדשים של פסק זמן ושוקלד פרה אז תרגיש חופשי להשתולל
אולי הסוכנות תשלח לי פסק זמן ושאר מגדנות על בסיס שבועי ובתמורה אני אשקול לעשות עליה? אגב- אני מכירה שלושה בריטים צעירים ומוכשרים שעשו עלייה בשנה האחרונה (אלוהים יודע מה עבר להם בראש)- ושלושתם עשו את זה בטענה שת"א היא העיר הכי מגניבה באירופה/מזה"ת go figure

saritoosh22

New member
ת"א היא באמת עיר מגניבה

המסביב שלה פחות מוצלח, גם ישראל היא מקום שיכול להיות מדליק אם מתעלמים מביבי, אביגדור ליברמן, מערכת החינוך, מערכת הבריאות, המיסים הכבדים על המעמד הנמוך והבינוני, שכר מינימום (3800 שקלים) השמור למורים, עו"סים, גננות ושאר אנשי חינוך וגם לכל כח העזר בתחום הרפואה (אחיות, לבורנטים, טכנאי רנטגן) ושלא נשכח, גם לשוטרים וכבאים. אבל לכל אלו אין שום קשר לכמה ת"א היא עיר מגניבה. עיר חיה תוססת, מלאה בשווקים, תערוכות, מועדונים, מסיבות, תיאטראות, קולנוע, מרכז קולונרי עולמי, יש בה הכל מהכל!

למעלה