איקקלומין

איקקלומין

הי בנות, אני חדשה בפורום ויש לי מספר שאלות. אנחנו נשואים 10 חודשים ומנסים להיכנס להריון 4 חודשים, תוך ידיעה שהמחזור שלי אינו סדיר. מסתבר שהוא ממש לא מגיע בלי עזרה וכמובן שאין ביוץ זקיקים וכו´. קיבלתי 5 ימים איקקלומין ואתמול עשיתי U.S זקיקים ולמרבה הצער והאכזבה אין שום התפתחות, אפילו לא של זקיק קטן וחמוד. מה עושים? אני ממש בדיכאון וכל היום בוכה. סליחה על ההשתפכות, אבל זה מצבי. תודה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

גומרים לבכות, מנגבים את הדמעות, ומחכים לוסת. בסיבוב הבא יעלו לך את מינון האיקקלומין מתוך תקוה שזה יעבוד. איקקלומין- למרות שהוא לא ממש אהוד כאן
הוא הפתרון הראשון והיעיל להסדרת ביוץ. הוא משפיע על המוח להפריש הורמוני ביוץ, ואלו מתזמנים גדילת זקיק/ים וביוץ. אם הבעיה היחידה היא ביוץ משובש, אז את כבר ממש קרובה להריון. שיהיה בהצלחה
נועם

רומי 007

New member
איריס אל תתיאשי

אתם מנסים זמן קצר יחסית וגם איקקלומין לא תמיד עובד במינון נמוך. מה שכן - תהיי עם יד על הדופק - לא טוב לקחת את הכדור הזה לאורך זמן כי עלולה להווצר פגיעה ברירית הרחם. כמו כן, חשוב שתקבלו יעוץ מרופא פוריות ולא "סתם" גניקולוג שלא ימשכו אותכם בלי בדיקות מתאימות כולל בדיקות זרע.

אולה *

New member
ברוכה הבאה איריס! ../images/Emo20.gif

אל תתייאשי עדיין. כי יתכן והבעיה שלכם נפתרת בקלות רבה - עם קצת עזרה של רפואה. אני מציעה לך לעשות מספר דברים במקביל - בדיקות דם לפרופיל הורמונלי, פניה לרופא מומחה לפריון, בדיקת זרע (לא את, כמובן, בעלך). את מוזמנת לפנות אלינו בכל שאלה. מותר כאן לבכות ולשמוח. ואני בטוחה שתצליחי בקרוב. אולה

saga

New member
איריס

קודם כל ברוכה הבאה. שנית, רציתי לומר לך שאני כל כך מבינה אותך, גם אני אחרי שהזקיקים סירבו לגדול (אחרי איקקלומין), הרגשתי מאוכזבת ומדוכאת. אל תדאגי, ההרגשה הזו תעבור, גם אם הסיבוב הזה לא הצליח (ואני לא מומחית גדולה, אבל אולי עוד מוקדם מדי להרים ידיים), צריך לקוות לטוב, ואם בכל זאת לא הצליח הפעם, סביר להניח שבטיפול הבא יגדילו לך את מינון האיקאקלומין ונקווה שהזקיקים יגיבו אחרת.
סאגה

לי חן

New member
פעם ראשונה פה

שלום בנות זו פעם ראשונה שלי פה, אחרי שכבר נכנסתי לפורום כדי לקרוא אבל בלי לכתוב והפעם החלטתי לכתוב בעקבות מה שכתבה פה איריס סער שמאוד ריגש אותי ועשה לי צמרמורת, כי גם אני באותה הסירה... אצלי, בלי כדורים אין(!!!) מחזור, והרופאה ניסתה עלי את האיקקלומין 1 כדור ליום ואז עברנו ל-2 כדורים ליום שלא עשו לי כלום ואז עברנו לזריקות מנוגון, שרק התחילו להשפיע עלי - כלומר גודל זקיקים סביר, אבל לא הגעתי להריון המיוחל, ואני עוד אחת מהמאוכזבות... וזהו. וחוץ מזה רציתי להגיד שממש נחמד לקרוא את מה שאתן כותבות פה, אתן ממש תומכות אחת בשניה, וזה עוזר המון!!! ועכשיו זה בטח יעזור לי אפילו עוד יותר... אז המון המון המון תודה לכן!

נועם@בת

New member

לזוג בריא שהכל אצלו תקין, יש סיכוי של 20-25% להרות אם הוא מקיים יחסים סביב הביוץ. כלומר, אם הזיגו אצלך זקיקים ולא הרית בפעם הראשונה או השניה- את עדיין בסטטיסטיקה הנכונה. לא שזה מקל לקבל את הכשלון והאכזבה, אבל זה עוזר להביט קדימה ולהמשיך לחתור. שנשמע ממך בשורות טובות באביב הזה
נועם

גל חדשה

New member
גם אני כותבת חדשה

קוראת הרבה זמן,ומהיום גם אני החלטתי לכתוב,אני עם אותה בעיה,אין מחזור ללא ביפסטון,מחזור אחד עם איקקלומין ללא מעקב זקיקים שלא הוליד הריון,ומחזור שני עם מעקב שבו נראה זקיק מוביל.אז נחכה ונראה,יש לי עוד בערך שבוע של המתנה. אה,ובנוסף היתה לי הפלה טבעית לפני כ 4 חודשים עוד לפני לקיחת האיקקלומין. מאחלת לכולןןןןןן רק טוב. ושנצליח כולנו בקרוב.

נועם@בת

New member

זקיק מוביל זאת התחלה טובה. זה מאה אחוז זקיק יותר ממה שהיה לך קודם
האם אבחנו אצלך את הבעיה שגורמת לחוסר ביוץ? בעיה הורמונלית? שחלות פוליציסטיות? ושאלת השאלות, האם את מטופלת אצל מומחה פוריות? אני מקוה שכל השאלות האלה לא יהיו רלוונטיות בעוד חודש, ושהאביב יסחוף גם אותך בגל ההריונות. שבת שלום נועם

מניסיוני ...

גם אצלי היתה בעיה דומה. מחזור שהגיע כל 2-3 חודשים (ובכל פעם הייתי ב-ט-ו-ח-ה שהינה אני בהריון). בסוף הרופא החליט לתת לי גלולות למניעת הריון למשך 3 חודשים (כן. כן). ומאז כבר חצי שנה - הכל מסודר. בהצלחה לך.

גל חדשה

New member
../images/Emo51.gifרבה על העידוד

אני רוצה להאמין שהכל יהיה בסדר,אני מטופלת אצל רופא שהוא מומחה למיילדות ולפוריות,מאוד מומלץ לדעתי,נורא נעים ומבין,לא חיכה הרבה וכשראה אחרי כחודשיים שהמחזור לא סדיר לא חיכה ומשך זמן,אמרתי לו שאני מאוד רוצה,אז קדימה לעבודה.

מחזור לא סדיר

איריס היקרה גם המחזור שלי בתקופה האחרונה אינו סדיר וגם הזקיקים שלי הם ממש קטנים ואינם מצליחים לפתח ביצית. אבל רק שתדעי שכל זה גם יכול להיות ממצב של לחץ, אני יודעת שאצלי זה מלחץ אז מומלץ להיות רגועים. בהצלחה מ.מ

למעלה