איקקלומין

מצב
הנושא נעול.

Yoav Den Vilda

New member
איקקלומין

איקקלומין
שאלה שנתבקשתי לשאול - כמה חודשים רצופים מקובל לתת איקקלומין?

העין ה 3

New member
זה מאוד תלוי

איקקלומין
זה מאוד תלוי
תלוי בגיל האישה, תלוי בתוצאות הבדיקות וגם תלוי ברופא. אצל נשים מבוגרות יותר (מעל 35 בערך) נהוג לתת חודשיים ולעבור לשיטות אחרות. יש נשים שמקבלות אפילו פחות מזה. ויש מקרים שבהם הרופאים נותנים אפילו 6 חודשים. חשוב לשים לב - לא קשור אם הם רצופים או לא, אלא לא יותר מ-6 חודשים בכלל! (גם אם הם לא רצופים). ועוד דבר, חשוב לוודא שהולכים למומחה פריון, אחרת הרופא יכול למשוך עם איקקלומין רק בגלל שהוא לא רשאי לרשום שום תרופה אחרת. אני מציעה שאותה מישהי שביקשה ממך לשאול, תיכנס בעצמה לפורום. היא עשויה ללמוד כאן עוד המון דברים.

תלוי בתגובת הגוף

זה מאוד תלוי
תלוי בגיל האישה, תלוי בתוצאות הבדיקות וגם תלוי ברופא. אצל נשים מבוגרות יותר (מעל 35 בערך) נהוג לתת חודשיים ולעבור לשיטות אחרות. יש נשים שמקבלות אפילו פחות מזה. ויש מקרים שבהם הרופאים נותנים אפילו 6 חודשים. חשוב לשים לב - לא קשור אם הם רצופים או לא, אלא לא יותר מ-6 חודשים בכלל! (גם אם הם לא רצופים). ועוד דבר, חשוב לוודא שהולכים למומחה פריון, אחרת הרופא יכול למשוך עם איקקלומין רק בגלל שהוא לא רשאי לרשום שום תרופה אחרת. אני מציעה שאותה מישהי שביקשה ממך לשאול, תיכנס בעצמה לפורום. היא עשויה ללמוד כאן עוד המון דברים.
תלוי בתגובת הגוף
אני בפעמיים שקיבלתי לא הגבתי טוב ולכן הועברתי לזריקות מהר מאוד. כמו כן, מומלץ לא להשתמש בכדורים הללו יותר מחודשים ספורים משום ההשפעה השלילית על רירית הרחם.

איקקלומין

איקקלומין
איקקלומין
אני חושבת שהתשובה תלויה במעקב ההורמונלי/אולטראסאונד הנלווה חשוב ללוות את נטילת האיקקלומין במעקב אחרי הביוץ ואופיו ( בעיקר הרירית העלולה להפגע עקב השימוש). איקקלומין הוא תרופה אומנם זולה וזמינה, ויש רופאים שנותנים אותה ואומרים לך לחזור אחרי כמה חודשים, כמעין "ויטמין" להגברת הפוריות.
בעניינים

אני יודעת שנהוג לא יותר מ 6 חודשים

איקקלומין
אני יודעת שנהוג לא יותר מ 6 חודשים
וכמובן שתלוי איך מגיב הגוף. כי אם אין תגובה טובה לא מושכים את החודשים כך סתם אבל יש מדיניות של קופות החולים לא לאפשר לעבור לשלב הבא קרי טיפולי הזרעות בלי לעבור לפחות שש מחזורי איקקלומין הכוללים ביוץ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה