איקקלומין

מצב
הנושא נעול.
אני יודעת שאפשר לרשום התיעצות על

התעייצות בשנה
זה נכון ...אבל לצערי המומחה הנוכחי כבר מיצה את ההחזר עד תומו ..כבר גבה את הסכום לשתי התייעצויות של דקה וחצי כל אחת ובכך "סגר" לי את העניין של ההחזר ! לגבי ההומור השחור---האם יש דרך אחרת להתגבר על המצוקה שאנחנו נמצאות בה ? אין ספק שאני חייבת לזמן שיחה נוספת אצלו ולשריין עוד 750 ש"ח לצורך זה !!!(זה רק לשיחה ..באם יחליט על לעלות כיתה הזרעות וכדומה ..חייבת לשריין הרבה יותר !!! תודה על העצה...ומאחלת לך את כל ההצלחה שאני מאחלת לעצמי !
שם בן הזוג וכל חבר בכללית זכאי ל - 3 בשנה והשנה רק התחילה. ה מ ו ן ב ה צ ל ח ה !!!

sigall2

New member
תודה

שם בן הזוג וכל חבר בכללית זכאי ל - 3 בשנה והשנה רק התחילה. ה מ ו ן ב ה צ ל ח ה !!!
תודה
זה תקף גם למאוחדת ???? בעלי במאוחדת ואני בכללית.... מעניין לשאול תודה ובהצלחה גם לך

והתשובות הן....

איתגרת אותי עכשיו
אולי באמת התרשמתי על סמך מעט מקרים שכך הרוב. בואי נעשה סקר קטן. נעשה אותו רחב כדי לקבל תמונה מקיפה. אני פונה לכל הגולשות בפורום (אבקש גם ממי שאצלה התשובה לשאלה מס' 1 היא "לא", להמשיך ולענות על שאלה 8, כדי שתהיה תמונה גם של אלה שלא רשמו להן איקקלומין באופן אוטומטי): 1. האם קיבלתן איקקלומין בתחילת "דרככן" בתחום טיפולי הפריון? (לפני הילד הראשון שהגיע, או בדרך להגיע, מטיפולים. כלומר - לא כאשר חזרתן לרופא עם ידע מוקדם על טיפול שעזר בפעם קודמת). 2. האם הרופא ביצע בדיקות כלשהן לפני שרשם איקקלומין? אם כן - איזה? 3. האם הרופא שרשם לכן איקקלומין היה מומחה פריון? 4. כמה מחזורי איקקלומין עברתן עד שנשלחתן לבדיקות? באיזה מינון? 5. כמה מחזורי איקקלומין בסך הכל עברתן? 6. כיצד השפיע עליכן האיקקלומין? כוונתי גם להשפעה רצויה וגם לתופעות לוואי. 7. האם נטילת האיקקלומין לוותה במעקב זקיקים? (אולטרסאונד ובדיקות דם) החל מאיזה שלב? 8. האם נטילת האיקקלומין לוותה בתמיכה לרירית הרחם? 9. מה הבעיה שאובחנה לבסוף, אם אובחנה? 10. האם הריתן באמצעות איקקלומין? לאחר כמה מחזורים?
והתשובות הן....
1. כן. 2. לא. 3. לא. 4. 2 מחזורים. המינון הנמוך ביותר הקיים (לא זוכרת את המספרים....) 5. 2. 6. 2-3 זקיקים + בונוס: ציסטות בגודל 7-8 ס"מ! 7. אולטרסאונד בלבד. 8. לא. 9. ככל הנראה הבעיה היא בתפקוד צוואר הרחם, הואיל ועברתי קוניזציה. 10. לא. לזכותו של הרופא ייאמר שכאשר ראה את הציסטות הגדולות, הודיע לי מיוזמתו שזה יהיה חסר אחריות להמשיך בטיפול אצלו והעביר אותי למרפאת פוריות, שם המעקב אינטנסיבי יותר (בדיקות אולטרסאונד ובדיקות דם תכופות. בהמשך טופלתי בבילינסון. לא המשיכו באיקאקלומין ועברתי מייד לזריקות.

טוב זה באמת היסטוריה עתיקה

איתגרת אותי עכשיו
אולי באמת התרשמתי על סמך מעט מקרים שכך הרוב. בואי נעשה סקר קטן. נעשה אותו רחב כדי לקבל תמונה מקיפה. אני פונה לכל הגולשות בפורום (אבקש גם ממי שאצלה התשובה לשאלה מס' 1 היא "לא", להמשיך ולענות על שאלה 8, כדי שתהיה תמונה גם של אלה שלא רשמו להן איקקלומין באופן אוטומטי): 1. האם קיבלתן איקקלומין בתחילת "דרככן" בתחום טיפולי הפריון? (לפני הילד הראשון שהגיע, או בדרך להגיע, מטיפולים. כלומר - לא כאשר חזרתן לרופא עם ידע מוקדם על טיפול שעזר בפעם קודמת). 2. האם הרופא ביצע בדיקות כלשהן לפני שרשם איקקלומין? אם כן - איזה? 3. האם הרופא שרשם לכן איקקלומין היה מומחה פריון? 4. כמה מחזורי איקקלומין עברתן עד שנשלחתן לבדיקות? באיזה מינון? 5. כמה מחזורי איקקלומין בסך הכל עברתן? 6. כיצד השפיע עליכן האיקקלומין? כוונתי גם להשפעה רצויה וגם לתופעות לוואי. 7. האם נטילת האיקקלומין לוותה במעקב זקיקים? (אולטרסאונד ובדיקות דם) החל מאיזה שלב? 8. האם נטילת האיקקלומין לוותה בתמיכה לרירית הרחם? 9. מה הבעיה שאובחנה לבסוף, אם אובחנה? 10. האם הריתן באמצעות איקקלומין? לאחר כמה מחזורים?
טוב זה באמת היסטוריה עתיקה
אבל אני מנסה להיזכר ולענות 1. כן 2. כן אולטראסאונד ובדיקות דם 3. לא 4. הרופאה עשתה לי בדיקות כאמור לפני שהתחלנו עם איקקלומין, המינון היה כדור אחד ליום למשך 5 ימים. 5. בטיפול הראשון נכנסתי להריון אבל היתה הפלה מאוחרת, אחר כך נסינו עוד 3 מחזורי טיפול והועברנו בהמלצת הרופאה לממוחה פיריון. 6. לא זוכרת תופעות לוואי מיוחדות. 7. כן מעקב זקיקים בלי בדיקות דם 8. לא, לא חושבת שהיה צורך. 9. בשלב זה הייתי לא מאובחנת, זה הגיע אחר כך. 10. כן במחזור הראשון. לסיכום אני חושבת שהרופאה הראשונה שלי היתה מאוד אחראית כשראתה שזה לא הולך, למרות הפוקס הראשון לא התעקשה והעבירה אותי למומחה פוריות, אפילו חזרתי אליה למעקב ההריון.

Hamsa

New member
ולהלן התשובות שלי....

איתגרת אותי עכשיו
ולהלן התשובות שלי....
1.כן, אחרי שתי הפלות מהריונות טבעיים. 2.פרופיל הורמנלי ובדיקת זרע. 3.לא. 4.כרגע אני בסופו של המחזור השני. 5.המינון הנמוך ביותר. 6.מצבי רוח, כאבים בזמן הביוץ. 7.חלקית (לטעמי), בדיקת דם לפרוגסטרון וUS ביום ה 22 (לא ממש מבינה בשביל מה...) 8.לא. 9.טרם אובחנה. 10.בנתיים לא.... שבוע נפלא לכולן!

העין ה 3

New member
והנה התשובות שלי:

איתגרת אותי עכשיו
והנה התשובות שלי:
1. האם קיבלתן איקקלומין בתחילת "דרככן" בתחום טיפולי הפריון? (לפני הילד הראשון שהגיע, או בדרך להגיע, מטיפולים. כלומר - לא כאשר חזרתן לרופא עם ידע מוקדם על טיפול שעזר בפעם קודמת). כן. 2. האם הרופא ביצע בדיקות כלשהן לפני שרשם איקקלומין? אם כן - איזה? לא. 3. האם הרופא שרשם לכן איקקלומין היה מומחה פריון? לא. 4. כמה מחזורי איקקלומין עברתן עד שנשלחתן לבדיקות? באיזה מינון? 2 מחזורים, כדור אחד ביום. 5. כמה מחזורי איקקלומין בסך הכל עברתן? 2 מחזורים. 6. כיצד השפיע עליכן האיקקלומין? כוונתי גם להשפעה רצויה וגם לתופעות לוואי. תופעות לוואי לא זוכרת. היתה כמות יפה של זקיקים (לא המון) וגם הרירית היתה בסדר גמור. 7. האם נטילת האיקקלומין לוותה במעקב זקיקים? (אולטרסאונד ובדיקות דם) החל מאיזה שלב? רק אולטרסאונד. לא זוכרת מאיזה שלב. 8. האם נטילת האיקקלומין לוותה בתמיכה לרירית הרחם? לא. 9. מה הבעיה שאובחנה לבסוף, אם אובחנה? בעיית זרע. אובחנה עוד לפני האיקקלומין. 10. האם הריתן באמצעות איקקלומין? לאחר כמה מחזורים? לא.

anguly

New member
אמנם באיחור של כמה ימים - הנה תשובה

איתגרת אותי עכשיו
אמנם באיחור של כמה ימים - הנה תשובה
1. בהתחלה הלכתי לרופא הנשים הרגיל שלי - והוא נתן לי מרשם לאיקקלומין במקביל להמלצה שבעלי יעבור ניתוח - אחרי חיבוטי נפש רבים לא לקחתי את התרופה ובמקום פניתי למומחה לפריון. 2. לפני שניתן המרשם בוצעו הבדיקות הבאות: בדיקת הורמונים, מעקב זקיקים, בדיקת זרע ובדיקה פיזית של בעלי (שכמעט התפלץ). 3. לא. 4. כאמור סירבתי לממש את תכנית הטיפול - אחרי שקניתי את זה וקראתי את תופעות הלוואי זה לא כל כך נראה לי אז פניתי למומחה פוריות. 5. בסופו של עניין - אפס. 6. לא רלוונטי 7. לא רלוונטי 8. המרשם שקיבלתי לאיקקלומין לא לווה במרשם לתמיכה ברירית הרחם. 9. הבעיה שאובחנה בהתחלה - בעיית זרע, בבדיקות "מעמיקות" יותר בהמשך אובחן אנדומטריוזיס קל + בעיית התאמה... 10.לא רלוונטי.

sigall2

New member
למה תמיכה

גם אני חודש שני עם איקקלומין
אני לא קיבלתי תרופות לחיזוק הרירית וגם לא דיברו איתי על כך, בכל מקרה הרופא שלי אמר שבמידה ואכנס להריון (הלואי) אצטרך לקבל תמיכה הורמונלית. עד כמה שאני מבינה (ואני לא מתיימרת להיות רופאה) אלו הם השלבים ההתחלתיים בטיפולי פוריות ומן הסתם גם קלים יותר מבחינת ההתערבות. בכל מקרה בהצלחה רבה!!! וכמה מילים על התגובה של רחל5 - כל מקרה לגופו ונראה לי חסר אחריות לצאת בהצהרות שכאלו, עדיין הרבה מאד נשים מקבלות איקקלומין וקשה לי להאמין שרופאים רושמים תרופות סתם כך 'כדי לנפנף אותך'. יום טוב ובהצלחה!
למה תמיכה
אם ואת נכנסת להריון מאיקקלומין למה אנחנו צריכות תמיכה ? ועוד שאלה חשובה...האם שמת לב לשינוי באופי המחזור במחזור האיקקלומין שלא הצליח ? אצלי זה היה פשוט זוועה !!! ממש מפחיד ! הרופא הפנה אותך במהלך החודש לבדיקות דם נוספות.... אני יכולה להעיד על עצמי בפירוש שבמחזור האחרון של האיקקלומין הרגשתי כאבים בצד שמאל למטה שהראו מאוחר יותר באולטרה סאונד זקיק גדול במיוחד..(לא שזה עזר משהו) החודש הזה חד משמעתית אין כאבים ואין גם אולטרה סאונד לראות מה קורה שם ! יכול להיות מצב שעם האיקקלומין חודש אחרי אין התפתחות של זקיקים וכתוצאה מכך אין ביוץ ? אני פשוט כל כך מבולבלת..מה כדאי מה לעשות הלאה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה