אני חושבת שזה לא בגלל האקקלומיןאיקקלומין וכוריגון
ניתקלתם פעם במחזור שחור משחור לכל אורכו (5 ימים) שאלתי את הרופא ותשובתו הייתה כמו גורל מדינת ישראל...... הומור לא מזיק ...אבל לפי דעתכן ? יכול להיות בגלל האיקקלומין ?
איקקלומין וכוריגון
ניתקלתם פעם במחזור שחור משחור לכל אורכו (5 ימים) שאלתי את הרופא ותשובתו הייתה כמו גורל מדינת ישראל...... הומור לא מזיק ...אבל לפי דעתכן ? יכול להיות בגלל האיקקלומין ?
במקרה הזה הייתי מאוד ממליצההצילו![]()
מחזור שחור מראה על שינויי בגוף ? איזה שינוי......של בלות אולי.....ואני רק בת 35 .... אני ממש בלחץ מהעניין הזה ..כל השנים היו לי באמת מחזורים מכל הלב..עם הכאבים עם הכמויות (סליחה על התיאור)..כאשר בשנה וחצי האחרונות..הוא פשוט בלתי נסבל (המחזור) וזאת להערכתי מרגע הוצאת הטבעת ! מגיע בול בזמן אבל בלי שום תסמינים נלווים...מ - 5 ימים ירד אולי ליום וחצי וגם זה עושה טובה...נע בקשת הצבעים הכהה....ואין רופא שיסביר לי על מה ולמה.. בדיקות בעקרון יצאו בסדר ....כניסה להריון ..אין לצערי איקקלומין ואיקקלומין ...לפרוטוקול הזה ביקשתי מהרופא לוותר על הכוריגון..לא בגלל משהו מיוחד אלא הלאות הבילתי נסבלת להגיע איליו... אמר שהכוריגון הוא לא עניין של ייהרג ובל יעבור ! (עשיתי נכון ?) בנות .....יש מישהי נוספת כאן או אני היחידה שנמאס לה בגדול מה "שיעורי בית" ורוצה לעלות כיתה !!!!!!! כמעט שנתיים של שיעורי בית ........אין לי כוח או חשק !!!
תודה על התגובהבמקרה הזה הייתי מאוד ממליצה
על טיפול אלטרנטיבי. מקובל לחשוב שמחזור כהה ולא אדום מראה על התקרבות גיל הבלות, אבל לא כדאי למהר ולהסיק מסקנות. ממליצה בחום על טיפול בדיקור וצמחי מרפא אצל חני לדרמן בקרית אונו. אם את מעוניינת אשלח לך את הטלפון שלה במסר. הכוריגון נותן תמונה מדוייקת של מתי הביוץ וזה חוסך לעשות הרבה שיעורי בית אלא רק פעם פעמיים, אבל הוא בהחלט לא הכרחי.
שמעתי ש...תודה על התגובה
אשמח מאוד לקבל את הטלפון... אני כל כך מפחדת ...יש לך מושג איך אפשר לבדוק את זה ?
את כל השאלות תוכלי לשאול את חנישמעתי ש...
איקקלומין מייבש את הרירית ...אולי זאת הדרך להראות שהרירית על הפנים .... מעניין אם יש מישהי שגם היה לה מחזור כזה ויודעת את הסיבה...
אין קשר!שמעתי ש...
איקקלומין מייבש את הרירית ...אולי זאת הדרך להראות שהרירית על הפנים .... מעניין אם יש מישהי שגם היה לה מחזור כזה ויודעת את הסיבה...
לסיון 01אין קשר!
לי הייתה רירת דקה שקופה עם האיקקלומין, ומחזור מועט אבל אדום אדום. לעומת זאת, כאבים בלתי-נסבלים בזמן מחזור נשמע כמו אנדומיטריוזיס. יש פה מומחיות ממני לאנדו' ואולי הן תוכלנה לעזור. אלו בדיקות עשית עד היום? לצערי בטיפול פוריות תמיד יש עוד בדיקה, ועוד אחת... תחזיקי מעמד!
כנראה לא הבנתי אותךלסיון 01
הבעיה היא שאין כאבים בכלל.......... שום תסמין של המחזור ...למעט כאבי בחזה וזה אמרו לי בגלל ההורמונים ! אני מקווה שאני לא מתייבשת לי שם (הביציות)... ולמרות שציינתי זאת בפני הרופא ..הוא לא שלח אותי לשום סדרת בדיקות למעט הרגילות ביותר פרולקטין שהסתבר גבוה מאוד , בלוטת התריס ואופס ישר אני עם האיקקלומין כבר מחזור שני!
אגב...כנראה לא הבנתי אותך
בכל מקרה, פרולקטין גבוה עלול להעיד על בעיה בביוץ (או בעצם לגרום לבעיה בביוץ, יותר נכון) ולכן נתנו לך איקקלומין, אם כי יש תרופה שמורידה את הפרולקטין. לגבי הנושא הזה תמצאי הרבה באתר דוקטורס: www.doctors.co.il/forums, תגיעי לאתר של זיידמו (פוריות, אני חושבת שקוראים לזה) ותחפשי פרולקטין. עשיתי את זה במקרה לפני שבוע. את יכולה גם לשאול שם לגבי המחזור. יש גם את האתר של וולפסון, אני אמצא אותו עוד מעט, והרופאים שם עונים תוך יום. לא בדקו לך FSH? זה ההורמון שמראה בעצם על התקרבות לגיל "ההתיבשות". תהני בינתיים מהחסכון בטמפונים (והלוואי שתחסכי לגמרי ל-9 חודשים!)
מעניין מאוד...איקקלומין וכוריגון
בירוריםמעניין מאוד...
לי זה קרה לפני כחודש אחרי טיפול כושל- מחזור בן שבועיים שהתחיל בדימום בן כמה ימים וכשחשבתי שסיימתי אז פתאום הופיע דימום שחור משחור ומחריד למשך שבוע בערך. שאלתי בפורום דטרמד ורופאה ענתה לי שם שזה לא נראה תקין ויש לעשות US ובדיקות דם.... אין לי מושג מה זה אומר כי עוד לא נבדקתי. תופעה מוזרה לדעתי- תשאלי עוד רופא ותראי מה יגיד לך.
לא. לא בדקתי את הנושא עדיין..בירורים
התעניינת אצל רופא אחר...הוא אמר לך מה יכול להיות פשר השחור משחור ?
מעניין מאוד...איקקלומין וכוריגון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.