איקיו ותדרים

MALUL1

New member
איקיו ותדרים

אוקי לבקשתכם אין לי כוח לכתוב הרבה אבל בעקרון אוזן האדם מסוגלת לשמוע תדרי צליל שמתחילים מ30 הרץ עד 4000 הרץ. באסים וקיקים הם הנמוכים כשאני רוצה לכון אותם שיהיו שמנים אני פותח להם אקולייזר ומרים קצת את שתי השמאליים ביותר (בטווח תדרים הנמוך). למידי בטוח תדרים הבינוני אשייך קולות כמו כינור מלודיות וכיוב לפעמים אפתח להם מודול סראונד בסינטי. הגבהים שיכים להיהטס וכו". מקוה שעזרתי למישהו בקצת...

HeavenlyB

New member
30 עד 4000? תודה על החידוש!

אבל אם אתה דומע עד 4000, אין לך מה לעבוד בתחום הסאונד.

Domnastic

New member
תשמע, אני מעריך את הנסיון שלך

להרחיב לנו אבל זה כלום מתוך כל הנושא, שהמאסטרים פה ימצאו\יתרגמו\יכתבו מאמר על גלים ותדרים [SAW למשל] כדי שכולנו נדע פה איך לעשות מיקס לטראק בסוף ולנקות את הפנצי שמנצי ממנו.

MALUL1

New member
לא אמרתי

לא אמרתי שאני מנגן ב 44.000 אלא שזה הטוח המקסימלי שהאוזן שומעת נראה לי שבכונתך ליקטול שכן אמרתה שהנושא הועלה בדפים הקרובים והוא לא הועלה ביכלל ידידי הכבד הודעתך לא מובנת תקן את שגיאת הכתיב !

HeavenlyB

New member
אמרת שהאוזן מסוגלת לשמוע עד 4000

וזה לא נכון. גם לא עד 44,000. אתה מביא עובדות לא נכונות, לכן אני קוטל אותן. דבר שני, תיקנתי כבר בהתחלה את שגיאת הכתיב שלי. שגיאת הכתיב שלי היא לא מה שתהפוך את העובדות שלך לנכונות.

MALUL1

New member
אז בוא תגיד אתה

אז בוא תגיד אתה עד כמה האוזן מסוגלת לשמוע?

HeavenlyB

New member
אוקיי

תחום השמיעה המקובל הוא בין 20 הרץ ל-20 קילוהרץ. עם השנים לרוב האנשים יש ירידה טבעית (ולא טבעית) והתחום קטן. אבל בהחלט לא ל-4000 הרץ.

HeavenlyB

New member
אתה גם מבלבל שתי הודעות שלך ושלי

ההודעה שלי לגבי מה שדובר בעבר מתייחסת להודעה שלך לגבי הלוקייטורים. זו שלה שנשאלת פעם בשבוע לפחות. בגלל שהיא נשאלת כ"כ הרבה, היא נמצאת ב"שאלות נפוצות".

למעלה