איקונים באורנג´

14מתן

New member
איקונים באורנג´

טוב יותר איקון אבל לא משנה... אחרי שחיפשתי המון - המון - המון זמן באתר של אורנג´ איקונים של באפי (אני יודע שיש...) מצאתי אחד שאולי קשור זה ערפד שאומר bloody hell הוא לא דומה לספייק אבל אני חושב שהוא אמור להיות כי למה שערפד יגיד את זה ? טוב אז המספר הוא 306 אם אתם לא יודעים להזמין איקון (הבורות !) אז תשרשרו ואני יסביר לכם...

רינת4

New member
זה לא ממש דומה לספייק...

אזבינתיים אני אישאר עם האייקון שלי של ANGEL...

The Flash

New member
איך?

איך מזמינים אייקונים(סורי עם הבורות אני חדש באורנג´....)

רינת4

New member
אז ככה:

זה נורא פשוט. רושמים הודעה למשל icon 36 36- מייצג את מספר האייקון. צריך להיות רווח בין האייקון למס´. ואז שולחים את ההודעה ל-999 . וזהו. אח"כ מקבלים הודעה:"התקבל סמל רשת", או משהו כזה לוחצים הצגה,רואים את זה האייקון שרצינו ואם כן-עושים שמור. זהו,פשוט מאוד!(אבל זה רק לאורנג´)

זה יותר בכיוון

של דרקולה, או הערפד הטיפוסי.. אייקון של אנג´ל? מה המספר? ואל.

רינת4

New member
אני אבדוק,שנייה...

זה לא תמונה או משהו. רק המילה ANGEL בפונט של הסדרה. ויש גם של באפי. אז הנה: אנג´ל- icon 272557 באפי- icon 272507 הלכתי לפורום של TVE כדי להביא את זה. מישהו מוכן להסביר לי למה לוקח לאתר הזה כל כך הרבה זמן לעלות???

ANGEL N

New member
אוףף, למה אין את זה בסלקום...

משהוא יודע איך אפשר לבקש מסלקום שישימו צילצול של באםי או אנג´ל? אני מת שכל פעם שמישהוא יתקשר אלי אני אזכר בסידרה

רינת4

New member
יש לי רק דבר חד להגיד לכם:

נה,נה,נה,נה,נההההה! סתם...הכל בצחוק.

Skunk On Wheels

New member
מישהו יודע אולי על אייקון

שהוא הסמל של הכרטיס ביקור שקורדיליה עשתה באנג´ל? אני לא ממש זוכר איך הולך הסמל הזה וגם הדף של לעשות אייקון משלי לא עולה במחשב שלי...

idan3k

New member
אם מישהו ראה את זה באתר יכול לשים

פה תמונות של האייקונים כי אי אפשר לראות לפי מספר והחשובןש לי גם ככה גבוה אז אני חא יכול להרשות לעצמי יותר מ40 אג´ על אייקון עכשיו....

Skunk On Wheels

New member
אני הורדתי של אנג´ל..

שיתאים לצלצול, הצלצול שבאנג´ו נתן לי של באפי לא ממש נשמע טוב אז שמתי את של אנג´ל, אבל לא כולו נכנס אצלי אז רק חלק ממנו (החלק הטוב של ההתחלה!). .]]

Skunk On Wheels

New member
אה וחדשות טובות:

הפלאפון סיים טעינה והוא עובד! וזה אחרי שהחליפו לי אותו, סוףסוף אחרי שקניתי אותו ביום חמישי הוא עובד לי!!!!!

B a n j o

New member
בשם

ההנהלה, צוות העובדים והמלצרים שעובדים בשבילי ברכותיי

Skunk On Wheels

New member
טודא, וחבל שלא כל הצלצול של אנג´ל

שנתת לי נכנס במלחין של הפלאפון שלי, אבל החלק היפה של ההתחלה כן .]

למעלה