והנה עוד כמה אתרים עם תמונות מהסרט אחד שתיים שלוש
K kinspirit New member 7/9/06 #21 *מגרדת בראש* זה אמור להיות "אחת"? *מנסה נואשות להזכר בחומר למבחן בלשון שהיה לפני חודשיים בלבד* *מתייאשת*
*מגרדת בראש* זה אמור להיות "אחת"? *מנסה נואשות להזכר בחומר למבחן בלשון שהיה לפני חודשיים בלבד* *מתייאשת*
מ מ א ג ר ט New member 9/9/06 #27 זה לא יעזור פשוט מאמצים את 'אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי', או במקרה שלך זה מבחן-שהוא-לא-בגרות...
זה לא יעזור פשוט מאמצים את 'אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי', או במקרה שלך זה מבחן-שהוא-לא-בגרות...
K kinspirit New member 9/9/06 #28 אז זהו שאת המשפט של "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" טחנתי היטב בשנים האחרונות (במיוחד מול לקוחות בסופר פארם שתיקנו אותי כשביטאתי את סכום העודף לא נכון), אבל עכשיו זה עוד יותר גרוע כי חוץ מהבגרות יש לי עוד מבחן שמעיד (לכאורה) שאני יודעת איך צריך לדבר נכון...
אז זהו שאת המשפט של "אני את הבגרות שלי כבר עשיתי" טחנתי היטב בשנים האחרונות (במיוחד מול לקוחות בסופר פארם שתיקנו אותי כשביטאתי את סכום העודף לא נכון), אבל עכשיו זה עוד יותר גרוע כי חוץ מהבגרות יש לי עוד מבחן שמעיד (לכאורה) שאני יודעת איך צריך לדבר נכון...
S subatoi New member 7/9/06 #25 תודה. אולי כדאי לשים אותם בסטארגייט ישראל, בשביל מי שיחפש בעתיד (אני, לדוגמה, אם שוב יתעורר הצורך, ואני לא אזכור איך ולמה ).
תודה. אולי כדאי לשים אותם בסטארגייט ישראל, בשביל מי שיחפש בעתיד (אני, לדוגמה, אם שוב יתעורר הצורך, ואני לא אזכור איך ולמה ).