איקון 2006

• פותח הנושא gk581
  • פורסם בתאריך

מ א ג ר ט

New member
בהודעות ההיא

של אסנת, היא אמרה שהיא בעצמה לא תעביר הרצאה בגלל נושאים שונים... השאלה היא האם מישהו *אחר* עושה הרצאה. כבר הייתה הרצאה אחת בעולמות, של אילנה, והיא הייתה מאוד טובה. נו, גם אם לא תהיה הרצאה בטח איזה איזה מפגשון (והפעם אני אבוא...)

miotisman

New member
דיברתי עוד בעולמות עם מישהי

והיא אמרה שעולמות היה (ציטוט) "מין נישה של סדרות שאם אתה לא מכיר לא תבין את ההרצאה" (לא שאני מאשים אותם הם צודקים זה לא הוגן שאם אתה לא ראית את הסדרה לא תוכל ללכת להרצאה ראיתי את זה המון בתור אחד שעדיין לא סיים B5) אז הרצאה אני לא חושב שתהיה ואם תהיה היא תהיה ממש כללית או רק נוגעת קצת בנושא אבל יש עוד אפשרויות.

סלמאק

New member
התוכניה כבר סגורה?

כי אם לא, אולי יהיה אפשר לארגן איזו הקרנה נחמדה, אולי אפילו אירוע פילקים נוסף, בנוסף למפגש קהילתי... מה אתם אומרים?

subatoi

New member
זה לא כזה פשוט.

בגלל גודלו העצום של אייקון, עובדים עליו זמן רב לפני, והתכניה כבר אמורה להיות די סגורה. תמיד יש סיכוי להכניס עוד משהו (אם דברים מתבטלים, נגיד), אבל הסיכויים קטנים. בטח להרצאה/פרק. אולי אירוע קהילתי כזה או אחר כן (פילקים?). בכל מקרה ,צריך לפנות למי שצריך לפנות עכשיו, ולא לחכות, כי אייקון זה רק עוד חודש. זה כבר ממש כלום.

noobster

New member
דיברתי איתם והתוכניה די סגורה

אבל תמיד אפשר להרים הקרנת לילה או ארוע פילקים... ומפגש תמיד אפשרי שם רק צריך לקבוע יום.. אני יהיה שם 80% מהזמן ואם אתם רוצים להרים משהו טוב אז מה אתם אומרים על עולמות? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=784&msgid=84204271 יאללה צריך להתחיל להרים את זה..

subatoi

New member
../images/Emo207.gif לבוגרי פארסקייפ

מצאתי את הקטע הזה איפשהו, על ה-DRDs. זה נכון? כי אם כן, זה ממש חמוד! אני חייב לראות פארסקייפ מתישהו...
Another DRD was nicknamed Pike because it communicated with blinks like the Star Trek character Christopher Pike (one blink for yes, two blinks for no). Poor DRD Pike. He was accidentally trapped in a Starburst Chamber and destroyed by the blast.

noobster

New member
תשובה..

הטייס ה"ארציאני" ג'ון קרייטון משליך מהון תאורים על חברי הצוות מכול מיני סדרות מד"ב וסדרות בכלל ואף מכנה את האקדח האישי שלו "וינונה" (ריידר) וכן יש לו כינויים לDRD מסויימים ואף אחד שנקרא 1912 ומנגן את המרש הצרפתי וצבוע בכחול-לבן-אדום (צבעי המהפכה)

subatoi

New member
../images/Emo207.gif תמונות מהסרט איפה?

פעם נתנו לי פה קישור לאתר שהיו בו תמונות מהסרט. חיפשתי קצת בגוגל, חיפשתי קצת בפורום, לא מצאתי. מישהו זוכר/מכיר/יודע? תודה

מ א ג ר ט

New member
נו זה פשוט

www.stargatefan.com תכנס למולטימדיה ויש שם תמונות מהסרט. איפשהו.

subatoi

New member
המממ...

תודה. אני מכיר את החלק של הפרקים באתר. לא חשבתי לחפש במולטימדיה. תודה.

למעלה