איצקוביץ

איצקוביץ

מי שיהיה עכשיו באיקוביץ לא יאמין שהשעה 1 בלילה. מאות בחורים מפטפטים בחוץ הקיוסק ליד ומטעמי שלמה פתוחים. מה שבין הזמנים עושה לבחורים. שיהיה לכם אחלה חופשה

מי זה היה איצקוביץ' הזה ../images/Emo35.gif

אוליי תספרו לי בבקשה על האיש ? .............................. אני לא אדם חרדי .

איצקוביץ

זה בית הכנסת הכי מפורסם בבני ברק בפרט ובארץ בכלל אלפי מתפללים עוברים בו ביום אחד. אגב אם אתה לא חרדי אז מה מעניין אותך הפורום הזה?

זה הוא יודע

אבל על שם מי נקרא הבית כנסת? זה גם אני לא יודע. למי יש להרחיב מידע בנושא

על שם משפחת איצקוביץ

שהיתה גרה שם לפני כמה עשורים והיה להם רפת ואחרי תקופה אבי המשפחה הקצה שטח קטן מהבית לבית כנסת בהמשך הרפת נסגרה והבי``כ גדל וכו וכו ככה סיפרו לי על ההיסטוריה במקום הרבה שלי בחיידר כשהייתי ילד

הרב צבי איצקוביץ' לא נולד יהודי ../images/Emo70.gif

לפני 80 שנה היה " גר " שהוא היה גר בבני ברק והיתגייר בשם " צבי איצקוביץ' " , הוא לא רצה ש-השוטרים הבריטים יעשו רעש ביום שבת , אז הוא הפך את הבית שלו לבית כנסת כדיי שיבואו מיתפללים שהם יפריעו לשוטרים הבריטים לעבור שמה . לפי מה שאני קראתי באינציקלופדיה " ויקיפדיה "
. אבל על האיש " רבי צבי איצקוביץ' " כמעט ולא כתוב כלום . איפה נולד ? , איפה היה חי ? , איפה מת ? .........................................

בית הכנסת תפארת צבי איצקוביץ'

הבית כנסת ניקרא בשם " תפארת צבי " . אבל האם זה נכון שהוא נהרס וניבנה מחדש
............................................ אני עברתי שם וזה ממש בניין שנימצא בבנייה .

עד לפני בערך 10 שנים

הבית כנסת היה על קומת קרקע בלבד עם גג רעפים והמקום היה צפוף וכו עד שהחליטו לשפץ אותו ולהוסיף 2 קומות. עד היום מבחוץ זה עדיין לא גמור

אז למה לא מסיימים אותו ../images/Emo35.gif

אני ממש לא מבין אותכם . למה אתם ניכנסים לבניין שהוא " לא גמור "
................................................

עד לפני בערך 10 שנים

הבית כנסת היה על קומת קרקע בלבד עם גג רעפים והמקום היה צפוף וכו עד שהחליטו לשפץ אותו ולהוסיף 2 קומות. עד היום מבחוץ זה עדיין לא גמור

על שם משפחת איצקוביץ

שהיתה גרה שם לפני כמה עשורים והיה להם רפת ואחרי תקופה אבי המשפחה הקצה שטח קטן מהבית לבית כנסת בהמשך הרפת נסגרה והבי``כ גדל וכו וכו ככה סיפרו לי על ההיסטוריה במקום הרבה שלי בחיידר כשהייתי ילד

אני מאחל לכם שבת-שלום ושבוע טוב

מאחר ואני לא יהיה פה במהלך כך השבוע הבא(א-ה). בשורות-טובות!

למעלה