35 טארגים על העץ
(אל תשאלו איך הם הגיעו לשם), אחד נפל והתפוצץ. 34 טארגים על העץ (בסדר, בסדר, אני אגלה לכם איך הם הגיעו לשם), אחד נפל והתפוצץ. 33 טארגים על העץ (שיגרו אותם לשם), אחד נפל והתפוצץ. 32 טארגים על העץ (רוצים לדעת איך הם יכולים לרדת בשלום?), אחד נפל והתפוצץ. 31 טארגים על העץ (הם יחכו לשלכת!), אחד נפל והתפוצץ. 30 טארגים על העץ (אבל עד אז הם כבר בטח יתרגלו לחיות שם), אחד נפל והתפוצץ. 29 טארגים על העץ (ואז יהיה זן חדש של טארגים), אחד נפל והתפוצץ. 28 טארגים על העץ (שחיים על עצים ואוכלים סנאים), אחד נפל והתפוצץ. 27 טארגים על העץ (או המקביל הקלינגוני של סנאים), אחד נפל והתפוצץ. 26 טארגים על העץ (או שהם בכלל צימחוניים), אחד נפל והתפוצץ. 25 טארגים על העץ (למרות שזה לא ממש הגיוני), אחד נפל והתפוצץ. 24 טארגים על העץ (תצפו לתפנית מפתיעה), שניים נפלו והתפוצצו. 22 טארגים על העץ (בטח לא ציפיתם לזה, נכון?), אחד נפל והתפוצץ. 21 טארגים על העץ (טוב, זה מתחיל לשעמם), אחד נפל והתפוצץ. 20 טארגים על העץ (ובכלל, בהתחלה רשמתי 100 טארגים), אחד נפל והתפוצץ. 19 טארגים על העץ (אבל אז החלטתי שאין לי מספיק כח או יצירתיות למלא 100 שורות), אחד נפל והתפוצץ. 18 טארגים על העץ (מעניין למה הם מתפוצצים), אחד נפל והתפוצץ. 17 טארגים על העץ (אני מתכוון, זה לא הגיוני שהסביבה הפנימית שלהם היא בעלת הבדלי לחץ כ"כ גדולים לעומת הסביבה החיצונית), אחד נפל והתפוצץ. 16 טארגים על העץ (כי זה יפר כמה עקרונות ביולוגיים), אחד נפל והתפוצץ. 15 טארגים על העץ (והרי כולנו יודעים עד כמה מקפידים במס"ב על התאמה למציאות), אחד נפל והתפוצץ. 14 טארגים על העץ (היי, אולי יש להם מנגנון השמדה עצמית?), אחד נפל והתפוצץ. 13 טארגים על העץ (אבל מי יתקין כזה דבר בטארג?), אחד נפל והתפוצץ. 12 טארגים על העץ (אלא אם...), אחד נפל והתפוצץ. 11 טארגים על העץ (אולי הם לא היו טארגים רגילים?), אחד נפל והתפוצץ. 10 טארגים על העץ (אולי הם היו כאילו, טארגים מרגלים שהעבירו סודות מדינה?), אחד נפל והתפוצץ. 9 טארגים על העץ (ואז כדי למנוע מהסודות לעבור לידי האוייב הם מתפוצצים), אחד נפל והתפוצץ. 8 טארגים על העץ (כן, זה נשמע הגיוני), אחד נפל והתפוצץ. 7 טארגים על העץ (טוב, לפחות זה לא מפר עקרונות ביולוגיים חשובים), אחד נפל והתפוצץ. 6 טארגים על העץ (טוב, אני חשב שאני אתחיל לסיים), אחד נפל והתפוצץ. 5 טארגים על העץ (עוד כמה שורות), אחד נפל והתפוצץ. 4 טארגים על העץ (הנה זה בא), אחד נפל והתפוצץ. ואז באו פועלים וכרתו את העץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכל הטארגים מתו!!!!!!!!!!! והאדמה התכתסתה בגופות שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דם ואיברי טארג בכל מקום!!!!!!!!!!!!!!!