איציק שפיציק הורשע

rastotman

New member
עד שקלטתי מה אתה רוצה!

הוא הורשע בהכל? מעניין מה יגידו על זה אצל סבתא גילה, אחרי הכל בתור כורדי הוא היה גאווה גדולה, ואפילו כשהתחילו לדבר על זה שהוא אנס פלות או מה שלא יהייה שכתבת, אנשי סבתא גילה החליטו לחכות לבית מישפט שיכריע, אני כבר רואה איך זה מיתחבר שם עם דרעי ופתאום איך סבתא נזכרת בויצמן- ופתאום היחידים שעוד רוצים להיתווכח הם אבא שלי וסבתא. השחורים האלה, כל הזמן דופקים אותם ובסוף זה סתם יוצא מר.

למה נראה לי...

שאני היחיד כאן שקורא עיתון ורואה חדשות? (לא כולל את נעלול שכבר הודה בפשע) בכל אופן הוא הורשע ב2 מתוך 3 הסעיפים. זאת שהתלוננה בהתחלה שיקרה.

אני קורא עיתון ...

כל מה שקשור לNBA ובכותרת אני קורא רק את העמוד הראשון .. את העמוד האמצעי ואת העמוד האחורי .. :) וכמובן אם יש משהו מעניין ...

erlich

New member
גם אני...

מודה בפשע הנורא מכל.. אני לא רק קורא עיתונים ומשתדל לראות את החדשות בערב (רק את המחצית הראשונה) אני גם מתעדכן בנרקומניות במבזקים האלו של START כי זה דף הבית שלי. START שולט. תודה, ארז. נ.ב. כן. זו הייתה פרסומת. אבל האתר הזה פשוט מעולה. הכי טוב שיש.

rastotman

New member
אני קוראת סופשבוע

ורואה חלק מהחדשות בבוקר בערוץ שתיים, ובעיקר שומעת כותרות. וזה לא פשע לא לקרוא עיתונים, אומנם כשהייתי ביסודי ולאנשים היו חורי השכלה שהפריעו לי לדבר איתם על פוליטיקה [יסודי, זה היה מזמן]- זה היה עלול לעצבן אותי, אבל היום חדשות זה לא משהו שצריך להפריע לאנשים לתקשר, פשוט לא מדברים על זה- אחרת זה יכול להוביל לכל מיני קיבעונות בקשר לחרדים וערבים שמלאים בהרבה כעס והרבה מה את מבינה ובטיפה פחות גושי מידע אינטלגנטיים.

למעלה