איציק שמלי

Puskas

New member
איציק שמלי

האלבום הכי טוב של השנה באחריות! איציק שמלי-כמה חסר מי ששמע את שיר הנושא ואת השיר עם שלומי שבת שגם הוא פרי יוצרו של איציק, מבין על מה אני מדבר... ואחרי שהייתי בתחילת החודש הקודם בתמונע בת"א בהופעת הטרום שם הוא ביצע חצי משירי האלבום (שכמעט את כולו הוא הלחין וכתב) אני יכול להגיד באחריות שזה אלבום מדהים! יש בו מהכל, יש בו רגש, חפלה, קצב, הומור והרבה כינורות וצ´לו שמוסיפים לו גוון איכותי. בקיצור... בתור אחד שחבר שלו, נמצא בקשר קבוע איתו ודרך זה גם לי יוצא לראות אותו מדי פעם אני יכול להגיד לכם שהוא גם בן אדם נשמה ובאמת כדאי לכם לקנות ת´אלבום, אין אופציה אחרת!... השיר כמה חסר, למי שלא יודע, הוא על חברה של חבר שלו שנהרגה בתאונת דרכים (אתם, אני מניח, בתור חובבי תאקט יודעים את זה...) שיר מרגש שמעביר בכל אחד צמרמורת בפזמון... ומי שאוהב מוזיקה כזו (שזה כל מי שלא אוהב רוק...) יהיה ממש מרוצה על האלבום... אז תקנו כי זה באמת הולך להיות אחד האלבומים החזקים של השנים האחרונות... עוד מידע עליו ועל הכישרון שלו אפשר למצוא אצל אייל גולן... 4 שירים מהאלבום החדש של אייל (שמכר 20 אלף ביום הראשון) הם שירים שאיציק כתב והלחין בעצמו וזה כולל את "לוחמת" השיר הכי טוב ומרגש באלבום ובנוסף הוא אחראי על פזמונים מוכרים ויפים כמו של החידושים לשירים "יותר מזה אנחנו לא צריכים" ו"פרחים בקנה" ועל פזמונים נוספים ומוכרים וכמובן על המאוול המקסיקני הקטלני בשיר טורו (חרא שיר, אחלה מאוול). הוא גם כתב שיר על אילן רמון שאותו מבצע למרבה הצער דווקא פיני חדד... ומי שהיה בתמונע בטרום שלו מבין מה זה אהבה לזמר... פשוט מקום קטן שרגיל שיש אולי 100 איש בקהל ושם היה פי כמה מזה... במקום פשוט לא האמינו ובקושי התמודדו עם הלחץ... ואיציק למרות שהתרגש רצח על הבמה נתן הופעה מדהימה! הקהל היה אוהב ותומך וידע את המילים לפזמון של כל שיר אחרי שמיעה אחת... פשוט היה תענוג! איציק חולים עלייך! ואני רוצה לנצל במה זו כדי להודות לו גם על הכרטיסי VIP והחינמים שהוא סידר לנו בליין שלו בסטייג´ יום שבת ועל ההזמנה האישית להופעת טרום שלו. הופעה שהיתה שווה כל רגע והיתה שווה את זה שישנתי רק 4 שעות בלילה לפני בסיס, חחח מספר 1 בתאקט! היחיד שם שבאמת שווה משהו! חוץ מ360 שהיה לו אלבום טוב... אבל איציק הכי תותח שם! היחיד שבאמת יוצר מוכשר ומקצוען וזמר אמיתי!

דנטל

New member
תודה, אחלה המלצה! ../images/Emo45.gif

כשאיציק אמר בתמונע על זה שהוא פזמונר בהתחלה חשבתי שהוא מדבר על כתיבת טקסט ולא על לשיר את הפזמונים
. אישית, אני מאוד מחכה לדיסק שלו. פעם חשבנו שהוא יהיה ממש מזרחי ולא שיא ההתלהבנו, אבל אחרי ששמענו את "כמה חסר" יש פה יותר אנשים שמחכים לדיסק מבעבר.

Puskas

New member
הייתי גם בתמונע אחי

הזמנה אישית ממנו לשולחן צמוד לבמה אנחנו השולחן שהביא לו פרחים בהתחלה חחח קיצר דיברתי איתו מאז והוא מחכה ש"כמה חסר" יתפוס חזק וייכנס גם לגלגל"צ ואז הוא ישחרר ת'אלבום.. כל השמועות על זה שהאלבום יוצא ב-21 וכל זה..זה לא נכון לפי מה שהוא אומר.. מקווה שיצא כמה שיותר מהר!

דנטל

New member
אחותך ../images/Emo13.gif

לא הייתי בתמונע, אבל ראיתי את הקטע הזה בקישורים שברנע שם לאתר היפ. לא שמעתי שמועה לגבי ה- 21, אבל אם הייתי שומעת - לא הייתי מאמינה. יש לנו נסיון עם דיסקים של תאקט והנסיון מלמד שעד שהדיסק לא בחנויות, מבחינתנו אין לו תאריך יציאה עדיין והשמועות לא אמינות. חוץ מזה, סאב אמר שהדיסק של גבריאל הוא הבא בתור. לא שזה אומר שגם על זה אנחנו סומכים (בגלל הנסיון, כמובן).

למעלה