איציק שמלי - המופע

איציק שמלי - המופע

איציק שמלי, מבית היוצר של תאקט,הוא זמר ויוצר צעיר מרתק ומבטיח בנוף המוסיקה הישראלית. הוא מוכר לנו מהשירים: "פרחים בקנה", טורו", "יותר מזה אנחנו לא צריכים" ועכשיו לקדמת הבמה, גם עם הלהיט "כמה חסר"- הסינגל הראשון מאלבום הבכורה שלו. במופע יחשוף איציק את שירי האלבום החדש לצד השירים המוכרים בהם השתתף איציק שמלי בליווי רביעית כלי מיתר אורח כבוד: שלומי שבת עם איציק על הבמה: קלידים - אמיתי וייספלד גיטרה ועיבודים לכלי מיתר - דורון מזרחי כינור – יוני גרטנר כינור – ניקי צ'לו – לירון יריב ויולה – מתן גילישינסקי דרבוקה – אלון אומידי איציק שמלי – שירה ופסנתר מפיק בפועל ומנהל רפרטואר: קובי "סאבלימינל" שמעוני, מנהל מופע: כפיר בנלולו יום ב', 16.7.07 בשעה 21:30 ,מועדון גולדסטאר זאפה ראול ולנברג 24 רמת החייל ת"א , ניתן לרכוש כרטיסים מראש בטלפון: 03-6499550 להורדת השיר המלא: כמה חסר, לסלולארי, שילחו הודעת SMS עם המילה: חסר למספר 3636. בהתאם לתקנון המתפרסם באתר www.hiphop.co.il

kombinaizer

New member
נשמע מעניין!

בכל מקרה אני מחכה לאלבום לפני שאני אתפוס הופעה שלו (למרות שעם משפחת תאקט זה בלתי אפשרי כמעט). מאז "כמה חסר" השתנתה לי הדעה עליו.

חני 105

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif דנטל לקנות לך כרטיס איתי ../images/Emo13.gif

כי אני בטוח יהיה שם. חני

דנטל

New member
לא חושבת שאבוא

לא סובלת את המיקום של הזאפה. לא נח לי.

חני 105

New member
ברור שכן, ובשמחה אני גם יזמין לך כרטיס ,המופע

יתקיים בזאפה סביב שולחנות. והמחיר הוא 70ש"ח בלבד. חני

חני 105

New member
אני חושבת שכן ,בכל אופן הנה הפון של זאפה

תשאל שם. זאפה:03-6499550

דנטל

New member
אני מניחה שלא תהיה לך בעיה

אבל תתקשר להזמנת הכרטיסים ותברר. נלך שלושתנו.

חני 105

New member
שיו איזה טלפתיה../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אם תהיה חמוד גם אותך אני יזמין
העיקר שנהיה שם אני חייבת.

דנטל

New member
מגניב, אז אני אבדוק מה קורה עם העבודה שלי

ואודיע לך לגבי הכרטיס שלי כשיהיה ברור לי שלבוס שלי ברור שאני צריכה לצאת מוקדם מהעבודה.

orianush

New member
נראה שהולכת להיות אחת ה-הופעות

מישהו יודע במקרה כמה עולה כרטיס? ויש לי קומונה רשמית לשלומי שבת אולי נשתף פעולה בהזדמנות

למעלה