איציק בן ארי!

mikebrant78

New member
איציק בן ארי!../images/Emo168.gif

שלום חברים! לא יצא לי להגיב בזמנו על הופעתו של הנ"ל ב"מת להיות". רציתי להודות לו על כך שהוא "החייה" למעשה את מייק ברנט ובהחלט ניכר שמדובר בזמר טוב מאוד - זמר מקצועי. שמחתי לגלות עוד יותר שהוא מעריץ גדול של ברנט. אין ספק כאמור שבן ארי זמר מצוין ואין ספק שהגיע לו לזכות ואני אף מאחל לו לזכות במקום הראשון בגמר, אך לחכות את מייק ברנט, זו אכן משימה קשה מעין כמותה, ואני לא מאמין שמישהו מסוגל לחקותו, לדייק בנעדים, או להגיע לעוצמותיו ויכולותיו הקוליות, לכן החיקוי היה בבגדים, אולי בתספורת, בשיר, אך מייק ברנט יש רק אחד. החיקוי ראוי לשבח, על עצם היוזמה והכוונה, אך רחוק שנות אור מהמקור.בסוגיה זו אני מסכים עם דניאל. ביקרתי באתרו של בן ארי. אכן אתר מושקע של זמר טוב. זמר טוב בזכות עצמו. מקווה לראותו בהופעה באחד הימים. שיהיה לך המון בהצלחה איציק בן ארי. אלעד:)

racheli78

New member
מסכימה לחלוטין....

כהרגלי ישבתי על פרוייקטים והוריי קראו לי כדי לראות את איצק שר בטלויזיה.....ואני מסכימה אתך אלעד לחלוטין....הערכתי אותו על המאמץ, אבל קשה לחקות את מייק..אולי אפילו לא לגמרי אפשרי....אהבתי גם שכל השופטים הודיעו פה אחד שהוא זוכה.... כל הכבוד לו...... רחלי

הי רחל

תודה לך,אני רק רוצה שתדעי שלחקות מייק זה באמת קשה אבל אני בדרך כלל יכול לחקות אותו יותר טוב בזמן הקלטת התכנית הייתי קצת מצונן,את זה לא ספרתי עדיין לאיש ואולי זה המקום להזכיר את זה,אני לא מתנצל או מצטדק,אם תהיה הזדמנות נוספת ,אם תכנסי לאתר שלי ובקישור אלבומים תלחצי בתחתית הדף על צרפתית תשמעי את לס מואה טמה ,אולי קצת יותר דומה חג שמח לך איציק

הי אלעד

תודה לך על הפירגון והביקורת הבונה אני אוהב לקבל ביקורות גם כאשר יש מה ללמוד מהם שלחתי תגובה לרחל,אשמח אם תעיין בה אגב הכינוי שלי בפורום של מת להיות-בן ארי מייק בראנט זהו כינוי שניתן לי ע"י פורום תפוז, לאחר זכייתי וזאת על מנת שאנשים יוכלו לזהות אותי במענה על שאלותיהם,אני לא מתיימר להיות מייק בראנט יום טוב וחג שמח

למעלה