איציק ביציק בום !

איציק ביציק בום !

הייתכן שהליכוד זומם יחד עם המערך להריץ את איציק לראשות עיריית י-ם ברשימה משותפת ?!? חברים, גם לליכוד צריכים להיות קווים אדומים חדים וברורים ומשום מה, לצערי הרב, הליכוד אוסף את הזבל של מפלגות אחרות, את חוסר יכולתה לנהל ולהתנהל כבר ראינו. אז מה לליכוד ולאיציק ????????? ע"פ הקישור תקוותינו (תושבי ירושלים) כנראה עדיין בידי החרדים !!!

עמרי ר

New member
אוי ויי

נשמע כמו בדיחה רעה במיוחד. אני יכול רק לקוות שמדובר בעוד הפרחה עיתונאית, או לחלופין ביוזמה שלא תצא לפועל.

Roobie

New member
איפה עומד עמדי בכל הסיפור?

הוא לא נבחר לרוץ מטעם הליכוד?

העניין הוא

שרץ מועמד עצמאי בעל סיכויים גבוהים ביותר לקחת את ראשות העיר - ניר ברקת. הסביבה נכנסה לאטרף וגם ככל הנראה הליכוד שהחליט ללכת על חברת כנסת לא יוצלחית שמחפשת ג'ובים ומקומות שאפשר עדיין לקלקל ולהרוס. אם הליכוד לא יתעשת ממצב זה, וזו תהיה מועמדתו, אין לי צל של ספק שאבחר בברקת שהוא בא מהשוק הפרטי עם הרבה מאוד מאוד קבלות להצלחתו. אבחר אפילו בכלב של השכן, רק לא בציציק. כי עדיין מדובר בריבוע הקטן שלנו....

Roobie

New member
האמת,

שאיני ירושלמי ואיני בקיא לחלוטין בנושא הפוליטיקה המקומית בעיר הבירה שלנו, אבל בשבת האחרונה הייתי בארוחה משפחתית בירושלים ושם בין השאר דיברו על הנושא (שדליה איציק רצה מטעם מפלגת העבודה, שמייצגת את רוב משפחתי [לא אותי, דרך אגב]), ולמרות שאף אחד מאיתנו לא ממש אוהב אותה - כל הירושלמים בשולחן היו חייבים לציין שבתקופה בה החזיקה דליה איציק בתיק החינוך בעיריית ירושלים החינוך השתפר פלאים. אני לא חושב שיש מועמד שמציג רקורד יותר טוב בכל הנוגע לעשייה המקומית.

אשמח מאוד

לדעת במה שיפרה דליה איציק את תחום החינוך כאשר החזיקה את תיק החינוך בעירייה. דיברה - נכון הרבה (כרגיל), אמרה מה אחרים לא עשו - נכון והרבה (כרגיל). עשתה - כלום והרבה (כרגיל).

Roobie

New member
תראה, מי שדיבר שם

דיבר מניסיון - הוא חווה זאת אישית. לי אין את הניסיון הזה ובטח שאין לי נתונים.

צרפת

New member
תגובה

Roobie-ילד מטומטם, קודם כל תלמד לכתוב....כשתסיים את לימודיך תוכל להצטרף לצבא לשיחרור פאלסטין. אין לך מקום בין הציונים הפטריוטים.

ראליסט

New member
מה אתה מתרגש...

בחיפה,בכדי לזכות לראשונה בנצחון "היסטורי",על מפלגת העבודה-שרצה שם בשני ראשים,הליכוד (בראשות מועמדו-שמואל ארד),צרף לרשימתו את...אנשי "עם אחד",מנהיגי ההסתדרות בחיפה (ברוך זלץ,נחמיאס,יו"ר ועד חברת החשמל (!!) -עמוס אדן וחדווה אלמוג-כולם מפאיניקים סוציאליסטים,שהליכוד מאד "אוהב".אגב,ברוך זלץ ונחמיאס הם ידידים אישיים של יוסי ביילין ושותפים לדעותיו המדיניות). למה צריך להיות קשר בין מפלגה לבין מועמד לרשות עיר? לא ברור לי.אבל אם הליכוד מריץ מטעמו מועמד לראשות עיריית חיפה,למה הוא חותם על הסכם דווקא עם פלג שפרש ממפלגת העבודה-חבריו הטובים של עמיר פרץ? כשהם נלחמים כנגד התכנית הכלכלית של ביבי,הם אוסף "סוציאליסטים מסוכנים",אבל את קולות הועדים החזקים,הליכוד ישמח לקבל,בכדי לנצח בבחירות לרשות עריית חיפה. ע"פ דבריך,הוא זבל בדיוק כמו האחרים!

למעלה