איצבוע מלא

איצבוע מלא

טוב בתור מתחילה טריה ביותר, אני עכשיו מתחילה לתרגל איצבוע מלא וזה פשוט סיוט... האם למשל ב-F אתם באמת מצליחים לללחוץ על כל הסריג הראשון עם האצבע??? איכשהוא יוצא לי שלא כל המיתרים חסומים... בקיצור- יש למישהו עצה איך מתרגלים איצבוע מלא???

yotamn9

New member
כמו שאמרו פה בשרשור אחר

אין קסמים. כל מה שצריך כדי להצליח זה להתאמן, והרבה.

אחלה.

האמת שאני יודעת שהכל זה רק אימון ואימון. רק שאני קצת חסרת סבלנות מטבעי... לא התכונה המומלצת ללימוד גיטרה הא?

יאסון1234

New member
טיפ קטן

שלימדו אותי לעשות F לקח לי כמה דק' להבין את הרעיון הכללי ובאמת אחר כך זה דורש אימון ואימון ועוד קצת אימון. נסי להטות טיפה את אצבע 1 לכיוון גוף הגיטרה כך שלא הכריות ילחצו אלא צד האצבע, זה הטיפ הכי טוב שיש לי. אחרי זה, כמו שאמרתי ואמרו לפני תרגול תרגול תרגול!

shlomke4

New member
הטיפ שעזר לי..

די דומה לקטע של "להטות את האצבע לכיוון של גוף הגיטרה" אבל כדי להמחיש יותר: פשוט מאוד תנסי לחסום את כל המיתרים מ-1 עד-6 (בלי לבנות את האקורד, רק החסימה עצמה) בעזרת אזורים שונים באצבע.. אבל בכל ניסיון תכאיבי לעצמך, כלומר, תלחצי ממש חזק, ואז תנסי לבדוק אם המיתרים מצלצלים. בסופו של דבר תגיעי למיקום באצבע שכשלוחצים חזק, הוא באמת חוסם את כולם ויוצא מכל המיתרים צליל. אחרי זה תתרגלי לעשות את הפוזיציה של האקורד כשאת מניחה את האצבע בצורה שעובדת.. ואז.... אממ... תתאמני.. המון! זה מיאש ממש.. זה נראה כאילו זה בחיים לא ילך. ובאמת לוקח קצת זמן עד שזה בא באופן טבעי.. אבל זה בסוף יוצא! אה ועוד טיפ קטן: חוץ מלעבור סתם אקורדים, תתאמני על שירים לא מסובכים מדי.. ואפילו שהגיטרה חורקת ויוצא לך צליל מגעיל, אל תפסיקי לנגן... בסוף יום אחד זה יצא יפה... באחריות

הי !תודה לכולם../images/Emo24.gif

זה באמת מיאש...אין ספק. ואני בחורה שאוהבת לראות תוצאות מהר ככה שאפילו יותר קשה לי מלאנשים אחרים:) אגב אני מתאמנת על שירים מחוברת שקניתי ככה שזה די נחמד, אבל עדיין אני כבר מחכה לרגע שיצא לי שיר מלא בלי הפסקות מעצבנות בין אקורד לאקורד. ועכשיו אני גם מתאמנת על איצבוע מלא ולומר את האמת ה-F ודומיו די גורמים לי לכאב במפרק ובאצבעות אז זה קצת מעצבן... אבל נקווה לטוב! והטיפים שלכם ממש עוזרים:) תודה לכולכם!

למעלה