איפ קונים CodeWarrior for Palm?

pinibz

New member
איפ קונים CodeWarrior for Palm?

שלום, אני מחפש לקנות CodeWarrior for Palm (כלי פיתוח לפאלם). מי בארץ מוכר את זה? ניסיתי כלנית ועדיין לא ברור אם יש להם את זה. מי עוד מוכר תוכנות פיתוח בצורה מסודרת (מעבר לתוכנות MS למינהן)? תודה

DadleFish

New member
לפי האתר של metrowerks,

אין מפיץ בישראל. אתה יכול להזמין מהם ישירות, דרך הרשת, או דרך החברה הזו ששוב שכחתי את השם שלה
- שקונה בשבילך מארה"ב, תמורת עמלה מסוימת. תחפש פה בתפוז את ההודעה שלי... זה היה בחודש האחרון אם אני לא טועה.

עידו123456

New member
mustop.co.il

ניתן להגיע אליהם דרך לינק ב NetAction - שתיהן חברות בת של נטוויז'ן

gilad_no

New member
אל תקנה!

התחלתי לפתח איתה והיא מאוד לא נוחה לשימוש (ובזמנו - מלאה באגים). לבסוף עברתי לפתח עם FALCH.NET וזה פשוט תענוג.

pinibz

New member
במה התבטאה חוסר הנוחות

בשימוש (למעט בגים אם היו)? אני עובד שנים עם CW למק וסביר להניח שזה עובד די דומה ברמת ה user interface. אני מוצא אותו מאוד נוח לשימוש.

gilad_no

New member
נכון, למק

הבעיה היא שהגירסה לחלונות זאת בדיוק הגירסה למק! וכנראה תהליך ההסבה היה צולע למדי. אני מדבר בתור משתמש חלונות: אם הייתי משתמש מק אולי הייתי מתייחס לזה אחרת, אבל לי היו המון קשיים איתה. היו מלא באגים הקשורים לGUI. אבל מצד שני, הנסיון שלי איתה היה לפני כ4 שנים. אולי היום זה אחרת. בכל מקרה, את ההמלצה שלי כיוונתי למשתמשי חלונות (לא ידעתי שאתה משתמש מק). FALCH.NET מאוד דומה לVS ומתכנתי חלונות ירגישו בה כמו בבית.

pinibz

New member
ה CW לפאלם הוא

רק ל Windows ואני מתכוון להשתמש בו תחת Windows כמובן. הגירסה האחרונה היא גירסה 9 והיא בת כמה חודשים לפי מיטב ידיעתי והיא בטח כמה דורות יותר חדשה מהגירסה שאתה השתמשת בה לפני 4 שנים. בלי קשר אני משתמש ב CW למק לצורך תכנות אפליקציות מק. דרך אגב, באתר falch בעמוד הקניה יש את הודעה הנ"ל: Falch.net does no longer offer any support on it's products. מה שנראה לי לא ממש מעורר אמון...

gilad_no

New member
יכול להיות

שוב, אם אתה מסתדר מצויין עם CW, שיהיה לך לבריאות. אני השתמשתי בFALCH (עוד בשלב הבטא שלהם) ולא היו לי בעיות מיוחדות (מה גם שהוא עשירית מהמחיר של CW). בכל מקרה, תנסה את הדמו. לא תאהב - אל תקנה.

pinibz

New member
סיפקו לכם לצורך פרויקט או

שהם מוכרים את זה לכל אחד?

למעלה