קבורת פטר חמור. בגלל הקירבה. קרמבו, מהצ'ופצ'יק או מהקרקר?
ק קפת New member 10/3/06 #22 מהצ'ופצ'יק כי האחרונים תמיד בסוף. להתחתן או להחזיק 3 מאהבים (אחד נשוי, אחד גרוש, אחד רווק)?
ט טום כרוב New member 11/3/06 #26 אונס אושחור, מה שבא לך, רק שיהיה מהר ועם עוגיה בצד. דליה איציק בקמפיין של פוקס או לימור לבנת על לוח שנה נועז?
אונס אושחור, מה שבא לך, רק שיהיה מהר ועם עוגיה בצד. דליה איציק בקמפיין של פוקס או לימור לבנת על לוח שנה נועז?
A amithadar New member 11/3/06 #27 לימור לבנת. על ה"ספורט אילוסטרייטד". שרת החינוך והספורט, לא? מגלומניה או מגלומאניה?
A amithadar New member 13/3/06 #30 רק הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "רוצההה אני לראות מכםםם ת'אששש על ההההעיניים שלכככם, ביחדדד את הפועל נדחוףףף, ניתןןןןן את הרשות לתוףףףףף!!!" בזק או מובייל פון?
רק הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "רוצההה אני לראות מכםםם ת'אששש על ההההעיניים שלכככם, ביחדדד את הפועל נדחוףףף, ניתןןןןן את הרשות לתוףףףףף!!!" בזק או מובייל פון?
א אנה ליזה New member 13/3/06 #32 שושנת יעקב כי אין כמו פורים למשחקי אסוציאציה. וודי אלן או וודי ווד פאקר?
S softy New member 13/3/06 #33 וודי אלן מאז שהוא אמר את זה: "אל תזלזלו באוננות,זה לעשות אהבה עם מישהו שאתה אוהב" אני לא סובל יותר מרגשות אשמה. קפריזה או פרסטיז'ה?
וודי אלן מאז שהוא אמר את זה: "אל תזלזלו באוננות,זה לעשות אהבה עם מישהו שאתה אוהב" אני לא סובל יותר מרגשות אשמה. קפריזה או פרסטיז'ה?
ק קפת New member 13/3/06 #34 פרסטיז'ה כי היא ההצדקה לקפריזה. ההיפך גם עובד - אבל אז זה נורא נורא פתאטי. גאולה דרך הביבים או גאולה עמיר?
פרסטיז'ה כי היא ההצדקה לקפריזה. ההיפך גם עובד - אבל אז זה נורא נורא פתאטי. גאולה דרך הביבים או גאולה עמיר?
א א י ל ה New member 13/3/06 #35 כל גאולה רק לא גאולה "אני לא מבינה את השנאה הזאת" עמיר. רינת בארץ המילים או בוב הבנאי?