איפשר גמוגם

קפת

New member
איפשר גמוגם

לאור החושך שבו שרוי הפורום לאחרונה לא נותר לי אלא, כמוצא אחרון, להעלות לאוויר משחק. ולמרבה הצער והפתאטיות, אחד ישן. ששוחק ונשחק ולכולם נמאס ממנו. אבל מה נראה לכם, שאם אתם מנמנמים בשלווה כזו אחרי חוקן הווליום החדש (באדיבות בוגונביליה, המתמחה המבטיחה). אם זה לא ילך, אני מבטיחה לתלות את הנעליים על הזה של החמור. אז ככה: אני שואלת שאלת ברירה, הבאבאתור עונה תשובה מנומקת היטב ושואל את שאלת הברירה שלו. מי שלא מבין, יכול לראות דוגמאות פה. ולשאלה הראשונה: מי יותר מלכת אסתר: אודטה או גימל יפית?

מועמר

New member
אודטה

כי היא רומניה, וכל הרומניות מלכות. שאלת הברירה: מי יותר מלך: עבד רגיל או אחד שגם עושה כלים אחורי זה?

קפת

New member
עבד רגיל

כי אם נשאר לעבד זמן לעשות כלים, סימן שהוא לא השקיע מספיק בפאנלים. עבדים מחפפנים? לא אצלנו. מה עדיף על המנגל של יומהעצמאות בפסח: שפנים או חזירים?

פר גיות

כדי שגם דוגמניות צמחוניות יוכלו להשתתף. מה פחות מיותר, 28 במרץ או 29 בפברואר?

amithadar

New member
29 בפברואר

כי יש רק 1 כל 4 שנים. לעומת בחירות... מה עדיף: להיות חדש בפורום מגלומניה או ישן יותר מ8 שעות שינה?

מועמר

New member
ישן

זה גזל שינה להסתובב במקום הזה. מה עדיף: לעשות את "זה" בדוך, או בסיבוב?

קפת

New member
לא יודעת איפה זה דוך

אבל בסיבוב זה הספוט של גלוריה המשוגעת, וזותי כשהיא מתעצבנת יכולה להוצא לך עין עם הציפורניים של הרגליים. אנלא מסתבכת איתה, בחיים. לעמוד בישיבה או לשבת בגיל העמידה?

amithadar

New member
לשבת בגיל העמידה

כי אפשר לחסוך מלא חשמל עם כל הגלי חום האלה.... רגע. גיל העמידה וגיל המעבר זה אותו דבר, כן? לחיות לבד או למות עם הרבה אנשים?

לחיות לבד ולמות עוד יותר לבד

כי גם ככה צפוף בקבר. קריש דם או רגל קרושה?

מועמר

New member
רגל קרושה

קריש מזכיר לי שאני לא יודע לשחות. קרמבו עם בסקויט או פכסם בתוך התה?

amithadar

New member
זה תלוי איזה תה...

אז בגלל שהאפשרויות מצומצמות, אז קרמבו. ריצה איטית או הליכה מהירה?

קפת

New member
עם כל הקרמבו הזה בבטן

עדיף לנוח. בשכיבה, אם אפשר, ולשלוח מישהו אחר לעשות בשבילך פעילות גופנית. בתשלום כמובן. גויאבה או נתניה?

softy

New member
גויאבה

כי בנתניה קודם יורים בך ורק אחר כך רואים את התולעים. בשכיבה או בעמידה? זאת השאלה.

א י ל ה

New member
בעמידה

בחצר, בזריז, תוך כדי צחצוח נעליים, יאללה אין לי את כל היום. יפי הבלורית והתואר או הטוהר?

amithadar

New member
זה תלוי בשאיפות

גם ככה יש היום אינפלציית אקדמאים.... ואם רוצים דוגמנות, אז טוהר כמובן. + כשרון ורבלי יוצא דופן. חורף חם או קיץ קר?

סתיו אביך

נו, אז מה עדיף אווילים זולים שלי, פורום מת, או משחקי חברה מאתגרי אינטלקט לחריפי מחשבה?

amithadar

New member
זה תלוי

חריף שום או חריף פלפל חריף? וגם אז, תלוי איזה צבא הפלפל.

softy

New member
מרק עדשים

בגלל הנסיכה. (זה עולה 200 שקל) קבורת חמור או טיפול נמרץ?

למעלה