איפשהו באמצע הדרך

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
איפשהו באמצע הדרך

המאבק שלכם נקטע עכשיו גם שלי משוה אומר לכם אל תדברו, לא צריך עכשיו אני לא מבינה מה זה יש לכן כוח רצון אדיר יותר מאשר לי נשבעת לכם כי אחרת... תסבירו את העובדה שאני מטורפת... אתמול, אכלתי ממש טוב... שתי ארוחות מלאות חזרתי הביתה והרגשתי סחרחורת ואז מה קרה....הקאתי.. ותאמינו לי...לא הייתי צריכה להתאמץ איכסה... הפסיכולוגית שלי שוב לא מצליחה לתקשר איתי אני נסגרת בפניה...מדחיקה את הכל לא סיפרתי לה כבר שבוע מה אני אוכלת... אני יודעת שביומיים הקרובים לא אוכל, יש לי בחילות...אני מכירה את עצמי איפשהו באמצע הדרך... גם המאבק שלי נגמר כוחותיי תשו... יוצאת מהמשחק אני...סתם אני...

karen_karen

New member
תגל היקרה!

את חייבת להיות חזקה לנסות.. אם לא הולך לך כרגע ...לא נורא לבסוף זה חייב לקרות... אני מאמינה בכל ליבי... שאת תהיי בסדר.. יש בי הרגשה כזו בפנים בלב.. את לא מטורפת... זה מצב נפשי... אני מבינה אוי מי כמוני מבינה אותך... ואני יודעת שיש בך עוד.. עוד כוח להמשיך להתמודד.. אז תגל היקרה בשבילי ובשביל כולנו עשי מאמץ... מאמץ גדול...להמשיך... הילחמי יחד עם כולנו... המכשולים המבחנים שלנו אלוהים מעמיד... הם לא סתם...כנראה שהוא בוחן את האדם... את כמונו חזקה... לא תיכשלי במבחן... אולי זה ייקח קצת זמן... אבל בסוף תצליחי כמו כולם... נותנת לך כוח.. נותנת חיבוק עמוק ואהבה... חושבת עלייך מאמינה בך.. יהיה בסוף טוב... אופטימית מידי?? לא אני פשוט יודעת מבפנים שאת חזקה... וגם את יודעת את זה.. רק אל תיעלמי תהיי כאן איתנו... תמכי בנו .... קבלי חום ואהבה מאיתנו... שלך אוהבת מכל ליבי .... קארן

מיטל*

New member
תגל!!!!!!!!!!

אני לא אתן לך להתייאש,את שומעת אותי? את יקרה יותר מדי. את מדהימה ותגל -אנשים אוהבים אותך,ואני לא אניח לך לוותר על עצמך.בחיים לא.אני כל כך אוהבת אותך. תגל,אני יודעת שזה מאבק.זה קשה אבל תגל-את מסוגלת לנצח את האנורקסיה.את מסוגלת.יש בך את הכוח לזה.יש בך ה מ ו ן. תיגי- הגלישה במורד היא מהירה וקלה, הטיפוס במעלה ההר דורש מאמץ,ואת מסוגגלת. את הצלחת כל כך טוב,אל תשכחי את זה תיגי. לעיתים קרובות יש לנו ירידה לצורך עלייה. אל תסגרי את עצמך תיגי, תוציאי את כל מה שיש לך על הלב, כל מה שמכאיב לך,כל מה שמטריד אותך. יש לך את היכולת לפתח גישה חיובית לכל מה שקורה בחיים. יש לך כוחות נפש שיסייעו לך להתמודד בהצלחה עם כל מה שקורה. תיגי-יש לך ערך,את שווה. אם את רוצה חומד שלי-את יכולה להתקשר אלי.שתדברי,שתוציאי מה שיש לך על הלב. אני אוהבת אותך המון המון מכל הלב שלי. אני מקווה שאת יודעת את זה. שלך מכל הלב, מיטל

felomena

New member
תגל בבקשה...

אל תתיאשי...אני גם מרגישה כאילו אני עומדת למות כאילו אין לי כוחות...כאילו בא לי לותר על הכל ולברוח...אבל לא! אל לנו להתייאש..אנא החזיקי מעמד...הרימי את הראש מעלה מעלה וחייכי...תנסי תנסי להיות אותה תגל...חזקה...לוחמת.. אני מאמינה בך.... אוהבת אותך

karen_karen

New member
תגל היקרה והמתוקה

כולנו כאן אוהבים ומחזקים אך גם את אותנו מחזקת.. צריכים אותך חזרי אלינו אוהבת למרות שלא מכירה קארן דברי איתי יכולה לעזור לך בכיף {}

מייק 48

New member
תגלי אהובה ויקרה...

אז מה היה לנו כאן ? אז לא הכל הולך חלק - זה לא חדש... אז היו ימים נפלאים ופתאום באה נפילה - לא אסון... אז את מסבנת את הפסיכולוגית - אם חשבת שרק את, קחי מספר ועימדי בתור... (התור מגיע כנראה עד סין...) אז אכלת שתי ארוחות מלאות והרגשת בחילה וסחרחורת - טבעי לגמרי... הקאת את הכל - אז מה ? כולם מקיאים... (אני היום אכלתי ארוחה מלאה אחת בארבע וחצי וחשתי בחילה, מפוצץ) אז את חושבת שאת מטורפת - כאן כבר נגמרו הכרטיסים מעבר לתור... אני לוקח אותך כמו שאת - ככה, מטורפת... (גם אני מטורף מאהבה) לא תאכלי יומיים מבחילה - לא חידשת כלום... המאבק שלך נגמר וכוחותייך תשו - קשקוש מוחלט, לא מאמין... ``יוצאת מהמשחק`` ? ``אני...סתם אני... ? - ``פינטו, תסביר לה בעברית שהמקום הכי בטוח בשבילה זה אצלנו בבנק, סליחה: אצלנו בפורום !!!`` תגלי חומד, טוב שסיפרת לנו מה קורה איתך... זה אולי ישחרר אותך קצת... לקחת על עצמך יותר מידי לאחרונה... זה מאד מתיש... את לא הולכת לשום מקום... על גופתי! (למה ? הבאתי אוטו משא...) אז מה נשאר להעמיס שעוד לא העמסנו ? את לוקחת איתך את אלכסנדר ואני את החוט מאריך... (את יכולה גם לקחת את התמונה שלי מהמילואים...) אז זהו בינתיים, חומד די לקשקש בשכל לכי לנוח מעט תחזרי כמו חדשה קחי חיבוק ונשיקה אוהב אותך תגלי שלך לתמיד (על העץ של מאיה) מייק

A-naT

New member
תגלי שלי

אסור לנו לוותר, את בעצמך אמרת. זה מאבק של כולנו, ואנחנו חייבות להיות חזקות. את אומרת לי את זה כל הזמן.. אז למה את מוותרת לעצמך?! לא מרשה! אני פה, וכולנו פה, אוהבים אותך ותומכים בך, ואת חייבת לנסות להחזיק מעמד, לא לוותר. אז שבוע אחד לא הולך טוב. חפייייייף! יש עוד הרבה- הרבה- הרבה שבועות אחריו! ואם רע לך, אז תבואי לספר פה. אם אני לא טועה, את זאת שלא ממש מספרת מה שעובר עליה, ורק תומכת ותומכת.. NO GOOD! ME NOT TO AGREE WITH THIS! (זה כאילו אמור להיות מצחיק. זה נשמע יותר טוב כשאומרים את זה.. עזבו, קבלו ביטול) ו...... אוהבת אותך :0) עינת

למעלה