איפו הפורום טייגר????

סקאברס

New member
איפו הפורום טייגר????

נוווווווווווו..אני לא יכול לחכות יותר..איפו הוא? קוקו...איפו פורום תינוקי חדשי???? קוקו...... מודאגת..הדודה סקאברס...

נינת88

New member
היי דודה,

ביקרתי באתר של הר ציון שציינת, הוספתי אותו למועדפים שלי, יש שם רעיונות מקסימים, אני מאוד נהנית - תודה... הצלחתי להוציא את עצמי מהבית אחה"צ, והלכתי שוב לפארק עם המצלמה, לשמחתי מלא ילדים רצו להצטלם והיה ממש נחמד. בדרך חזרה הביתה התחיל איתי ילד בן 4, הוא עשה לי את היום, פשוט הלך אחריי ושאל: איך קוראים לך? ושאלתי: איך קוראים לך? והוא אמר נמרוד ועמד ככה והסתכל עליי, עד שאבא שלו בא ולקח אותו. אנשלית השרלילית היא גם המועמדת שלי לניהול הפורום החדש. קדימה אחותי, זרקי איזה עצם, פרח, משו ...

הופ הופ טריליילייילייי

הנה פרח לנינת התנינה הכי הפוכה בישראל...
פשוט לא מצאתי אייקון של עצם... מה המצף? אצלי יום עסל יום בסל....אני מתחילה ממש להתהפך על עצמי בבית...נמאס לי כל כך להיות שם שזה לא יאומן..האחים שלי מנסים ממש בכח להוציא אותי מדעתי,לא שאי פעם הייתי רחוקה מזה,אבל הם מקרבים אותי אל המטרה... לפעמים בא לי לבצע את כל האיומים שאיימתי,אבל אז אני חושבת לעצמי שאם אני אבצע,כל המשפחה תשנא אותי לנצח...לא שעכשיו הם עוזרים או משו כזה...אבל מילא.. אוקצור,אני שוקלת לעבור לחדר של עומר בקיבוץ,הבעיה היא שזה עוד איזה חצי שעה כל בוקר בפקקים וגם לזה אין לי סבלנות...וכסף להשכיר דירה אין,ואני כבר ממש בדילמה עצבנית עם עצמי. זהו. פרקתי להבוקר... איפה סוורוס? מה קורה איתך אחי? טוב שיהיה לכם יום נעים...

איך זה שכשאי באה שוב את כבר לא פה?

חחחחחחחחחחח... אני רק קפצתי לראות מה שלום כולם,ואני כבר מתעופפת לי חזרה לעבודה המרובה שיש לי לעשות.. אני מדי פעם אקפוץ לראות מה חדש... ייב ייב

tiger

New member
זה ממש קרוב.בהנהלת הקהילות אמרו

לי בשבוע שעבר שזה השבוע אולי אפילו בהתחלה...נחכה וניראה. ולא לידאוג כאן זה יהיה המקום הראשון שאני אפרסם בו את הלינק לפורום החדש(נו ברור).

tiger

New member
הינה הפורום אחי

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=486

למעלה