איפור שפתיים

hadar_1

New member
איפור שפתיים

מה המצבבב פיפול ?! תראו יש לי שפתיים עבות גדולות מלאות ואדומות... עכשיו הרבה יגידו שזה יפה בלה בלה בלה.. אני דווקא מעדיפה להקטין אותן. כשאני מתאפרת אני שמה צללית בהירה (זהב, תכלת וכו') ומסקרה שחורה, האם יותר יתאים לי לא לאפר את השפתיים בכלל (הן אדומות טבעי) או לשים עליהן גלוס בגוון שזיף, סגול כהה וכו'? עכשיו קחו לתשומת לבכם שני דברים - אני רק בת 17, והעור שלי די בהיר.

KerenWelling

New member
עיצה מנסיון אישי

גם לי יש שפתיים מלאות ועגולות ממש כאילו "ציירו אותן" (ציטוט). אמרו לי שיש לי שפתיים כמו של מרלין מונרו! ואני חושבת שזה ממש יפה! שפתיים ועיניים הם החלקים הכי חשובים בפרצוץ ואני חושבת שאת יכולה להדגיש אותם! אם את רוצה ליצור אשלים של שפתיים מוקטנות יותר השתמשי בגוונים ליפגלוסים ואודמים בהירים ואל תתחמי את השפתיים בגוון ככה (אני ממליצה לא לתחום בכלל)... תדגישי איפור עיניים זה יוריד תשומת לב מהשפתיים אם את לא אוהבת ותאפרי אותן רק עם גלוס שקוף אם את לא רוצה תשומת לב אליהן.. אני ממליצה גווני אדמה טבעיים כמו חום וצבעים כאלה (חום, אבל חום רך כזה טבעי...) לשפתיים ומעל עם גלוס שקוף

PEACE15

New member
אוקיי..אבל מה עושים עם שפתיים דקות?

לי למשל יש שפתיים דקות.. השפה העליונה בקושי נראית והתחתונה בינונית ככה.. מה עושים כדי לנסות להגדיל אותם באמצעות איפור? (ניסיתי תוחם אבל אני לא מצליחה לעבוד איתו אז הצעות אחרות יתקבלו בברכה או לפחות להסביר לי איך לעאזאל משתמשים בתוחם ובסוף לא להראות כמו איזו דראג קווין?)

הדרך היחידה

להגדיל שפתיים זה רק באמצעות תוחם.. כאשר את משרטטת את השפתיים על הקו הלבן שמעל קו השפתיים הטיבעי.. ממלאים את השפתיים בטיפה מייק אפ ומטשטשים, ואז שמים גלוס שקוף\ורדרד בחלקים הפנימיים של השפתיים(לא לגעת במקומות שמחוץ לשפה הטיבעית עם גלוס כי אז התחימה המתקנת תרד) לצערי זאת הדרך היחידה להגדיל את השפתיים בצורה היעילה ביותר שנשארת לאורך זמן, בשום פנים ואופן לא להשתמש בשפתונים כהים, או בתחימה חדה שכהה בהרבה מהגוון שבתוך השפה עצמה(לדוגמה: תוחם חום ובפנים גוון חיוור ובהיר) כי זה מקטין את השפה עוד יותר. מקווה שעזרתי

hadar_1

New member
את צריכה להשתמש

בגוונים בהירים, ורוד, שקוף, אדום בהיר. רצוי גלוסים, כי זה עושה מראה של שפתיים גדולות ונפוחות יותר. אפשרות שניה היא שאני יכולה לתת לך קצת מהשפתיים שלי :) חחח

למעלה