איפור/ציור גוף

איפור/ציור גוף

שלום, רציתי לדעת בבקשה איזה צבעים מומלצים לציור גוף? תודה מראש...

Leeeeeeee

New member
אני ממליצה על....

צבעי גוף על בסיס מים של "איל מקיאג'", הם לא אטומים לגמרי כמו צבעי שמן, אבל הם גם לא נמרחים... פשוט צריך למרוח עוד שכבה לאחר שהשכבה הראשונה מתייבשת.

Leeeeeeee

New member
משהו כמו....

צבעי גועש אבל פחות סמיך, יותר מים כזה... וזה בא בבקבוקים קטנים וצריך לנער לפני השימוש. הכי נוח לשפוך כמה טיפות לתוך כוסות פלסטיק או לערבב כמה צבעים. זה ממש כמו לצייר על דף

Leeeeeeee

New member
לא....

זה כבר על בסיס מים ולא צריך להוסיף. אבל גם שכבה אחת לא מספיקה, צריך לחכות שהיא תתיבש ואז למרוח שכבה נוספת

bleeding rose

New member
זה יקר?

וכמה זמן לוקח להתייבש? סורי שאני שואלת יותר מידי...

Leeeeeeee

New member
תשאלי חופשי ../images/Emo9.gif

רק שאני לא כל כך זוכרת מחירים..... אבל בכל זאת, לא תמצאי צבעי גוף בסופרפארם אז כדאי לך לברר בכמה בתי ספר לאיפור כמו איל מקיאג' או גיורא שביט

tofy

New member
ש בגיורא שביט

ספרי שהוא צבע גוף.... אני חושבת שרק מרססים אותו או מרססים ומורחים.... זה יותר למשטח גדול באותו צבע

ציורי גוף

ישנם 2 סוגים של צבעי גוף מקצועיים קלים לשימוש וזמינים בארץ. הסוג האחד על בסיס מים ומגיע במארז שמזכיר צבעי מים לציור על נייר. הסוג השני על בסיס שמו מגיע במארז דומה , או בבודדים. ישנם גם צבעי מים שמגיעים מדוללים ומיועדים להתזה או מריחה על שטחים גדולים יותר. כל הצבעים הנפלאים האלו הם של חברת קריאולן(שימי לב לא קרליין)שהיבואן שלה הוא גיורא שביט.(דיזינגוף סנטר) בהצלחה ובעיקר בהנאה .

למעלה