איפור פנים לפורים

free S bee

New member
איפור פנים לפורים

אני רוצה לקנות איפור לפורים, שיהיה זול (אני בן, וסביר להניח שאני לא אשתמש באיפור הזה אח"כ), ומצד שני שלא ימרח לי ויהיה סביר. מה כדאי לקנות? ויש לכם עצות איך לצייר על הפנים? איך לשנות תווי פנים וכו'?

תיראה...

לצייר אני לא יכולה ללמד אותך ככה בהודעת פורום. אבל איפור לפנים לדעתי כדיי שתקנה את השפתונים הזולים בבזארים, ולצייר על הפנים עם מברשת של שפתון, תשאיל ממישהי מברשת כזאת, כמעט לכל אחת בימינו יש כזאת. ואת תווי הפנים אפשר לשנות תלוי איך... איך אתה רוצה לשנות אותם? לאיזה כיוון? לאיזה תחפושת?

free S bee

New member
אני עוד לא יודע מה בדיוק אני רוצה

לעשות... הבעיה עם השפתונים הזולים היא שהם נמרחים ממש בקלות... (ונראה לי שהם גם לא הכי טובים לעור) אז חשבתי אולי יש משהו שקצת פחות נמרח (אבל שלא יעלה יותר מדי) חשבתי אולי לעשות משהו בסגנון החייזר הזה שצירפתי בקישור (התמונה הראשונה מימין למעלה). אני יודע שזה ממש קשה, אבל בכל זאת, אני רוצה לנסות לעשות משהו כזה (ברור שאני לא אצליח להגיע לכזאת רמה, אבל משהו בסגנון). ועוד משהו: אם אני רוצה גוונים של ירוק, אז אני פשוט קונה ירוק, ומשחק עם הירוק ועם שחור ולבן?

כן,

אבל יש גם מעט צבע צהוב וכחול.. וזה ציור, אתה אמור לצייר את זה איך שזה. אם אתה רוצה צבעים טובים שלא נמרחים ולא מזיקים לעור אתה לא יכול לקנות אותם בזול כי הם נורא יקרים, אלה בעצם המקצועיים. כל צבע לפנים שתרצה לקנות בזול הוא כמובן יהיה בהתאם למחיר.

למעלה