איפור עיניים

איפור עיניים

שלום, אני חדשה כאן ויש לי שאלה בקשר לאיפור עיניים: האם נהוג לאפר בצללית רק את העפעף או שאפשר למשוך את הצללית עד הגבה? (והכוונה לסתם איפור יומיומי ולא לאיפור לערב). אני בד"כ מאפרת את כל השטח של העפעף גד הגבה בצללית בהירה ואז רק בחלק של העפעף עוברת שוב עם צללית כהה יותר מאותו הגוון. אני שואלת את זה כי חברה שלי אמרה לי שלא מתאפרים ככה ושמים צללית רק על העפעף ואלי קצת מעבר, אך לא עד הגבה עצמה. (למרות שלפי דעתי זה יוצא ממש יפה...)

RReuTT

New member
אם את חושבת שזה יפה, בכיף!

את יכולה להתאפר איך שאת רוצה, אין חוקים מסויימים שאסור לך לעשות.. יכול להיות שחברה שלך לא ממש אוהבת את זה אבל זה כבר עניין אחר... זה לא משנה אם זה ליום יום או לערב, את יכולה להתאפר איך שאת אוהבת ואיך שאת מרגישה נוח... כל עוד שאת אוהבת את זה על עצמך! זה אחלה!

תודה!!!!!!!!!!!!!!!

ויש לי עוד שאלה - אני יודעת שצריך להתאים את אופן האיפור לצורת ומבנה העין, אבל אני לא יודעת מה מתאים לאיזה מבנה. האם למשל לעיניים קרובות יש לאפר בהיר/כהה? אני ממש לא מבינה בזה והייתי רוצה לדעת איפה אני יכולה לקבל הסברים או טיפים לגבי התאמת אופן איפור העיניים לצורתן. בנוסף, מה המרחק בין העיניים שנחשב לעיניים קרובות/רחוקות אחת מן השניה? תודה מראש לכל מי שיענה!!!!

RReuTT

New member
אוקי...

תסתכלי במראה, העיניים שלך נראות לך קרובות מידיי לטעמך? תאפרי אותן בקצה הפנימי של העין בגוונים בהירים כדיי לגרום להם אשלייה של רוחק אחת מהשניה. ואת הככה שאת שמה בתוך העין לא למשוך יותר מידיי את פס הבננה (הקו של גלגל העין) פנימה אלא לנסות למשוך החוצה ואפילו אולי לעשות שפיץ מטושטש, תעשי על זה כמה אימונים. ובמידה והעיניים שלך נראות לך רחוקות אחת מהשניה אז את הכהה שאת שמה מהקצה החיצוני של העין להכניס יותר פנימה לכיוון ההתחלה של הגבה ולטשטש את זה ככה שלא ממש יהיה בולט מידיי אלא רק בתור אשלייה, את יכולה לעשות את זה גם עם פודרה טיפה כהה מהעור שלך, או פודרה משזפת בחלק הפנימי של העין, החלק שקרוב יותר לאף, זה יתן לעיניים אשלייה שהן קרובות יותר. תעשי על זה כמה אימונים ותיראי איך יוצא לך, אם תהיה לך תמונה אני אשמח אם תעלי אותה

אביב661

New member
לגבי עיניים קרובות / רחוקות

אז ככה, רעות צודקת, באיפור אין חוקים ואם זה מוצא חן בעינייך אז זה טוב. אך לגבי קביעת סוג העיניים כן יש חוק (בין הבודדים באיפור). מרחק "אידיאלי" בין העיניים הוא עין אחת. אם בין שתי העיניים יש מרחק של פחות מעין אחת , אז העיניים קרובות, ואם ההמרחק גדול מעין אחת, אז העיניים רחוקות, וכמובן שאז רצוי לאפר בהתאם.

אני מקווה שאת מתכוונת לאיפור השחור

הבולט בעיניים כי חוץ מזה אני לא רואה משהו מיוחד אחר . בקשר לעיניים , אני חושבת שזה סה"כ תחימה טובה וחזקה של העין (למטה בקו הריסים) בעזרת עיפרון+ צללית שחורה מלמעלה. ואיילינר עבה בקו הריסים למעלה. וכמובן לעבור על הריסים עם הרבה מסקרה שחורה. בהצלחה,

אין בזה משהו מיוחד איפור סטנדרטי

עיפרון שחור מסקרה צללית שחורה ואולי אייליינר.זהו.זה בעיקר יפה עליה כי יש לה עיניים בהירות והשחור מבליט אותן,זה הכל

למעלה