איפור מעושן

איפור מעושן

רציתי לשאול בעזרת אילו צלליות, ויותר נכון איך יוצרים את המראה המעושן? איזה סומק הולך איתו לבהירת פנים, ואיזה גלוס/אודם? תודה רבה רבה...

מראה מעושן...

בעיניים צלליות כהות מהקצה החיצוני של העין שנכנסות פנימה בטשטוש קל.. וצללית קצת בהירה יותר למשוך מהקצה הפנימי. שפתון בגוון כהה וסמק בגוון כהה עדין מטושטש כלומר שימי ממש מעט ותמשכי אותו והקצה החיצוני של עצמות הלחיים אל הקצה הפנימי ולא יותר מידיי... בהצלחה!

עיניים מעושנות

נהוג להשתמש בצלליות כהות בגוונים מעושנים, כמו שחור, אפור, כחול כהה, סגול כהה וכו', וכדאי מאד גם לתחום את העין בעיפרון שחור על מנת לחתל את העין. אבל, וזה חשוב, חוק ידוע באיפור הוא שכשמדגישים את העיניים, לא מדגישים את השפתיים וההיפך. כשאת "מעשנת" את העיניים את מדגישה אותן, ולכן לשפתיים תשתמשי בגוון בהיר. אפשר רק גלוס, ואפשר שפתון בהיר וקרוב לגוון העור. אם את רוצה מראה פאנקי מאד, שימי מייק אפ על השפתיים, זה יעלים אותן, ייתן מראה הרואין-שיקי במקצת, אבל זה בהחלט מדליק. גוון הסומק משתנה לפי גוון העור ונשאר כמעט זהה תמיד, ומידת ההדגשה של הסומק תהא לפי מבנה הפנים, ולכן אין צורך להשתמש בסומק כהה באיפור עיניים מעושן. כן רצוי שהסומק יהיה בגוון חום-אפרסק טבעי, כי הדגש הוא, כאמור, על העיניים, ואת לא רוצה יותר מדי צבעים. והכי יפה יהיה אם הסומק והשפתון יהיה בגוונים קרובים, כלומר, שניהם חום בהיר או אפרסק בהיר או ורוד בהיר. כך הדגש יישאר על העיניים ולא יהיו לך יותר מדי צבעים על הפנים, מה שיצעצע את האיפור.

bleeding rose

New member
ועוד משהו...

את אומרת שאי אפשר להדגיש את העיניים והשפתיים? לא שאכפת לי, אבל זה נחשב ל"אסור"?

זה פשוט יותר מדי

שום דבר לא אסור, בפנים שלך את יכולה לעשות מה שאת רוצה. אבל להדגיש מאד את העיניים וגם את השפתיים, זה פשוט יותר מדי ויוצר מראה כבד מדי ומאופר מדי, ואני מתארת לעצמי שזו לא המטרה שלך. שוב, את יכולה לאפר גם את העיניים וגם את השפתיים. אבל כשאת מדגישה את העיניים, אפרי את השפתיים בגוון בהיר או רק גלוס, וכשאת משקיעה בשפתון כהה, לכי על משהו עדין בעיניים. זה ייצא יותר טבעי וגם יותר יפה. הרמוניה, בייבי. הרמוניה.

bleeding rose

New member
צבבה. אבל...

יש דרכים או "טריקים" שאפר לשדגיש את שניהם וזה יראה מצויין! זה לא קשור האומנם לתמונה, אבל בחורה מאוד יפה (אמא שלי אמרה שהיא דומה לי >אגו מתנפח<) וגם סתם רציתי להשים אותה כאן (:)

מעושן

שלום
למעשה, מראה מעושן ניתן לעשות מהרבה צבעים - מסגול, שחור, אפור כהה, כחול וכו'. העשייה פשוטה - את הצללית הכהה שבחרת מורחים בקצה העין, בזווית עולה (ליצירת מראה מעט חתולי) ובעיקר מטשטשים היטב, לקבלת המראה המעושן. ניתן לתחום את העין עם מכחול איליינר ואותה הצללית, עם טפיחות עדינות של הצבע לאורך כל הקו הצמוד לריסים העליונים. סמקים - בעיקר בהירים, כדי להדגיש עוד יותר את העיניים. כנ"ל שפתון. בהצלחה
מלאכית.

למעלה