איפור לסרט

נראה לי שתאפר אותו בצללית אדומה

וכחולה ותתשטש את זה. ועל הלחי תעשה סימן של שריטה עמוקה שיורד דם זה בעזרת אודם אדום.

המאפרת1

New member
איפור של מסומם

בעיקרון אין הרבה דברים באיפור של אדם מסומם , הדבר היחודי בכל האיפור הוא העיניים שהן קצת אדומות , מה שעלייך לעשות בעפעף התחתון אתה צריך למשוך קו דק של צללית אדומה וטיפה לטשטש (בכדי ליצור עין אדומה) , ייתר הדברים הם אמורים להיות רגילים וטבעיים לחלוטין לא כפי שהבחורה הקודמת ציינה אתה לא צריך ליצור צלקות או חבלות למינהן אלא אם התפקיד של השחקן הוא אדם מסומם שנחבל בעיקרון אתה צריך לשים דגש רק על העיניים. מקווה שעזרתי ושיהיה לך בהצלחה. נ.ב. ייתר הדברים השחקן אמור לעשות אם זה לסגור מעט את העין אני גם חושבת שצריך לשים לו טיפות עיניים וזהו.

Shir Life

New member
אולי כדאי גם להלבין לו ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

את הפנים.. לא הכרחי אבל זה יכול להוסיף... זה גם נראה לי ידגיש יותר את האדמומיות בעיניים

che55

New member
בנוסף למה שכתבו פה..השיניים

של המסוממים בד"כ מתפוררות או שהם חסרי שיניים... אז יש צבע מיוחד לשיניים, תצבע חלק בשחור (כאילו חסרות שיניים) וחלק בצהוב, כמו של המעשנים הכבדים. כנ"ל דגש על הציפורניים - צהובות ומלוכלכות, להדגיש ורידים - בעיקר בידיים, וסימנים כחולים בזרועות - סימני ההזרקות. בד"כ המסוממים רזים, אז יש להוסיף הצללות להצרת הפנים ולכהות מתחת לעיניים - עיגולים ממש שחורים-אדומים-סגולים. בהצלחה!

למעלה