איפור לסילבסטר!!

איפור לסילבסטר!!

אממ אז כמו שאתן יודעות עוד מעט הסילבסטר זה אומר לדפוק הופעה ואיפור בולט הרבה נצנצים, איפור זוהר, מבריק וסילבסטרי כזה!! אז יאללה תנו התצעות!! (שיער בלונדיני עיניים חומות אם הצבעים משנים:)

הרבה הרבה כסוףףףף

וורוד, תכלת, סגול זוהר ומבריק.. נצנצים וזהבבבב
לכל אלה שהולכים למועדנים המגניבים האלה למסיבות עד אור הבוקר

אני אישית לא אוהבת ממש צלליות מעל ה

העין... לא יודעת אף פעם לא ניסיתי ולא ניראה לי שזה מתאים לי כל כך... רציתי לדעת אם תוכלו אולי להסביר לי איך להיתאפר משהו עדין אבל שיהיה יפה מיוחד כזה.... ולא עם צבעים כהים....

תודה לכולכן!!!

מישהי יכולה להסביר לי איך אני מתאפרת כמו בתמונה הראשונה? היא ממש פצצה!!

תיראי...

זה לא פשוט לנסות לעשות איפור כמו שמאפר מקצועי עושה ובדרך כלל זה לא יוצא אותו דבר. כי תמיד שמים משהו שאין מצב שמישהו ידע מה זה עלפי תמונה... אבל בכל זאת אני יכולה לנסות להסביר לך בערך איך להתאפר ככה ואת יכולה לנסות... דבר ראשון- הצללית: לפי איך שאת רואה בתמונה קודם את הצללית הצהובה בקצה הפנימי של העין, אחר כך את הצללית הורודה תמשכי מהקצה החיצוני של העין כלפי פנים, ותמשכי אותה מהקצה החיצוני של העין כלפי מטה ולבפנים. תעשי פס עבה של אותה הצללית ותחברי אותו עם הלמעלה מהקצה החיצוני. אחר כך מתחת לגבה את הצללית הלבנה לפי התמונה. אחר כך, אני לא יודעת אם שמו איליינר או שזה צבע של ציורי פנים כי זה פשוט נראה לי ככה... השחור שיש לה מעל העין זה נראה לי יותר כמו הצבע של הציורי פנים מאשר איליינר אבל בכל זאת את יכולה לשים איליינר דק דק מעל העין על כל הפס של העין העליון והתחתון, מתחת לעין את לא חייבת לשים איילינר פשוט לשתמש בצללית שחורה כהה ושחור בתוך העין. מסקרה על הריסים העליונות בתנועות סיבוביות כלפי חוץ. ומתחת לעין מעל עצמות הלחיים אני חושבת ששמו לה צללית אבקה לבנה. מתחת לעצמות הלחיים שימי סומק חום מהקצה של השיער לבפנים. וגלוס או שפתון חום בהיר. וכמובן לא לשכוח את המייק אפ והפודרה בהתחלה. בהצלחה!

למעלה