איפור ליצן

איפור ליצן../images/Emo151.gif

למישהי יש תמונה של הליצן העצוב? אפילו תמונת אנימציה של אותו ליצן שיש לו כובע שחור (מעין כיפה שכזאת) אני פשוט מתה לעשות כזה סגנון איפור למישהי ואני צריכה לראות קודם כל איך זה נראה בדיוק

old fairy

New member
נחמד מאוד התמונות...../images/Emo151.gif

אך בתור ליצנית רפואית הייתי ממליצה על פחות איפור על הפנים אלא יותר להדגיש תווי פנים קונטור שחור סביב העיניים, שפתיים בלבן עם קונטור שלחור מסביב (לא עבה) סומק בלחיים ולא ליפסטיקים כי אם עפרונות נוחים וצלליות שיכולות לקבע אותם, לרושם של ליצן נקי וטוב יש להקפיד על צבעים ממשיכים זאת אומרת שאם הפה שלך צבוע בכחול במקום לבן אז אל תמרחי מתחת לגבות צהוב כי אם לבן,(בכלל רצוי מתחת לגבות עד לעפעף למרוח לבן זה פותח את העין אחרי שעשית קונטור שחור מסביבה, לגבי הפה הייתי ממליצה לא לעשות את החיוך הגדול הזה אם בכוונתך לשים אף אדום אם כן אז לציר מעין נקניקיה מסביב לפה כדי שתוכלי להביע שמחה עצב ופליאה, האף של הלעצן חייב להיות אדום אחרת הליצן מאבד מכוחו שום צבע אחר לא עובד ורבים ניסו לפניי רבים וטובים, ולבסוף את התלבושת רצוי שתהיה נקיה ונעימה לעין לא משהו יותר מידי מקושקש אלא אפילו טיפה סולידי כמובן בצבעים עליזים שלושת צבעי היסוד למשל צהוב אדום וכחול יכולים להשתלב בגרביים או בחולצה צמודה, נעליים גדולות מימדים או קיצוניות בעיצוב, וסט ועניבה תמיד עוזרים, חצאית מנופחת או מכנסיים גדולים מאוד או קטנים מאוד וכמובן כובע שיכול גם להיות או גדול מאוד או קטן מאוד וחפץ שמלווה אותך ואיתו את יוצרת קשר עם הסביבה כמו למשל הדוגמה הכי נדושה פרח מתפרק... וואו זה יצא ארוך חחחחחח
אז בהצלחה ותראי לכולם מאיפה הדג משתין!!!

תודה לכולכן

אבל חיפשתי את דמות הליצן העצוב שיש לה כיפה על הראש שחורה...רעות נתת לי תמונה אחת של זה.יש המון סוגי ליצנים אבל לזה ספציפית קוראים פיירו. היום אני הולכת לעשות זאת לאחותי :)

חחחחחחחחח יווווווו מישללללל

גם אני בדיוק חשבתי על זהההההה
מתחילת השנה אני מנסה להמציא משהו מקורי להתחפש אליו השנה, כי זאת שנה אחרונה ואני פשוט חייבת להתחפשששש לתחפושת הכי יפה שאיי פעם התחפשתי.. כי אם השנה אני לא אתחפש אז מתי אני אתחפש?? אז גם אני חשבתי להתחפש לליצן הבוכה אבל אני כבר התחפשתי לזה פעם שהייתי בכיתה ב' או א' נראה לי... אבל מי זוכר... אז גם אני החלטתי שאם אני לא מוצאת משהו יותר מקורי מזה אני מתחפשת לזה

למעלה