איפור ושיער-HELP

shliech

New member
איפור ושיער-HELP

I am looking for a good place for hair and make-up. I want a professional place that will not paint my face like a clown and yet will not be too expensive. What are the usual prices???? What do you think of Miki Buganim? Jacques Dessange? HELP!!!

יעלי2

New member
הי שלי. משפט וסתירה בו../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

את מחפשת מאפר מצויין ולא יקר, ומזכירה באותה נשימה את מיקי בוגנים (לפחות 200$) וז´אק דסאנז´ שבחורף לוקח כ 1000 ש"ח לא כולל איפור ניסיון ותסרוקת ניסיון.הם בהחלט לא נחשבים זולים. שמעתי על מיקי בוגנים דברים מעולים ועל דסאנז´ הבנתי שהם בסדר גמור. אני לא זוכרת משהו מיוחד לכאן או לכאן. כרגע אני גם כן מתלבטת בסוגיה. לאחר כמה בירורים, קבעתי תסרוקת ואיפור נסיון אצל שוקי זיקרי (סמוך להורי). אם זה ילך טוב, כנראה אעשה איפור ושיער שם ביחד ואמשיך להתלבש בסטודיו בת"א. המחיר שם 1200 ש"ח להכל (בלי חבילת כלה יקרה ומיותרת). אגב, לחברותיך או אימך, איפור אירוע עולה כ 220 או 250 ש"ח בלבד. אגב, שליקט המליצה כאן על מאפרת שלה שהיתה מעולה ולקחה רק 250 ש"י נדמה לי.

יעלי2

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

מקפיצה מעלה מקפיצה שוב

maz

New member
ז´ק דסאנג´

בבירור שאני עשיתי: בחורף המחיר שם הוא 900 ש"ח לתסרוקת, איפור ומריחת לק, וכולל איפור ותסרוקת ניסיון. לגבי איכות - אני לא יכולה לומר, אבל זה המקום היחיד בסיבובים שאני עשיתי שהיה בו שקט בלתי אופייני לתזזיתיות של מספרות. אם אני לא אמצא ספר שיבוא הביתה - אני אנסה אותם.

למעלה