איפור ומודליות

איפור ומודליות

הזמינו אותי להיות מודלית של מאפרת יהיה גם צלם ויעשו לי בוק.אך לא הציעו לי תשלום עבור כך(בעבר כאשר שימשתי מודלית שילמו לי?) האם להסכים בכל אופן? והאם לדעתכם המאפרת היא זו שתדאג לציפורנים גבות שיער? או עליי לדאוג לזאת...בעבר דאגתי אני להכל חוץ מלאיפור כמובן. אגב אם מי מישהי או מישהו פה מחפש מודלית יש לי ניסיון בתחום ואם תרצו אעלה פה גם תמונות שלי...

אין לי ניסיון אבל לדעתי..

אם היא לא משלמת לך אזס לפחות שתידאג לך לשאר הדברים כמו שאמרת ציפורניים גבות ושער. הרי אם היא רוצה שהבוק יצא יפה שתידאג לך כמו שצריך.. מסקרן שימי תמונה שלך..

היי זרימת ברוכה הבאה , לשאלתך

יש צלמים שבאמת משלמים למודלית כסף , ויש כאלו שנותנים בוק במתנה ( זאת אומרת זה התשלום לעבודה). במידה ואת מעוניינת בקריירה בתחום הדוגמנות , אז תמיד טוב שיהיה לך בוק מקצועי ומחמיא אז כן שווה לך . ובמידה ועדך התמונות לא חשוב בשבילך , אז אני חושבת שמן הסתם זכותך לדרוש כסף. ובעניין הציפורניים , גבות ושיער, אני ממש לא חושבת שזה קשור למאפרת מן הסתם היא מתמחה באיפור ולאו דווקא בשיער. את צריכה לברר קצת יותר פרטים עם האחראי כדי שתבואי מוכנה. בהצלחה!

אההה..ושכחתי לציין שיש גם צלמים

משלמים בכלל "והתשלום " בשבילך הוא המייק אובר הכללי שהם עושים לך שם (שיער , איפור וכו').

RReuTT

New member
אל תבקשי תשלום...

הם פשוט ידאגו לך להכל. ותבקשי שיצ'פרו אותך בכמה תמונות מתנה.

למעלה