איפור- דחוף דחוף!

שוקושית

New member
איפור- דחוף דחוף!

היי,
שאלה ממש ממש חשובה-
יש לי הצעה מעניינת ממאפרת מאוד טובה שמגיעה עד אליי (40 דקות מתל אביב)
אבל העניין הוא שהיא רוצה לקבוע איתי ב-15:00 ואני ממש לא יודעת אם זה מאוחר או לא.

עדיף להיות כלה של 13:00 או כלה של 15:00

בבקשה תעזרו לי להחליט

תודה

ZimmerTLV

New member
עדיף להיות הכלה היחידה

באיזה חודש החתונה?
זה מאוד משפיע מן הסתם על תכנון היום.

שוקושית

New member
בחודש יוני

ברור שעדיף להיות הכלה היחידה אבל אני לא יכולה להגיד לה איך לעבוד..

לגבי המחיר- היא מציעה 2600 לאיפור ושיער והיא מהמסרק מגיעים עד אליי. יקר?

אני כל כך לא מבינה בזה...
הבעיה היא שרק רק רק לאיפור שלה אני מתחברת ואני מהבוקר חורשת על האינטרנט..

Bobbachka

New member
Say WHAT?!

גם את לא הכלה היחידה באותו היום וגם היא מבקשת עלות אסטרונומית?!
מציעה בחום לחפש מישהי אחרת.

המחיר הוא גבוה++. מחירים ממוצעים לשיער ואיפור (שני בעלי מקצוע שונים) נע בין 1,500 ל2,000 (אולי מעט יותר).
בנוסף, אני לא הייתי ממליצה להתאפר אצל מישהי שעושה יותר מכלה ביום- קשה מאוד לדעת איך יתנהלו העניינים עם הכלה הראשונה ואיך זה ישפיע על הלו"ז של המאפרת, שלא לדבר על פקקים ופקשושים בדרך.
15:00 אחרי כלה נוספת זה מאוד מאוד ריסקי ועלול לעלות לך בכאב לב ועצבים שפשוט לא שווה להיקלע אליהם ביום החתונה שלך.

ממליצה לך להעלות תמונות של איפור שאהבת או אפילו את שם בעלת המקצוע כדי שנוכל להמליץ לך על מאפרות בסגנון דומה.
חייבת לציין שמאפרת טובה תדע להתאים את עצמה לסגנון שאת מחפשת ויש בפורום הרבה המלצות על מאפרות טובות ויקרות הרבה פחות!

nishlup

New member
ממש לא מדוייק.

אין טעם להלחיץ את הבחורה הזו לחינם.
אני מאפרת 14 שנים עם שתי כלות בממוצע ליום.
מעולם לא פיקששתי, וכנל גם חברותיי העסוקות.

מאפרת ידועה ומקצועית תדע לנהל את הלוז שלה נכון,
אחרת היא לא היתה עסוקה כ"כ.

מאפרת של כלה אחת ביום זה לא תמיד מעיד על מקצוענות וזה לא מתכון להרגעה.
אין חוקים

אני לוקחת למשל טווח של שעה נסיעה גם ל15 דק נסיעה ( ליתר ביטחון).

שוקושית

New member
תודה רבה

לחץ ועצבים זה באמת הדבר האחרון שהייתי רוצה.....

יש לי שתי שאלות:
1. אשמח להמלצה על אומנית איילינר טוש. שיהיה שחור שחור ומדויק מדויק

2. מישהי מכירה את אנדרי לוין? (איפור+שיער)

תודה רבה!

E o S

New member
יש את איל חגי

שהבנתי שהוא נקרא "אמן האיילינר":)
כנסי לאתר שלו ותראי, וגם בנסיון הוא עשה לי מדויק מדויק...
יש אפשרות לעשות אצלו גם דיל של שיער עם ספרית והוא לוקח 1800 על שניהם

shira3121

New member

יש כל כך הרבה מאפרות טובות בשוק אז אין שום סיבה ללכת על מישהי שהיא גם יקרה מאוד וגם את לא תהיי הכלה היחידה שלה ביום.

nishlup

New member
בתור מאפרת מאד מנוסה.

אני אומרת לך בוודאות שבשעון קיץ, אין שום מניעה לשעה שלוש... זו השעה הכי מבוקשת והכי נכונה.
אם זו ספקית שאהבת? תסגרי בשמחה.

yulka303

New member
אני במקומך הייתי בורחת..

אם את ב15:00 ויש לה מישהי לפנייך באחד, איך היא תספיק גם לאפר אותך וגם להגיע ממרחק של 40 דק' נסיעה? ועוד לתל אביב ועל הדרך להסתכן בפקקים..
+המחיר שהיא מבקשת לדעתי מאוד (!!) גבוה, וכן אני מאמינה שלדחוס שתי קלות לכמה שעות זה בלתי אפשרי ומשהו יפגע בדרך..

Bergi1984

New member
מה לגבי ענבל מסאס?

היא עושה גם איפור וגם שיער בדיוק בסגנון שאת מחפשת (ומגיעה עד הבית).

אולי זה יעזור לך קצת...

היי שקשוקית! מזל טוב :)
בשעון קיץ, רצוי שתצאו לצילומי חוץ בערך ב17:30- 18:00. (+-).(בהנחה שקבלת הפנים מתחילה ב-19:30)
אני כמובן לא יודעת מה את רוצה לעשות בשיער, אבל אני מחשבת לשיער בערך שעה וחצי, ולאיפור, הלבשה, התארגנות וכו' עוד שעה וחצי- משמע התארגנות של כלה: 3 שעות. כך שנראה שהמאפרת שלך עשתה חישוב של "בדיוק". - במיוחד אם החלטת נגיד ללכת על משהו קליל בשיער (כמו חצי אסוף או פזור), שאז תספיקו בפחות מ-3 שעות. ואלי היא גם מאוד זריזה. אני חושבת שהשאלה היא כאן כמה את התרשמת ממנה כבן אדם שאת יכולה לסמוך עליו. אם את מרגישה טוב איתה ואת אוהבת את הסגנון עבודה שלה, לדעתי לכי על זה. אם המחיר שנקבת כולל נסיעות, זה מחיר שהוא לגמרי סביר בשוק של היום. אם את לא רגוע, אולי עדיף באמת שתמצאי לך מישהי שפנויה כבר מיותר מוקדם.
בהצלחה ותהני מהמון מההמשך ההכנות...

yulka303

New member
לצאת לצילומים ב6? אני חושבת שזה די מאוחר..

מה עם הנסיעות? עם הקצת להצטלם עם המשפחה לפני שכולם מגיעים ואפילו לנוח רבע שעה לפני קבלת הפנים..
לדעתי זה סתם יכניס ללחץ..

meand ani

New member
יכולה להמליץ לך על המאפר שלי

עושה איפור ושיער - סופר מוכשר והייתי הכלה היחידה (ויותר זול) - אם תרצי אשלח לך למייל תמונות שם ומחיר

הייתי מעדיפה מישהי שמאפרת כלה אחת ביום

ואם כבר אחת שמאפרת יותר מכלה ביום, הייתי מעדיפה להיות הכלה הראשונה.
אם המאפרת רק מגיעה אליך בשעה 15:00 - יחד עם המסרק, קחי בחשבון שלא תצאי ממנה לפני 17:30 וגם זו הערכה אופטימית- בהנחה שהיא תתקתק עבודה ולא תאחר.
בהנחה שיש לך עוד להתלבש, מפגש וצילומים - זה הופך את הלו"ז למאד צפוף. באופן אישי, הייתי מעדיפה לא להיות בלחץ ולא לסכן את צילומי החוץ שלי באופן אישי היו מאד חשובים.
אמנם התחתנתי בשעון חורף, אבל בשלוש הייתי כבר בדרך לצילומים. אחרי שסיימנו את הצילומים, נסענו למקום האירוע והספקנו לנוח קצת ולאכול ארוחה קלה. אם הייתי יוצאת מאוחר יותר, הלו"ז היה לחוץ מדי ואני שמחה שיצאתי מתי שיצאתי.

קחי בחשבון שיש דברים שלוקחים יותר זמן כמו ללבוש את השמלה, לענוד תכשיטים וגם המפגש עצמו והצילומים סביבו לוקחים זמן. זה משאיר מעט זמן לצילומים בחוץ, אא"כ את מצטלמת ממש קרוב לבית. בנוסף, לי היה חשוב להיות במקום האירוע מוקדם, לאכול מהאוכל שהכינו לנו, לשבת קצת, לשתות משהו ולהצטלם בתמונות משפחתיות לפני שהאורחים מגיעים.

שוקושית

New member
תודה

הרעיון שלה הוא שהמסרק יגיע מוקדם ובשעה 15:00 היא תתחיל איפור כך שבארבע אהיה מוכנה לצאת.
הצילומים יכולים להיות ממש קרובים לבית וחוץ מזה אנחנו מתחתנים ממש בשמורת טבע כך שגם שם אפשר להצטלם.
זה בכל זאת יצא מאוד לחוץ..
אני מרגישה שאוותר עליה בכל מקרה כי המחיר יקר בטירוף

למעלה