איפור במה

שמנטפית

New member
איפור במה

עוד שבועיים יש לי הופעת מחול ההופענ מתקיימת באולם בינוני בגודלו ועם תאורה מוזרה כזאת שמה שבטוח מחמיאה היא לא העור שלי בצבע מוקה אויל קצת יותר שוקולד :) רציתי לשאול איך להתאפר בדרך כלל אנחנו שם מאפרות אחת את השנייה ושנה שעברה הלכתי למאפרת אבל רציתי לשמוע המלצות האם מייק אפ הוא טוב במקרה כזה כשמזיעים על הבמה? הם יש טעם לפס שחור בעיניים לדוגמא או שהוא בכלל לא נראה? תודה מראש אני :)

tofy

New member
יש טעם!

גם אני רקדתי (7 שנים) אמ...להופעות את צריכה הדגשה מוגזמת בעיניים..למשל פס שחור אז שיהיה מחץ לעין ומסקרה...הרבה צלליות לא יראו כלכך אלא אם הן ממש חזקות, אבל זה תלוי בנושא הריקוד והתלבושת אני זוכרת שתמיד היינו מוסיפות לכל מקום אפשרי נצנצים זוועתיים ואז שנים עד שנפתרנו מהם! איפה את רוקדת? איזה סיגנון?....ומה הנושא ריקוד שלכם?

אני מציעה... מניסיון...

יש לי בת דודה ששרה בלהקה בבית ספר, והם תמיד מופיעים בכל מיני מקומות. הם צריכים איפור במה טוב להופעות שלהם, והם בדרך כלל מאפרות שם אחת השניה, היא תמיד באה אליי בשביל האיפור הזה, הייתי פעם באחת מההופעות שלה, ראיתי איך כולן שם היו מאופרות וזה היה פשוט מזעזע! לכל אחת היה שם מן פנסים כאלה בעיניים ובפרצוף בכלל... אני לא מבינה איך הן עושות את זה לעצמן..זה היה מפחיד.. ובגלל זה היא לא רצתה שאף אחת שם תאפר אותה ובאה אליי. אז אני מציעה, קודם תשתדלי להמנע מכל הפנסים. שימי מייק אפ, זה בסדר גמור ושימי גם פודרה, תשתדלי לשים הרבה בלי שזה יהיה בולט. ואת הפס השחור אם את רוצה תשימי אבל אני מציעה שתשימי עפרון שחור עם חידוד, ומסביב לעין שימי צללית כדיי שאם השחור ימרח טיפה זה יספג בצללית. אבל ברגעים כאלו אני מציעה ללכת למישהי יותר מקצועית שככה הכל יהיה מושלם להופעה וגם המוצרים הרבה יותר איכותיים.

שמנטפית

New member
אתן נשמות!!!

תודה רבה רבה על הכל! כרגע אין לי זמן להרחיב אבל רציתי להגיד תודה רבה יש לי עוד כמה שאלות בנושא ואני אשתדל לכתוב הכל בערב כשאחזור :) שוב תודה על הנכונות והפירוט הרב!

שמנטפית

New member
לאיפורית7

אני רוקדת בנהריהוגרה בקיבוץ ליד בהופעה יש לנו ריקוד קלאסי, כמה מודרנים וג'אז. בגלל שהסיגנונות כל כך שונים אני לא אני צריכה איזשהו בסיס שיתאים להכל מה איתך איפה רקדת? ולמה הפסקת?

למעלה