איפור בדיכי

BLaCk magiCat

New member
איפור בדיכי

שלום! אני יודעת ששאלות כמו השאלה הבאה שלי כבר נשאלו לעייפה... אבל אני די חדשה פה והפסדתי חומר, אך אשמח ללמוד... מישהו פה יודע איך עושים את הדבר הזה בעיניים שיראה כאילו בכיתי שעתיים? (כמו בסרט "THE CROW")? הנה תמונה להדגמה:

bleeding rose

New member
זה לא איפור ב"דיכי"../images/Emo46.gif

זה האיפור של העורב של אתגר אלן פו (תקנו אותי אם אני טועה, כי שחכתי את שמו המדויק). וזה גם מאוד מעצבן שנונתים לאיפור כזה הגדרה של "דיכאון", זה מכליל ומעצבן.

bleeding rose

New member
ועוד משהו...

כל כך התעצבני ההגדרה שלך ששכחתי לענות....סורי... אממ..ניראה לי שעיפרון, או צללית (?),אמ...אה כן, ולטשטש את העיפרון (תקנו אותי עם אני טועה, שוב...אני האומנם לא למדתי איפור כמו המנהלת כאן אבל אני די מבינה ביצירת מראה כזה)

BLaCk magiCat

New member
../images/Emo46.gifלא להתעצבן

אני יודעת שזה לא איפור של דיכאון, פשוט זה מראה שנראה כאילו בוכים והאייליינר נמרח ולזה התכוונתי. אני יודעת שצריך לעשות את זה עם גליצרין שמעורבב במשהו...אבל אני לא בטוחה.ואני גם לא יודעת איך לצייר את זה. התמונה הראשונה נלקחה מהסרט המדהים "THE CROW" והוא בייסיקלי אגדה מהלכת שגרמה למיליוני אנשים ברחבי העולם לגלות את הצד הגותי שבהם. תודה שענית לי (למרות התשובה הקצת מעורפלת). אגב, ראיתי תגובות שלך ברחבי פורומים שונים... את נשמעת לי אחלה בן-אדם. אבל מה, את באמת מתעצבנת בקלות. סך הכל את רבה בנושא של איך גותיקה נתפסת, אבל נראה לי שאת שוכחת שגותיקה זו אחת מהתרבויות הכי חופשיות שיש מבחינה שאפשר לעשות ה-כ-ל... (גם אם לגותי בא לשים קולר ניטים ולשמוע בלינד גאדיאן בלי הפסקה. גותי זה משהו בנשמה, זות תרבות וגם אישיות. חוץ מזה אל תשכחי שיש כל מיני גותים, יש גם את הפסיכודלים המדוכאים, וגם גליטר גות', וגם פאנק גות', ועוד מלא. אז נכון שהרוב כולם רואים את הדיכי של קבוצה אחת והאייליינר השחור של הפאנק גותים וקוראים לזה גותי, ואז שמים בעצמם עיפרון שחור בעיניים וכותבים על שולחנות את השמות שלהם מקושטים בפנטאגרמים וגולגלות קטנות... וגם אני שונאת את הפוזניקים הקטנים האלה (
לתלות אותם על עץ גבוה) אבל אם בא להם להיות כאלה, ואז להתמודד עם זה שכולם צוחקים עליהם מאחורי הגב שהם כאלה וואנאביז תני להם. הם אלה שיסבלו מזה שהם כאלה צבועים.

bleeding rose

New member
צבבה בים (צבי ים../images/Emo99.gif)

מממממנכון....אבל עדיין אם שמת לב, מה שאני מתעצבנת ממנו זה הפוזרים (רק עץ אחד? ראית מה הולך באמטיווי?!)...ובליינד זה לא גות', זה פאוור אבל הם ממש חביבים....מה עוד את שומעת?

BLaCk magiCat

New member
../images/Emo13.gif

אז זהו שלא, אמטיוי זה אוף לימיט בשבילי... אני יודעת שזה לא גותי... וזו היתה בדיוק הכוונה שלי הפוינט זה שבגותיקה אפשר להיות מלא דברים בלי להיות דו-פרצופי (ניטים של פאנק,ובלינד כדוגמה למטאלהדס). בעיקרון אני אוהבת הכל (במטאל, הכוונה) כל דבר עצוב/עצבני הולך. ניטוויש חמודים, אוהבת קריידל (מתה, תרתי משמע, על דני פילף), אגדות כמו מטאליקה כמובן... וחוץ מזה כל דבר גותי ומטאל גותי (למרות שלפעמים כשה להבדיל).

bleeding rose

New member
קריידל LOL!!!!!!

אחחחחח הם כאל להקת בנים....הם כמו הבקסטריט בויז של הבלאק מטאל...אבל...........אני לא סובלת אותם
סורי....

bleeding rose

New member
יש להם ליריקים...אה....

אח...לא נעים לי לומר...אבל הליריקים מטומטמים עם התימרות לעליונות.... כל הרעיון שהם כותבים אותם בשפה תנ"כית...אבל! פירושים מטופשים לחלוטין. דוגמא
- ידיד שלי ישב לתרגם את אחד השירים שלהם (כניראה היה לו משעמם) ומה שיצא מכל החירטוט-שפה-עתיקה זה בסך הכל על בחורה בטעם של קריידלעך שירדה לגהנום ומצצה לשטן....איזה יופי! כמה נחמד! NOT

BLaCk magiCat

New member
סך הכל...

הבאתי דוגמא, זה לא שאני חייה, נושמת, אוכלת אותם. זה לא שאני בניתי מקדש קטן בחדר שלי שם אני סוגדת להם בדרך בלאקיסטית לחלוטין עם דם של חולדות וסקס עם חתול... מה את שומעת?

bleeding rose

New member
פחח...חמודה../images/Emo9.gif

אמ...גות' מטאל בעיקר, כמו טריסטניה, אפטר פוראבר, וויט'אין טמפטיישן, לקונה קויל, ריין פל וויט'אין, וכ'ו...דת' מטאל כמו אמון אמרת', קריטופסי, ט'ראזין (או שמה זה בכלל בלאק?) ועוד... ובלאק מטאל, אמ...רק סיילם...פאוור מטאל, בליינד גארדיין, נייטוויש, ועוד.... מה את עוד שומעת?

BLaCk magiCat

New member
טוב...

בגלל שבפאוור הטעמים שלנו די דומים אז אני אספר לך מהקטגוריה הזאת. בלינד, ניטוויש, לוקא, האמרפול, אייסד... בעיקרון נראה לי שאין בן- אדם שלא אוהב אותם... (אלא אם כן יוכח אחרת, עד כה זה לא קרה...).

bleeding rose

New member
מיאו

לא נירא ששמעתי אותם....חוץ מאיסד (את מתכוונת לאייסד אירת', לא?)

תנסי לצייר את זה עם מברשת

של צלליות וצללית שחורה או כל צבע אחר שתרצי. קודם תתחילי שני פסים מהריסים התחתונות כלפי מטה, וכמו שאת רואה בתמונה תפגישי בינייהם לכיוון הלחי ותיצרי מן שפיץ, אחר כך פשוט תבעי אותם עם הצללית, זה לא כל כך מסובך, תתאמני על זה קצת. בהצלחה!

למעלה