איפוק הוא כוח!

איפוק הוא כוח!

עכשיו אפשר להבין את דברי שרון, גם אם הוא לא התכוון לכך. הכניסה לבית-ג´אלה תגרום לשחיקה נוספת בכוח ההרתעה של צה"ל. יציאת הכוחות הישראלים, מתי שהוא, תוכיח לפלסטינים כי הם יכולים להמשיך לירות על גילה יום-יום, ללא צורך בהפסקות ארוכות כפי שהם עשו עד היום, כי לצה"ל (יותר נכון לממשלה) יש רק תשובה עלובה לירי שלהם. הריסת בית הקשתות יהיה כולו הפסד גדול לצה"ל שיאבד את מה ששימש מטווח אימון מצוין, לירי פגזים וטילים, במשך 11 החודשים האחרונים. ממרומי ירושלים, נראה לי, כי הפעולה, לפנות בוקר בבית-ג´אלה, באה לרצות רק את האספסוף המתלהם, גם במחיר של גרימת נזק לכוחו של צה"ל! וכבר אמרו חכמנו כי מלחמות עדיף לתת לשמאל לעשות.

shulywolters

New member
לכבוש ריבונו של עולם

איפא ראית אספסוף מתלהם מה קורה לך כמה שרים ימנים מביעים דעתם בדיוק כמו השרים מהשמאל האם להם אתה קורא אספסוף מתלהם או שמא פגשת איזו הפגנה אלימה של אספסוף מתלהם ואני לא שמעתי עליה לכבוש יקירי מה קורה לך תרגע. בוקר טוב לך.

בוקר טוב לך.......שולי! ../images/Emo13.gif

את צריכה להתחשב בי - שכחתי לספר כי כל הלילה לא ישנתי, מרעש המסוקים!
כך או כך, אני משוטט בכל הפורומים ופוגש בהם בכל מקום, מזל שהמציאו את האינטרנט, אחרת היינו רואים אותם ברחובות - על כל פנים, מדובר בקומץ קטן ואת בוודאי שאינך כלולה בו!

שרוף

New member
לצערי שולי הפעם הוא צודק

הכניסה של צה"ל לבית ג´אללה בצורה שהיא מתבצעת היא בושה וחרפה לכל צבא ולכל עם. הכבוש מתנגד לכניסה לבית ג´אללה ואני בעד הכניסה אבל לא בצורה שכזאת. אם צה"ל לא ירחיק את התושבים כאמור יגרום לבריחת תושבים ממספר רחובות ויצור שטח חיץ סטרילי ללא תושבים לא עשינו כלום. עד מהרה נסתבך במלחמת גרילה נגד צה"ל וגם נגד גילה. הממסד המדיני המפוחד והעלוב הזה אין לו כוחות נפש לעמוד מול לחץ העולם. מה שהצבא צריך לעשות זה לנקות שטח של 500 מטר עד לקילומטר כדי להרחיק את התושבים ואת האש.

אבו-דני

New member
הצפע שריד הארסי למשרד הביטחון

הצפע שריד משיגיע למשרד הביטחון יכיש את הערבים עשרת מונים יותר... מכל אחד אחר..יען כי לא יהיה לו מי שיבקר... והכניסה לבית ג´אלה היתה עמוקה וחריפה מכל אדם אחר... ככה זה שיש אופוזיציה צבועה של השמאל המחליא/גייסו אותו מהר...

שונא ישראל אתה .......אבו-ענטר! ../images/Emo10.gif

מה אתה מציע לנו הצעות מגונות כאלה? תתבייש לך!

ראובן1

New member
כבר אמרו חכמינו

כשאתה פוגש נחש רוצץ את ראשו ואל תתחכם עימו אחרת הוא יכיש אותך

אתה בוודאי צוחק, זה לא כתוב......

בשום מקום. - עובדה: הראש שלך נשאר שלם, גם אם אין בו מי יודע מה!

פרפראזה על שאלה של ראובן 1 שמסתובבת

פה בדף: מי יותר מסוכן למדינה, ראש החזית העממית לשיחרור "פלשטין" שחוסל ע"י כוחותינו? או כובש הכרובים שבכאן, שפרנסתו היא בהשפרצת רעליו על פני כל הפורומים במדינה? לדעתי כובש הכרובים יותר מסוכן למדינה, כי הוא קאפו מיקצועי ואנחנו יודעים כבר מה עוללו הקאפואים לבני עמנו...... אז מדוע אין כוחותינו נוהגים בכובש הכרובים מינהג שווה.....???

אני מבין שאת "אומנות" ההעתקות

מדברי אחרים למדת עוד כשהיית זעטוט מגולגל פיאות בישיבה של סאטמר, לפני שלקחו אותך להר-מירון לעשות לך חאלאקה.....

יהודים רחם, רחמו........דגן!

רק בזכות התפילות שלי אתה נשאר בחיים (ולסבול) כי אחרת ה´ היה גואל אותך מיסורך זה מכבר!

שרוף

New member
אתה חושב שהוא מקבל כסף תמורת

השנאה שלו לישראל והחדרת תעמולה אנטי ציונית ישראלית?

ראובן1

New member
הוא לא מקבל כסף

אבל השנאה אצלו בגנים. למה לדעתך הוא השתמט משרות בצה"ל?

אביה*

New member
איפוק הוא כוח, אמר החלש והפחדן

איפוק הוא כוח, אמר הגבר שראה שאשתו נאנסת בידי חבורת ביריונים, ואין לאל ידו להושיע אותה. איפוק הוא כוח, אמר היהודי שאמר לנוכח יחידת אס. אס. נאצית. איפוק הוא כוח אמרו השבויים כאשר חיילים סורים היכו ואנסו אותם. וכך אפשר להמשיך זאת עוד ועוד.

למעלה